12-09-14 09:15 AM
1,593 ... 1213141516 ...
tools
  1. conite's Avatar
    Hey boss, IIRC the first step won't work
    You can't do a selective restore from a "full backup" (at least not the last time I tried), you have to create a "custom backup"


    OS 10.3.1.1016: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938 > delta 1016
    I do it all the time. Maybe this is a relatively new feature of Link.

    Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Lawrie Sherratt likes this.
    10-31-14 12:37 PM
  2. deekshan's Avatar
    What about the calibration on Z10STL100-1 is it solved

    Via awesome zeddicted 10.3
    10-31-14 12:37 PM
  3. Lawrie Sherratt's Avatar
    Attachment 310992

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    Just stick by it Randall. Trust me.
    10-31-14 12:38 PM
  4. Prince Onos's Avatar
    Please how do I get blackberry link to my pc, I just installed the software from my phone to pc and only blend was installed and I need blackberry link to back up before running the autoloaders.

    Posted via CB10
    10-31-14 12:38 PM
  5. Randall Richter's Avatar
    Just stick by it Randall. Trust me.
    If I can't trust you, I don't know who I can trust. I'll oblige.

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    Lawrie Sherratt likes this.
    10-31-14 12:39 PM
  6. wasimraza's Avatar
    So there is no fix for the volume? On passport.....

    Via BlackBerry Passport 10.3.0.908 on Blazin fast T-Mobile LTE.
    10-31-14 12:44 PM
  7. BSar's Avatar
    after installing autoloader 10.3.1.1016 on my Z10 STL 100-1 when my device was reboot after that no setup screen appears and when i tried to connect to link it says first complete the setup on your blackberry. then i security wiped my device but no setup screen, this trick worked on OS 10.3.1.938 but not in OS 10.3.1.1016. I know one trick that if we type "oobe://" in browser it takes you to the setup screen then i completed te setup then tpp link says comple the setup on your blackberry please help?
    First of all, I don't know what causes it. Secondly, it happened both times to me, when I installed the. 938 and .1016 . The first time (938) I had to make a hard reset and all went back to normal and setup started. The second time though, I tried the reset thing but nothing happened. So I did nothing but run the autoloader over again, and when it completed, the phone turned on, and the setup process began. Hope this helps you out. Good luck with that.
    10-31-14 12:48 PM
  8. Jamie Wooten's Avatar
    So there is no fix for the volume? On passport.....

    Via BlackBerry Passport 10.3.0.908 on Blazin fast T-Mobile LTE.
    I don't think so. I'm having the same issue and I've tried everything that I can find.

    Posted via CB10
    10-31-14 01:02 PM
  9. nightridah's Avatar
    Installed on my STL100-2 via autoloader, did a security wipe and backed up again! Everything is working fine, it is super smooth and I like the new functionalities!



    Posted on CB 10 and typed on the best Keyboard ever
    Did you get your BBM chats from the restore or are they gone??
    10-31-14 01:09 PM
  10. Naeg1995's Avatar
    unfortunately same problem going on and on and on again....
    The only leak that works fine without the wifi problems is 1154...all other leaks have serious wifi radio connection problems ....
    Im afraid the official 10.3.1 os for Q10 will have this issue also ....
    I really am confused also , why are they pushing that issue too far ?
    I've notice wlan version hasn't changed since the playbook still the same version!
    hmmm ....
    good point
    I really hope a fix comes out until the official 10.3.1 os for Q10
    thanks
    10-31-14 01:20 PM
  11. sdgandhi's Avatar
    Still can't copy posts from BBM groups... u can copy from individual BBM post to past somewhere else but not from groups....

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    10-31-14 01:26 PM
  12. dpw09's Avatar
    Did you get your BBM chats from the restore or are they gone??
    BBM is not included in a backup. It's stored in the BlackBerry infrastructure with your bbid. Only contacts comeback.
    I think BBM settings are only thing stored in backup

    Z10STL100-3/10.3.1.1016
    10-31-14 01:31 PM
  13. mohawk apple's Avatar
    I'm still getting the diagnostics screen when I swipe from the top left corner. Anyone else?

    OS 10.3.1.1016: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938 > delta 1016
    Im seeing this to!
    10-31-14 01:33 PM
  14. byteninja2's Avatar
    Worthwhile upgrade from .938? If it is I'll upgrade.

    Posted with my Dev Alpha C (Q10)
    10-31-14 01:37 PM
  15. drew8484's Avatar
    My notification volume has not changed. In fact I have found no problems so far. Verizon Z30
    howards likes this.
    10-31-14 01:41 PM
  16. andysan1971's Avatar
    Did you go through the entire tutorial app? Also, if you've changed your device name from the default "Blackberry-FF77" previously you will have to change your current device name to whatever it was before for Link to recognize it as the same device.
    I rentered setup completed setup again then BlackBerry link worked

    Thanks

    Q10 - 10.3.1.1016
    Lawrie Sherratt likes this.
    10-31-14 01:52 PM
  17. xACiD's Avatar
    I'm still having issues with android hub notifications.. clean install.. wipe, autoloader, wipe, no restore. Tried restarting, volume reboot. Any ideas?

    Posted via CB10
    10-31-14 01:55 PM
  18. Randall Richter's Avatar
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141031_145313.png

    Car apps. Also, this morning when I got in my car it prompted my that something called My Car found my Land Rover and if that was correct. And now when I'm connected to my bluetooth in my car my lock screen has a whole different look telling me I'm connected to my Land Rover.

    I can't take screen shot of locked screen, correct? I'll try to take a pic with my dusty iPhone or something sometime.

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    itzJustMeh likes this.
    10-31-14 01:56 PM
  19. JamieWilson01's Avatar
    What codes did you use for Sachesi ?
    I used AT&T's codes.

    Via CB10 from Scotland using my awesome PassportSQW100-1/10.3.1.1016
    10-31-14 01:58 PM
  20. hater4life's Avatar
    im having serious contact issues on this build,actually since .632, my problem is that all my contact numbers do not show,the names are there but the numbers are not and if i put in the numbers and reboot boom numbers are gone again,i've tried autoloader and non destructive method same results,but once i revert back to 10.3.0.3148 all is well, and i to am experiencing this wifi issue,any one have any ideas on how to solve this contact issue( z10 stl-4, digicel st.vincent)
    10-31-14 01:59 PM
  21. R Field's Avatar
    Not really sure if this is new but BlackBerry Classic tones


    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141031_150511.png

    Posted via CB10
    ubizmo likes this.
    10-31-14 02:06 PM
  22. R Field's Avatar
    Yes performance wise. Not really many new features though. Would recommend the Blitz update with Sachesi.

    Posted via CB10
    10-31-14 02:07 PM
  23. HotFix's Avatar
    Open up Device Monitor from quick settings, find the Amazon App Store listing and you'll see it.

    Posted via CB10
    "Clear Data" - gotcha!

    Thanks!

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    10-31-14 02:09 PM
  24. andysan1971's Avatar
    Please how do I get blackberry link to my pc, I just installed the software from my phone to pc and only blend was installed and I need blackberry link to back up before running the autoloaders.

    Posted via CB10
    Re enter setup and go through all options then exit. Same happened with me and I did this and BlackBerry link was then fine. Good luck

    Q10 - 10.3.1.1016
    10-31-14 02:11 PM
  25. tickerguy's Avatar
    Passport radio idle power consumption is literally 1/3rd that of my z10 on lte! The optimization done in this load and on this device is quite impressive.

    Posted via CB10
    10-31-14 02:13 PM
1,593 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. I thought 10.3.1
    By Sam Moussally in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-15, 07:19 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 11-10-14, 10:50 AM
  3. What's the latest OS for Telus z30
    By nuangel2 in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 04:54 PM
  4. OS 10.2.2.984 for Z10
    By StoffelRies in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 09:20 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD