09-25-14 01:39 PM
973 ... 3031323334 ...
tools
  1. drew8484's Avatar
    I am unable to play music from my Verizon Z30 via Bluetooth in my car. Has anyone else experienced this problem?
    05-23-14 09:43 AM
  2. PostMortem's Avatar
    Anyone have the bars for the Android Runtime for. 296? I'm using the. 442, but my apps worked better with. 296. Not at my comp right now, so I can't try to extract with Sachesi. If someone knows of a link with it or a post that has it, I would appreciate it.

    Searched, but couldn't find it.

    Posted via CB10
    05-23-14 10:01 AM
  3. dilsayess's Avatar
    Anyone know about bb z10 stl100-1 is supported 4g/lte ?
    SirSti23 likes this.
    05-23-14 10:14 AM
  4. shorski's Avatar
    Anyone know about bb z10 stl100-1 is supported 4g/lte ?
    No it doesn't.

    Z30 - The BlackBerry Experience
    05-23-14 10:16 AM
  5. dilsayess's Avatar
    Wch model is supported of z10 4g/lte?
    05-23-14 10:43 AM
  6. dilsayess's Avatar
    Wch model is supported of z10 4g/lte?


    No it doesn't.

    Z30 - The BlackBerry Experience
    05-23-14 10:43 AM
  7. dilsayess's Avatar
    Y u miss guide to ppl mr.. U posting fake posts about that..all stl z10 is supported 4g/lte except stl-100.1 understand
    05-23-14 10:49 AM
  8. shorski's Avatar
    Wch model is supported of z10 4g/lte?
    STL100-2/3 I believe

    Z30 - The BlackBerry Experience
    05-23-14 10:57 AM
  9. moegh's Avatar
    I can't install any apks anyone else have this problem? And how to fix it?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    05-23-14 11:20 AM
  10. shorski's Avatar
    I install fine here

    Z30 - The BlackBerry Experience
    05-23-14 11:32 AM
  11. moegh's Avatar
    I install fine here

    Z30 - The BlackBerry Experience
    I don't find app installer in device monitor too !

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    05-23-14 12:07 PM
  12. adamschuetze's Avatar
    Here is a new MEGA link (the old one was dead, for me at least) for the Q10:

    https://mega.co.nz/#!iYNSTRQY!C6x7d3...xOLhUKsqnYuSCM
    dollface and c_86 like this.
    05-23-14 12:17 PM
  13. shorski's Avatar
    I don't find app installer in device monitor too !

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    Go to settings
    App manager and then Installing apps
    Toggle it on and install the app again.

    Z30 - The BlackBerry Experience
    05-23-14 12:31 PM
  14. moegh's Avatar
    It's on but I can't

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    05-23-14 01:06 PM
  15. moegh's Avatar
    Here is a new MEGA link (the old one was dead, for me at least) for the Q10:

    https://mega.co.nz/#!iYNSTRQY!C6x7d3...xOLhUKsqnYuSCM
    Mega link for what?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    05-23-14 01:07 PM
  16. shorski's Avatar
    Probably something went wrong when you were loading the OS

    Z30 - The BlackBerry Experience
    moegh likes this.
    05-23-14 01:21 PM
  17. moegh's Avatar
    Probably something went wrong when you were loading the OS

    Z30 - The BlackBerry Experience
    What I have to do?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    05-23-14 02:27 PM
  18. shorski's Avatar
    What I have to do?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    Try reloading the OS

    Z30 - The BlackBerry Experience
    moegh likes this.
    05-23-14 02:33 PM
  19. JaysonBrown's Avatar
    Hey is anyone having problems with twitters quick reply from the BlackBerry hub??? I get messages but once clicked it won't display it or allow me to send.

    Posted via Q10 running 10.3
    05-23-14 04:36 PM
  20. adamschuetze's Avatar
    Mega link for what?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    For the Q10 autoloader for 10.3.0.296-441. The MEGA download in the OP was dead, last I checked. So I uploaded a new one.
    moegh likes this.
    05-23-14 06:30 PM
  21. Qrackin's Avatar
    Has anyone else has issues getting Android Apps or Android ported apps to run?

    This is what I did to get to this point:
    Fresh install
    No restore from 10.2 backup
    Rebooted via volume keys
    Enabled non BlackBerry apps in settings

    Posted via CB10
    05-23-14 08:59 PM
  22. anon721037's Avatar
    Has anyone else has issues getting Android Apps or Android ported apps to run?

    This is what I did to get to this point:
    Fresh install
    No restore from 10.2 backup
    Rebooted via volume keys
    Enabled non BlackBerry apps in settings

    Posted via CB10
    Did you side load snapp again.


    Posted on CB10
    moody likes this.
    05-23-14 09:19 PM
  23. moody's Avatar
    Has anyone else has issues getting Android Apps or Android ported apps to run?

    This is what I did to get to this point:
    Fresh install
    No restore from 10.2 backup
    Rebooted via volume keys
    Enabled non BlackBerry apps in settings

    Posted via CB10
    What Slff said.

    Or can you be more specific? I.e. What errors or trouble are you having?

    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    anon721037 likes this.
    05-23-14 10:12 PM
  24. Andi Ahok's Avatar
    thanks mate...
    05-23-14 10:37 PM
  25. Andi Ahok's Avatar
    thanks mate...
    05-23-14 10:37 PM
973 ... 3031323334 ...

Similar Threads

  1. How is 10.3 on your Z30?
    By J_K_Resnick in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 223
    Last Post: 08-06-14, 05:59 AM
  2. Thanks BlackBerry Map for sending me on this route.
    By jaylysf in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 57
    Last Post: 06-08-14, 11:17 PM
  3. Stand for q20 classic
    By d987654321 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-14, 01:42 PM
  4. this just came up in. 296?
    By GP540 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 05-12-14, 01:07 PM
  5. 10.3.0.442 for STL100-1 fully working
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-14, 12:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD