09-25-14 01:39 PM
973 ... 2223242526 ...
tools
  1. Nigelbrown's Avatar
    Anyone notice if Chromecast support is better in this build? It relies in g services but netflix works great.

    Posted via CB10
    05-15-14 12:42 PM
  2. TerribleTim68's Avatar
    Is there a hybrid version for the Z10?
    No need. You already had the radio for the Z10 in the original leak (assuming you're not the -1).


    Posted via CB10
    So I'm not sure I'm following here. I've read thru the 29 pages here and the 59 pages on another post and still am unsure of how to go about installing a working leak for 10.3 on my Z10-STL100-3. I see stuff for the .296 build that says you need some .442 files over the top of it. But nothing explains where to get all the correct files and I also see no autoloaders for a working setup.

    Can someone point me in the right direction please? Thanks guys.
    05-15-14 02:16 PM
  3. SteelGreek's Avatar
    So I'm not sure I'm following here. I've read thru the 29 pages here and the 59 pages on another post and still am unsure of how to go about installing a working leak for 10.3 on my Z10-STL100-3. I see stuff for the .296 build that says you need some .442 files over the top of it. But nothing explains where to get all the correct files and I also see no autoloaders for a working setup.

    Can someone point me in the right direction please? Thanks guys.
    You don't need the 442 files unless you want to sideload them. Because I have a Z30 I needed to use the 441 radio (OS and radio numbers are different) to have calls, etc. I'm using 296 files with the 441 radio file.

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    05-15-14 02:29 PM
  4. deezy87's Avatar
    Is anyone having problems with turning the tone on, for emails???

    I've loaded the previous sys.settings.bar file, to no avail. Any insight would be greatly appreciated!
    05-15-14 03:20 PM
  5. SteelGreek's Avatar
    Is anyone having problems with turning the tone on, for emails???

    I've loaded the previous sys.settings.bar file, to no avail. Any insight would be greatly appreciated!
    I don't any longer... here is what I did (probably has lots of steps)
    Loaded the older bar file
    Reboot
    Made sure the sounds were working
    Rebooted again to make sure they stayed
    Installed the 296 bar file
    Rebooted again after ensuring the sounds worked

    All still good here after those steps.

    Also I did a fresh install and no restore.

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    deezy87 likes this.
    05-15-14 03:33 PM
  6. deezy87's Avatar
    I'll try that.
    05-15-14 03:49 PM
  7. luki4ever's Avatar
    Guys! can I remove this 0x2B9060C7 from the corners of the screen?
    05-15-14 04:01 PM
  8. rayporsche's Avatar
    Guys! can I remove this 0x2B9060C7 from the corners of the screen?
    Nope...
    05-15-14 04:02 PM
  9. swishhh's Avatar
    No you cannot remove that.

    Posted via CB10
    05-15-14 04:04 PM
  10. Pdinos3's Avatar
    Guys! can I remove this 0x2B9060C7 from the corners of the screen?
    Hold the power button down for 3 seconds, then it will disappear.

    Posted via CB10
    05-15-14 04:16 PM
  11. Pdinos3's Avatar
    I've always wanted to do that. Sorry

    Posted via CB10
    05-15-14 04:17 PM
  12. deezy87's Avatar
    Guys! can I remove this 0x2B9060C7 from the corners of the screen?
    OS 10.3.0.296/441(radio) hybrid!! :) For ALL BUT STL100-1-facepalm.png
    05-15-14 04:20 PM
  13. moegh's Avatar
    Guys I need camera .bar for Q5 please my camera crashed and won't open and I don't find the app icon :S

    Posted via CB10
    05-15-14 04:23 PM
  14. luki4ever's Avatar
    don't shout at me, I'm new here. Thank you for answer.
    05-15-14 04:25 PM
  15. deezy87's Avatar
    I don't any longer... here is what I did (probably has lots of steps)
    Loaded the older bar file
    Reboot
    Made sure the sounds were working
    Rebooted again to make sure they stayed
    Installed the 296 bar file
    Rebooted again after ensuring the sounds worked

    All still good here after those steps.

    Also I did a fresh install and no restore.

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    The settings from 10.3.0.296 is sys.settings.bar 10.3.0.6? I have 2 other bar files for settings such as .27 and a .30
    05-15-14 04:49 PM
  16. hamsterwheel's Avatar
    The settings from 10.3.0.296 is sys.settings.bar 10.3.0.6? I have 2 other bar files for settings such as .27 and a .30
    Here Deez, : http://forums.crackberry.com/bb10-le...6-leak-931068/
    05-15-14 04:54 PM
  17. SteelGreek's Avatar
    The settings from 10.3.0.296 is sys.settings.bar 10.3.0.6? I have 2 other bar files for settings such as .27 and a .30
    Hammy linked ya

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    deezy87 likes this.
    05-15-14 05:01 PM
  18. deezy87's Avatar
    I don't any longer... here is what I did (probably has lots of steps)
    Loaded the older bar file
    Reboot
    Made sure the sounds were working
    Rebooted again to make sure they stayed
    Installed the 296 bar file
    Rebooted again after ensuring the sounds worked

    All still good here after those steps.

    Also I did a fresh install and no restore.

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers
    It worked, but I went and loaded the newer settings...I guess just for fun. Thanks for the help!
    SteelGreek likes this.
    05-15-14 05:14 PM
  19. Erkan Kater's Avatar
    I installed everything.. it does look good and seem faster.
    But I didnt like that it blocked Viber to connect,
    So now I wipe it and back to previous OS.
    I wait untill there is a stable one without those silly numbers in the corner.
    Last edited by Erkan Kater; 05-15-14 at 05:50 PM.
    05-15-14 05:37 PM
  20. deezy87's Avatar
    You're a doll, thanks!
    05-15-14 05:41 PM
  21. Jr1202's Avatar
    Hold the power button down for 3 seconds, then it will disappear.

    Posted via CB10
    Lol

    Posted via CB10
    05-15-14 05:50 PM
  22. Kef14's Avatar
    Hi, I do not have a connection to the device. I can not install bar files. DDPB, Chrome PlayBook App Manager does not connect.
    05-16-14 05:57 AM
  23. Marauder2's Avatar
    I'm not getting the instant reply for text messages. The popup comes up, but then there is no reply arrow, simply the X or click the notification to bring you into the message. Has anyone else experienced this? Any solutions/ideas?
    05-16-14 06:14 AM
  24. moody's Avatar
    I'm not getting the instant reply for text messages. The popup comes up, but then there is no reply arrow, simply the X or click the notification to bring you into the message. Has anyone else experienced this? Any solutions/ideas?
    Same here. At first I though I was just tapping in the wrong place but since you have this to, guess it's just part of an OS being in testing and not one for us masses

    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    05-16-14 06:18 AM
  25. Hannes Herrmann1's Avatar
    Just press "enter" amd see if it works for you!

    sometimes i get the reply function sometimes not.

    I suggest secure wipe /factory default. Will try this too.

    Posted via CB10
    05-16-14 06:23 AM
973 ... 2223242526 ...

Similar Threads

  1. How is 10.3 on your Z30?
    By J_K_Resnick in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 223
    Last Post: 08-06-14, 05:59 AM
  2. Thanks BlackBerry Map for sending me on this route.
    By jaylysf in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 57
    Last Post: 06-08-14, 11:17 PM
  3. Stand for q20 classic
    By d987654321 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-14, 01:42 PM
  4. this just came up in. 296?
    By GP540 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 05-12-14, 01:07 PM
  5. 10.3.0.442 for STL100-1 fully working
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-14, 12:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD