12-09-14 10:15 AM
1,593 ... 1314151617 ...
tools
  1. abhi21rocks's Avatar
    You just won the internet!

    Posted via CB10
    ^ This - For all who don't put the effort to read, and go on with -is there flash, blend works? etc..

    Posted via CB10
    10-31-14 03:19 PM
  2. HotFix's Avatar
    I got a blank overflow when I tap and hold a BBM message in the HUB. Also, I can't swipe back to the Hub after responding in a BBM chat or Group window opened from the Hub. I have to tap the back button.
    Same here. Non-destructive old school Sachesi upgrade.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    10-31-14 03:22 PM
  3. HaTaX's Avatar
    Hey boss, IIRC the first step won't work
    You can't do a selective restore from a "full backup" (at least not the last time I tried), you have to create a "custom backup"


    OS 10.3.1.1016: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938 > delta 1016
    Yup you can, I always do full backups and have never had any trouble using them with a custom restore.
    10-31-14 03:30 PM
  4. HaTaX's Avatar
    BBM is not included in a backup. It's stored in the BlackBerry infrastructure with your bbid. Only contacts comeback.
    I think BBM settings are only thing stored in backup

    Z10STL100-3/10.3.1.1016
    Your chats are in fact in that backup, I restore from mine quite often. Sometimes when I update to a beta BBM build I'll even restore back my conversations after the update. It'd be nice if we had better descriptions for where things are stored, such as password keeper being backed up with 'settings' and so on...
    blackbird666 likes this.
    10-31-14 03:32 PM
  5. KorChi_JapThai's Avatar
    I got this on my z3 same issue with others.
    I done security wipe after i installed the autoloader, but still i got same issue for the android apps.
    Thus anyone find the fix for this?
    Any help? Please.

    Attachment 311013

    Posted via CB10
    Last edited by KorChi_JapThai; 10-31-14 at 03:44 PM.
    10-31-14 03:33 PM
  6. Hobiano's Avatar
    i havent sound for notifications and incoming calls Z10 STL100-1, any help ?!
    and sometimes i make a call from another phone to Z10 there is no call recieved, Z10 is Sleeeeepyy

    this is my screen when call incoming
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141031_214647.png
    Last edited by Hobiano; 10-31-14 at 03:52 PM.
    ciqura likes this.
    10-31-14 03:40 PM
  7. sdgandhi's Avatar
    We don't get option to set LED & other notifications for Facebook like we had earlier.... don't have Facebook option in Notification settings...

    Can't confirm for battery yet, but looks lots better than... 10.3.1.938

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    10-31-14 03:47 PM
  8. xantius's Avatar
    Attachment 310992

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    How do you get the dark background?
    10-31-14 03:47 PM
  9. nah.uhh's Avatar
    We don't get option to set LED & other notifications for Facebook like we had earlier.... don't have Facebook option in Notification settings...

    Can't confirm for battery yet, but looks lots better than... 10.3.1.938

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141031_155046.png

    OS 10.3.1.1016: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938 > delta 1016
    10-31-14 03:51 PM
  10. sdgandhi's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141031_155046.png 
Views:	3014 
Size:	55.1 KB 
ID:	311019

    OS 10.3.1.1016: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938 > delta 1016
    Any bar files which we could side load & would help??

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    10-31-14 03:53 PM
  11. n8tiveg's Avatar
    I've had it take a bit to show up after updating while it's syncing how long have you had the update also did you restore did you wipe

    Posted via CB10
    10-31-14 03:57 PM
  12. sdgandhi's Avatar
    I've had it take a bit to show up after updating while it's syncing how long have you had the update also did you restore did you wipe

    Posted via CB10
    I updated 3 hours ago & I backed up, ran autoloader & restored data...

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    10-31-14 04:00 PM
  13. Z10nite's Avatar
    Is any one else having connection issues. I find I'm dropping calls and I'm so having problems loading pages even with 4G connectivity.

    Posted via CB10
    10-31-14 04:03 PM
  14. conite's Avatar
    I'm still having issues with android hub notifications.. clean install.. wipe, autoloader, wipe, no restore. Tried restarting, volume reboot. Any ideas?

    Posted via CB10
    Same here. Just another voodoo thing. I think if you update on a Tuesday or Thursday it works. On Wednesday or Friday it doesn't.

    Z30STA100-5/10.3.1.1016
    HotFix likes this.
    10-31-14 04:07 PM
  15. Levi_Asaiah's Avatar
    Is any one else having connection issues. I find I'm dropping calls and I'm so having problems loading pages even with 4G connectivity.

    Posted via CB10
    What's your device, helps alot

    Z10STL100-3/10.3.1.938
    10-31-14 04:07 PM
  16. sdgandhi's Avatar
    I've had it take a bit to show up after updating while it's syncing how long have you had the update also did you restore did you wipe

    Posted via CB10
    I don't get the Facebook app in notifications settings at all...


    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141101_013635.png

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    10-31-14 04:08 PM
  17. david7saad's Avatar
    I got this on my z3 same issue with others.
    I done security wipe after i installed the autoloader, but still i got same issue for the android apps.
    Thus anyone find the fix for this?
    Any help? Please.

    Attachment 311013

    Posted via CB10
    Same with me dude, as my previous post here

    Blackberry Z3 OS 10.3.1.1016
    10-31-14 04:09 PM
  18. Ertank's Avatar
    Contacts Auto-Merge fixed yet on this build anyone?
    Cheers...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh
    I'm using Gmail sync. No problem of ghost contacts.

    Still trying to be sure about contact saving on Gmail only. Seems to be OK. But, I want to wait until tomorrow, since my sync interval set to every 4 hours.



    Posted via CB10
    10-31-14 04:10 PM
  19. tryfe's Avatar
    Same here. Non-destructive old school Sachesi upgrade.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    I upgraded via SIC wipe then autoloader and had the issue. I've tried reloading BBM, reloading sys.pim.messages, reloading core os and still doesn't work.

    Posted via CB10
    10-31-14 04:11 PM
  20. blackbird666's Avatar
    We don't get option to set LED & other notifications for Facebook like we had earlier.... don't have Facebook option in Notification settings...

    Can't confirm for battery yet, but looks lots better than... 10.3.1.938

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.

    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141101_014351.png

    I think this problem is not common! Try to log out and delete Facebook account from your BlackBerry and re sign in again!

    Hope this helps!

    Z30 STA100-2/10.3.1.1016 ?
    10-31-14 04:15 PM
  21. ezapper2's Avatar
    Like this

    Attachment 310832

    Posted via CB10
    Looks like this issue is resolved in this OS

    Posted via CB10
    10-31-14 04:15 PM
  22. ashork's Avatar
    Same with me dude, as my previous post here

    Blackberry Z3 OS 10.3.1.1016
    Had same issue with a BBM group notification. In hub hit the little white box with check mark. Top right. That brings up a trash can symbol and you should be able to delete. Least it worked for me

    Posted via CB10
    10-31-14 04:17 PM
  23. sdgandhi's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141101_014351.png 
Views:	2303 
Size:	82.6 KB 
ID:	311029

    I think this problem is not common! Try to log out and delete Facebook account from your BlackBerry and re sign in again!

    Hope this helps!

    Z30 STA100-2/10.3.1.1016 ?
    Thanks that helped... got Facebook in notifications settings...

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    10-31-14 04:22 PM
  24. ttgapers's Avatar
    I can't swipe out of group BBM chats...must use the back arrow. Works fine with single BBM chats though.

    Posted via CB10
    10-31-14 04:24 PM
  25. Master of Surgery's Avatar
    So there is no fix for the volume? On passport.....

    Via BlackBerry Passport 10.3.0.908 on Blazin fast T-Mobile LTE.
    Same issue here and folks are either ignoring it or don't even use sounds (some prefer to use just vibrate for everything). I myself NEED sounds to be loud and clear as they used to be. 10.2.1 was the last OS I remember having good and loud sound volume. Since 10.3 it's gotten lower and lower with every iteration. Annoying as hell.

    And yes I've tried every little tip in these forums and nothing helps.

    10.3.0 here I come.

    Posted Securely Via BlackBerry Passport.
    wasimraza likes this.
    10-31-14 04:25 PM
1,593 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. I thought 10.3.1
    By Sam Moussally in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-15, 08:19 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 11-10-14, 11:50 AM
  3. What's the latest OS for Telus z30
    By nuangel2 in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 05:54 PM
  4. OS 10.2.2.984 for Z10
    By StoffelRies in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 10:20 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 05:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD