04-08-14 05:30 PM
282 1234 ...
tools
  1. thurask's Avatar
    Yeah, I think that's by design, unfortunately.

    What I'm talking about is when I select ie "Delete on server" or "Delete on both", it doesn't act as you request. In my experience with builds up to 2141, it just deletes locally.

    Some people have reported the opposite scenario - only deletes on server.
    My email seems to be working normally, then. Picked delete both on phone, phone deleted email, Hotmail deleted email after a few minutes.
    03-13-14 07:29 PM
  2. Omnitech's Avatar
    Any observations on wireless reception? Just read this elsewhere:

    Hate to say it, but, 1925 gave me better network reception... this one has me constantly going from 4GLTE to Edge in a matter of seconds and constantly losing data connection... don't really care about the wi-fi calling so that part doesn't make a difference
    03-13-14 07:36 PM
  3. RADEoN1337's Avatar
    I downloaded on LTE, and have been getting consistently better LTE coverage in places that were 4G Prior

    Posted via CB10
    03-13-14 07:48 PM
  4. RADEoN1337's Avatar
    The OS is by and large more smooth. If I knew what I know now, I'd go through the autoloader process to get this version on my phone. Also, I've actually noticed a substantial increase in battery life, although my sample time is still low.

    Posted via CB10
    BBFanatic4Life likes this.
    03-13-14 07:50 PM
  5. cloudberry's Avatar
    this is what i've been waiting for....more battery life !
    03-13-14 08:30 PM
  6. Omnitech's Avatar
    this is what i've been waiting for....more battery life !

    Pretty early to be making judgements on that but we will see.
    03-13-14 08:34 PM
  7. Pdinos3's Avatar
    For those two or three that I know are going to ask. The call screen is still the new side to side, not the up and down. That makes me happy.

    Via CB Z10STL100-3/10.2.1.2228
    habs_fan likes this.
    03-13-14 08:40 PM
  8. russworman's Avatar
    Any observations on wireless reception? Just read this elsewhere:
    Just to update... I turned the settings to only 4GLTE, 4G/3G And now I no longer have any issues

    Posted via CB10
    Omnitech likes this.
    03-13-14 09:05 PM
  9. ExplicitPromo's Avatar
    Any Q10 users on Bell tried this yet? Im on the official Bell release and I have Cell Radio dropouts all the time. Would love to see this fixed.
    03-13-14 09:11 PM
  10. Candelo114's Avatar
    OS 10.2.1.2228: Changelog, fixes, discoveries-img_20140313_222334.png

    Can someone tell me what this means.

    Posted via CB10
    03-13-14 09:24 PM
  11. tickerguy's Avatar
    You need to call T-Mobile; they require your physical address in their system for it to work and it's not there. Yes, I know you can be somewhere else -- but they have to have an address in their provisioning system (and it's not).
    03-13-14 09:40 PM
  12. miguel89to's Avatar
    OS 10.2.1.2228: Changelog, fixes, discoveries-photo0026.jpg

    I receive this message. I have been messing with it but it still shows that. What's wrong with it?

    Posted via CB10
    03-13-14 09:42 PM
  13. miguel89to's Avatar
    OS 10.2.1.2228: Changelog, fixes, discoveries-img_20140313_214050.png

    Wrong g picture

    Posted via CB10
    2001bmw330xi likes this.
    03-13-14 09:42 PM
  14. pvphooman's Avatar
    OTA updating seems to have already settled in less than an hour.

    Z10STL100-3/10.2.1.2228 CB10
    03-13-14 09:47 PM
  15. Candelo114's Avatar
    You need to call T-Mobile; they require your physical address in their system for it to work and it's not there. Yes, I know you can be somewhere else -- but they have to have an address in their provisioning system (and it's not).
    Thanks for your help tickerguy!

    Posted via CB10
    03-13-14 09:47 PM
  16. kahopoon's Avatar
    LTE connections not as good as 1926 radio but about the same with 2142 ( i'm in Hong Kong).
    will see if this can improve the battery life
    03-13-14 10:10 PM
  17. Gotwake424's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	Photo0026.jpg 
Views:	11109 
Size:	40.0 KB 
ID:	255002

    I receive this message. I have been messing with it but it still shows that. What's wrong with it?

    Posted via CB10
    That's a pretty strange message to be receiving

    Posted via CB10
    tryfe, jvinp, aming63 and 3 others like this.
    03-13-14 10:10 PM
  18. tryfe's Avatar
    I've noticed twice so far that all my headless apps appear to have been turned off somehow. At first, I thought it was just HUB++ but now just noticed others. I attempted to delete/reinstall them but some still remained off. It appears a hard reset remedies the issue. I shall see if it happens again.
    03-13-14 10:15 PM
  19. Omnitech's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	Photo0026.jpg 
Views:	11109 
Size:	40.0 KB 
ID:	255002

    I receive this message. I have been messing with it but it still shows that. What's wrong with it?


    That's a symbol for "homies in front of your BlackBerry camera", I think. Unique BlackBerry feature.
    geekaren and toobs623 like this.
    03-13-14 10:21 PM
  20. Omnitech's Avatar
    I've noticed twice so far that all my headless apps appear to have been turned off somehow. At first, I thought it was just HUB++ but now just noticed others. I attempted to delete/reinstall them but some still remained off. It appears a hard reset remedies the issue. I shall see if it happens again.

    Check headless permissions in settings and see if it's enabled for each app.
    03-13-14 10:22 PM
  21. Omnitech's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140313_214050.png 
Views:	7892 
Size:	121.7 KB 
ID:	255003

    That suggests a DNS problem with your WiFi link. Does websurfing work OK while on WiFi?


    EDIT: Here's some more info on that - it appears to not be exclusively a BlackBerry thing:

    http://forums.crackberry.com/blackbe...-error-846490/
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2668901
    03-13-14 10:24 PM
  22. NoAhB0Dy's Avatar
    I know it's premature but seems way snappier than 2142. I only loaded the changed bars via Sachesi. Much quicker update.

    Posted via CB10 on my Zed10.
    03-13-14 10:48 PM
  23. Omnitech's Avatar
    I know it's premature but seems way snappier than 2142. I only loaded the changed bars via Sachesi. Much quicker update.

    I'll keep an eye on it.

    I had trouble with Sachesi not liking the Core OS BAR file, kept claiming it is "not a zip file" or just wouldn't load it. Worked on the 4th attempt and after copying the Verizon-specific radio file. Could be another VZW device idiosyncracy.
    03-13-14 11:14 PM
  24. NoAhB0Dy's Avatar
    By snappier, I mean opening and closing home screen folders and general navigation thru the screens is noticeably faster and smooth.

    Posted via CB10 on my Zed10.
    03-13-14 11:33 PM
  25. tryfe's Avatar
    Check headless permissions in settings and see if it's enabled for each app.
    I checked them; they are.

    Posted via CB10
    hanto likes this.
    03-13-14 11:38 PM
282 1234 ...

Similar Threads

  1. Replies: 50
    Last Post: 04-24-14, 01:20 PM
  2. I just got 10.2.1 update on att
    By igotberryfever in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 34
    Last Post: 03-16-14, 01:40 PM
  3. Tmobile's 10.2.1 on z30
    By Bs06TL in forum BlackBerry Z30
    Replies: 11
    Last Post: 03-15-14, 04:59 PM
  4. BlackBerry OS 10.2.1.2228 autloaders now available for download
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-14, 11:41 AM
  5. 10.2.1 lag on T-Mobile update
    By BB fan forever in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-14, 05:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD