09-25-14 02:39 PM
973 ... 2425262728 ...
tools
  1. Nigelbrown's Avatar
    Has anyone noticed if the advanced interactions affect battery life at all? So far mine has been solid on my z30

    Posted via CB10
    DYLANHABKIRK likes this.
    05-16-14 03:37 PM
  2. JaysonBrown's Avatar
    Hey does this 10.3 hybrid have the new 4.3 runtime they just released. I have this running smoothly on my Q10 with no issues but just wanted to know what's the difference with the runtimes.

    Posted via CB10
    05-16-14 03:49 PM
  3. SteelGreek's Avatar
    Hey does this 10.3 hybrid have the new 4.3 runtime they just released. I have this running smoothly on my Q10 with no issues but just wanted to know what's the difference with the runtimes.

    Posted via CB10
    The only thing making this a hybrid is the use of a different radio file for those not on STL 100-2,3,4 . Otherwise it's completely .296

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    JaysonBrown likes this.
    05-16-14 07:20 PM
  4. Levi_Asaiah's Avatar
    I loaded the. 441 radio and have since had trouble connecting to 4G

    Edit: scratch that, I resolved the issue

    CB10 via Z10STL100-3/10.3.0.296
    Last edited by Levi_Asaiah; 05-16-14 at 08:24 PM.
    05-16-14 08:08 PM
  5. DYLANHABKIRK's Avatar
    Has anyone noticed if the advanced interactions affect battery life at all? So far mine has been solid on my z30

    Posted via CB10
    My Z30 battery has been working a ton better. Far more dependent on 10.3



    Posted via CB10
    05-16-14 08:11 PM
  6. jaydee5799's Avatar
    What about indexing media cards? Anyone having issues? Mine won't index. It's been about 4 hours, 5 reboots and I still can't see any of the pictures. music, ringtones or videos I have on my card.
    I have about 48GB of data.....
    05-16-14 08:34 PM
  7. SteelGreek's Avatar
    What about indexing media cards? Anyone having issues? Mine won't index. It's been about 4 hours, 5 reboots and I still can't see any of the pictures. music, ringtones or videos I have on my card.
    I have about 48GB of data.....
    Whoa... that's a ton! In previous OS builds I had to occasionally let the phone sit overnight so things would settle. Everything was all good in the morning (everything being my SD card, BBM Channels, email, etc).

    My battery had gotten better since it's been a few days after install.

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    05-16-14 08:38 PM
  8. SteelGreek's Avatar
    Actually here is something new for me that I haven't seen before. I downloaded the android version of Facebook (as I normally use that) and have it signed in. I just went into my account settings and there is a listing for "third party accounts" and has my android FB app/login listed.

    Clicking the icon gives me other options seemingly within the android FB app.

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    moody likes this.
    05-16-14 08:42 PM
  9. moody's Avatar
    What about indexing media cards? Anyone having issues? Mine won't index. It's been about 4 hours, 5 reboots and I still can't see any of the pictures. music, ringtones or videos I have on my card.
    I have about 48GB of data.....
    Mine are all there. Maybe take your card out and wait a bit & put back in? Maybe check it in pc make sure it didn't get wiped.

    I do remember someone saying they couldn't see their stuff either, but their card worked in pc so wasn't card issue. But idk if they got it resolved.



    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    05-16-14 11:00 PM
  10. moody's Avatar
    So I bit the bullet and loaded this on my Z30 and WOW my screen is sooooo much brighter!!!! Love it!!!

    I did restore only took about 1.25 hours, so compared to other stories I've read of hours & hours I thought that was pretty good.

    Android apps restored and work really good.

    Panorama works. I gotta practice w/ it. And seems a bit grainy.

    Wallpaper Changer HD & Hubb++ are working. Those are two I rely on the most as far as quick glance for temp and / or who I'm receiving stuff from.

    So I will see what bugs, annoyances, & quirks I find.

    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    05-16-14 11:13 PM
  11. JaysonBrown's Avatar
    Hey so is the new 4.3 android runtime in this build??

    Posted via CB10
    05-16-14 11:16 PM
  12. moody's Avatar
    Hey so is the new 4.3 android runtime in this build??

    Posted via CB10
    Idk. Tell me how to tell and I'll look.

    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    05-16-14 11:50 PM
  13. pvhunt's Avatar
    Could someone be so kind to post the android runtime of SDK? Can it be loaded onto 296?
    05-17-14 12:09 AM
  14. ealvnv's Avatar
    What about indexing media cards? Anyone having issues? Mine won't index. It's been about 4 hours, 5 reboots and I still can't see any of the pictures. music, ringtones or videos I have on my card.
    I have about 48GB of data.....
    Had to leave mine overnight in order to get to index my 50+ GB of data on 128GB card.

    Every time you reboot the device it has to start indexing again, so just let it sit there and be patient
    jaydee5799 likes this.
    05-17-14 01:06 AM
  15. anikelaiya's Avatar
    Hello Friends

    I have uploaded it on my Q10. Having one Issue...

    Notification sound is not working for Emails...

    Any Solutions please....Otherwise so far so good....

    Tone Tab in Email is even not highlighted...
    OS 10.3.0.296/441(radio) hybrid!! :) For ALL BUT STL100-1-img_20140517_113024.png

    Posted via CB10
    05-17-14 02:01 AM
  16. shorski's Avatar
    Hello Friends

    I have uploaded it on my Q10. Having one Issue...

    Notification sound is not working for Emails...

    Any Solutions please....Otherwise so far so good....

    Tone Tab in Email is even not highlighted...
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140517_113024.png 
Views:	1311 
Size:	55.8 KB 
ID:	271237

    Posted via CB10
    Sideload the .296 settings bar, set your email notifications and then Sideload the .441 settings back.

    Kinky BlackBerry Z30STA100-2/10.3.0.296
    05-17-14 02:12 AM
  17. anikelaiya's Avatar
    Sideload the .296 settings bar, set your email notifications and then Sideload the .441 settings back.

    Kinky BlackBerry Z30STA100-2/10.3.0.296
    Thanks. Can u give me those BAR Files please...

    Or from where can I get it???

    Posted via CB10
    05-17-14 02:23 AM
  18. shorski's Avatar
    Thanks. Can u give me those BAR Files please...

    Or from where can I get it???

    Posted via CB10
    Sideload the 140, change the settings and then Sideload the 296 back.

    Here's the .140 settings bar
    https://mega.co.nz/#!JNdXVQrC!VLWu3j...VjuB7Rhj5dSuSM

    Here's the .296 settings bar
    https://mega.co.nz/#!gddT3BgS!alL_gC...whdCUOuuxkHqTo

    You can go directly to the thread and click on the links there if this is not opening.
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...6-leak-931068/

    Kinky BlackBerry Z30STA100-2/10.3.0.296
    05-17-14 02:43 AM
  19. Pinoberry's Avatar
    Thanks to Darcy for the radios and ZonaBB for the 10.3.0.296 core, here's the hybrid. Working fine on my Q10, Q5 and Z30

    For BlackBerry Z30



    For BlackBerry Q10




    For BlackBerry Q5

    Via OurBerries

    Warning
    STL 100-1 users please load SDK http://developer.blackberry.com/nati...10.3.0.442.exe

    296 bars can be downloaded from here http://forums.crackberry.com/bb10-le...l#post10345556



    and side load, but some functions may not work as it would if you had 296 full OS.
    The mega file for Q10 I loaded takes more than 1000 hours and factory file is not good either.
    Can anyone please put different file as BitCasa?

    Posted via CB10
    05-17-14 03:43 AM
  20. forthperson4's Avatar
    So, I tried installing the SDK for STL100-1 then sideloading all the missing bar files, it all started smooth, despite some things not functioning as mentioned. Thus I decided to make it as a daily driver and restored all my files, then it hanged. I tried to wipe it after restarting. To my surprise, the wiping process took faster than I expected. It was only 20 minutes or even less, I expected two hours like it did on the previous 10.2.1 OS's, it's mind-blowing to know this. Hope they keep it this way so that we won't depend on SIC and keep on having to connect our devices to USB to wipe faster. Anyways, just went back to 10.2.1, cause I guess it got slower after restoring files. Also the hangs, I really couldn't bear that for a daily driver.

    Posted via CB10
    05-17-14 06:12 AM
  21. SteelGreek's Avatar
    Hey so is the new 4.3 android runtime in this build??

    Posted via CB10
    Idk. Tell me how to tell and I'll look.

    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    Yeah it has been updated according to other posts

    Sent through Tapatalk on my Verizon Z30 running 10.3.0.296/.441
    05-17-14 06:32 AM
  22. moody's Avatar
    Had to leave mine overnight in order to get to index my 50+ GB of data on 128GB card.

    Every time you reboot the device it has to start indexing again, so just let it sit there and be patient
    128gb card???? :0 :0 I didn't even know they made one that big!!!

    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    05-17-14 06:55 AM
  23. jaydee5799's Avatar
    Whoa... that's a ton! In previous OS builds I had to occasionally let the phone sit overnight so things would settle. Everything was all good in the morning (everything being my SD card, BBM Channels, email, etc).

    My battery had gotten better since it's been a few days after install.

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    I suppose I could have left my card to sit all night, but it wasn't indexing. It would do about 20% and stop. No amount of rebooting or letting it sit would work. SO I decided to copy the contents of the card to my laptop, reformat the card to fat32 and move stuff back.

    Worked like a charm. I think my card was formatted ntfs before....not sure but I think....and i can say with certainty that it didn't work on 10.3. Contents were just not seen.
    05-17-14 07:01 AM
  24. Jr1202's Avatar
    The mega file for Q10 I loaded takes more than 1000 hours and factory file is not good either.
    Can anyone please put different file as BitCasa?

    Posted via CB10
    The day this thread orginitated before there was a bitcasa link once upon a time the megaupload was but the only source

    Whilst it took what felt like several passes into lightyears we've yet to travel it merely took 5 hours & it worked fine & still is soooo

    Posted via CB10
    05-17-14 08:25 AM
  25. moody's Avatar
    I side loaded the sys.bar 140 and have set notification sounds, but as others have mentioned they are really low volume.

    So anyone reload sys.bar 296 and have volume go back to normal? If not is there any other reason I'd want to reload 296 sys bar?

    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    05-17-14 09:37 AM
973 ... 2425262728 ...

Similar Threads

  1. How is 10.3 on your Z30?
    By J_K_Resnick in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 223
    Last Post: 08-06-14, 06:59 AM
  2. Thanks BlackBerry Map for sending me on this route.
    By jaylysf in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 57
    Last Post: 06-09-14, 12:17 AM
  3. Stand for q20 classic
    By d987654321 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-14, 02:42 PM
  4. this just came up in. 296?
    By GP540 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 05-12-14, 02:07 PM
  5. 10.3.0.442 for STL100-1 fully working
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-14, 01:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD