01-10-14 07:18 AM
617 ... 1718192021 ...
tools
  1. Uzi's Avatar
    hello, could anyone check what are the new languages inputs in this update?
    Particularly i am asking for bulgarian or cyrillic phonetic support.

    Thanks

    posted via cb10

    Os 10.2.1.1055 tips, tweaks and solutions-img_00000023.png
    Os 10.2.1.1055 tips, tweaks and solutions-img_00000022.png

    q10sqn100-3/10.2.1.123456789
    herol and Mecca EL like this.
    11-21-13 08:43 AM
  2. crmabbitt's Avatar
    hi to all! (=
    I have a little question. Is it in drop-down menu toggle for "mobile data"?

    Posted via CB10
    11-21-13 09:04 AM
  3. Uzi's Avatar
    hi to all! (=
    I have a little question. Is it in drop-down menu toggle for "mobile data"?

    Posted via CB10
    I dont see mobile data in drop down menu only flight mode and mobile network available

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    Attachment 223017
    11-21-13 09:07 AM
  4. karanshah's Avatar
    hi, how did you manage to install google drive? i downloaded and installed snap, but most apps are broken there. please help
    11-21-13 09:22 AM
  5. eyecrispy's Avatar
    Here's a new one - I have an exchange activesync account for work on my bb10 devices. Every time I pull the battery to swap sims between my Q10 and Z10, my work account errors out and I lose all my work emails, contacts and calendar appts. I don't need to re-setup the work account again. I only need to hit save and it re verifies everything. It's just annoying for me to lose contacts and calendar and work emails every time I swap sims. I don't think it was like this with previous leaks.

    Does anyone else use exchange activesync for work? Can you confirm that if you pull battery, you lose the data for the account?

    STL100-3 10.2.1.1055, SQN100-1 10.2.0.1803
    I've verified that any sort of hard reset (double button or battery pull) will cause my exchange activesync account to completely reset. As soon as the phone is done with reboot, the account will reset and push policies like device pw and encryption. Very strange and inconvenient.
    11-21-13 10:03 AM
  6. 0524432's Avatar
    when i type a random new # (not in my phonebook) and then click it to call, it now opens in skype

    help?
    11-21-13 10:07 AM
  7. eyecrispy's Avatar
    when i type a random new # (not in my phonebook) and then click it to call, it now opens in skype

    help?
    I can verify. That happened to me when I clicked on a number in my browser.

    SQN100-1 10.2.1.1055, STL100-3 10.2.1.1055
    11-21-13 10:26 AM
  8. KenV54's Avatar
    Hey jaydee,

    Take the settings from this forum post: https://community.verizonwireless.co...001977#1001977

    The mmsc has to be the following:
    http://mms.vtext.com:80/servlets/mms
    The port always has to be behind the host. Adding it to the end of the URL leads the device to misunderstand the URL.

    Posted via CB10
    I think you've hit on the answer. I compared my AT&T setting for proxy url, which is proxy.mobile.att.net:80, and that fits with what you are saying.

    Jaydee seem to have a more difficult issue, which is that the APNs don't save. I thought maybe that if she got the correct settings in place then they would save, but in my case, even the wrong settings would save, they just wouldn't work.

    Unfortunately, I don't think Jaydee has any choice but to reinstall 1055 if she wants MMS to work on her phone. The question for her is whether it is worth the trouble, or just wait for the next, presumably improved, leak, whenever that will be.
    jaydee5799 likes this.
    11-21-13 10:41 AM
  9. bb_uzer's Avatar
    I'm having trouble with;

    1- My contacts app. Can't edit, link, or delete local contacts. Not even using contact X.

    Everything else is working fine, and would really just like to flash the contact app as a possible fix. Is it?
    If so, can someone post a link to the one(contact app bar) found on this OS. (.1055)

    Thanks in advance.

    PS: I posted this earlier here [URL="http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/10-2-1-1055-radio-all-devices-873653/index87.html#post9587207"] with no response yet.
    11-21-13 11:07 AM
  10. carwacster's Avatar
    Anyone got the Sonos app working? If so where from?

    Posted via CB10
    11-21-13 11:12 AM
  11. KenV54's Avatar
    Is Opera supposed to be working with this leak? I installed it, it looks OK, doesn't crash, but won't go to any Internet site. When I touch the refresh circle, it simply makes the url bar go blank. I've cleared the history, cache, etc., and no change. All my other Android apps are finding the Internet sites, so that isn't the problem.

    The strange thing is that it shows the up-to-date current Top Stories along with with pictures, but when I tap those it doesn't go to the URL site for them.
    11-21-13 11:52 AM
  12. bb_uzer's Avatar
    Someone that was using Facebook Home supposedly had Opera Mini working. I've tried, and just like you no success. But If you want to have other browser alternatives, I have Skyfire working. I believe I got it from 1 Mobile.

    Edit: Here is the thread. You might want to ask him how he got it to work.

    http://forums.crackberry.com/blackbe...4/#post9536949

    Is Opera supposed to be working with this leak? I installed it, it looks OK, doesn't crash, but won't go to any Internet site. When I touch the refresh circle, it simply makes the url bar go blank. I've cleared the history, cache, etc., and no change. All my other Android apps are finding the Internet sites, so that isn't the problem.

    The strange thing is that it shows the up-to-date current Top Stories along with with pictures, but when I tap those it doesn't go to the URL site for them.
    11-21-13 12:04 PM
  13. crmabbitt's Avatar
    I dont see mobile data in drop down menu only flight mode and mobile network available

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    Attachment 223017
    Bad. It will be useful. On my n9 I used this toggle often, to save battery (=

    Posted via CB10
    11-21-13 12:14 PM
  14. Uzi's Avatar
    Bad. It will be useful. On my n9 I used this toggle often, to save battery (=

    Posted via CB10
    you can go to mobile network and turn off data service

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-21-13 12:18 PM
  15. KenV54's Avatar
    Is Opera supposed to be working with this leak? I installed it, it looks OK, doesn't crash, but won't go to any Internet site. When I touch the refresh circle, it simply makes the url bar go blank. I've cleared the history, cache, etc., and no change. All my other Android apps are finding the Internet sites, so that isn't the problem.

    The strange thing is that it shows the up-to-date current Top Stories along with with pictures, but when I tap those it doesn't go to the URL site for them.
    Reinstallation of Opera from Google Play didn't help. t replaced the full version with Opera Mini from Google Play and now it works, but I like the other version better.
    11-21-13 12:19 PM
  16. Lostboy5151's Avatar
    Anyone got the Sonos app working? If so where from?

    Posted via CB10
    It's called ROOM TUNES! You can purchase it in BBWorld. It's worth three times the price and works flawlessly on my Z10.
    11-21-13 01:28 PM
  17. Lostboy5151's Avatar
    Thanks for all the help!
    I tried all the suggestions but nothing allows me to send a picture. Sadly.
    !
    Try a Happy one. See if that works!

    Jaydee... just couldn't help myself on that one!
    BTW: I thought you were from outer space!!
    11-21-13 01:39 PM
  18. Utkarsh's Avatar
    How can I enable dark theme for settings (In STL100-1) ?
    Also I presume, syncing with link has removed my white balance settings.
    Earlier it was mentioned in this thread, that syncing with link will corrupt my settings. Exactly what else have I lost ? (eg dark contacts)
    Also, is it necessary to wipe after installing the leak ? I havent wiped AFTER the install, and its all working fine till now.

    Edit: Dark contacts is working for me, even after the Link sync.
    11-21-13 02:13 PM
  19. 0524432's Avatar
    I can verify. That happened to me when I clicked on a number in my browser.

    SQN100-1 10.2.1.1055, STL100-3 10.2.1.1055
    bumppppppp
    11-21-13 02:29 PM
  20. farouk007punk's Avatar
    Guys I am on the latest leak and when I try to upload videos to instagram it sais unable to download file after I select the picture I got the apk from 1mobilemarket any solutions?

    Posted via CB10
    11-21-13 02:33 PM
  21. KenV54's Avatar
    Turns out that the issue of APN settings not saving existed under all the previous OS's, especially with unlocked Z10s, although with some carrier locked phones as well. It seems to be related in some way to the SIM card.

    http://208.74.204.192/t5/BlackBerry-...2163691/page/7

    Posters were reporting everything from grayed out APN settings in the Network settings to blank fields there and in the text APN settings. Sometimes entries in the blank settings would save and sometimes not.

    One solution for a couple people was to boot without the SIM card in and try to save the settings, then reinsert the SIM. Another was to change carriers, or to have the carrier replace their own SIM card. (AT&T will do this for free, I don't know about other carriers.)

    I'm wondering whether wiping after an OS install, at least with this leak, is making the BB think it's unlocked for this purpose and therefore incompatible with the SIM card. There doesn't seem to be a way around it other than to reinstall the OS without wiping.

    Jaydee, if you're near a Verizon Store, maybe they could replace your SIM and that would somehow reset the Z10. That would be less hassle than to reinstall the OS.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    11-21-13 03:01 PM
  22. KenV54's Avatar
    One additional thought on the MMS issue for Verizon--I just saw this on another thread.

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...42/index2.html

    "Isn't *228 or something like that supposed to fix this problem [on Verizon]?"

    Elsewhere it says to send *228 and then select options 1 and/or 2, whatever that means. I have no way of testing this, being on AT&T.

    Someone said they tried it and it worked. Certainly couldn't hurt to try.
    Last edited by KenV54; 11-21-13 at 04:20 PM.
    11-21-13 03:43 PM
  23. go1ndr's Avatar
    I don't know if anyone else got this but after installing at first I had no SR version, just the OS, as some other leaks would do. All of a sudden today, I got a SR of 10.2.1.176
    Attachment 222441

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.2.1.1055)
    Mine says no information available
    11-21-13 04:00 PM
  24. Matt_Ellwood's Avatar
    Have you thought about setting up Boot Camp on the Mac with Win 7 or 8.1? It functions very well as a native PC, and comes in handy. Do you have any non-upgrade Windows 7 or 8 install disks or downloads?

    As you probably know, you can't use a Windows Virtual Machine (Parallels or VMWare) to autoload the OS on any BB--the USB connection won't hold.
    The problem resolved by itself today thankfully. The notifications all came in at once. My contacts still aren't syncing with Facebook though?, not the end of the world eh.

    Thanks for the advice though

    Posted via CB10
    11-21-13 04:06 PM
  25. bb_uzer's Avatar
    Hello, anyone?


    I'm having trouble with;

    1- My contacts app. Can't edit, link, or delete local contacts. Not even using contact X.

    Everything else is working fine, and would really just like to flash the contact app as a possible fix. Is it?
    If so, can someone post a link to the one(contact app bar) found on this OS. (.1055)

    Thanks in advance.

    PS: I posted this earlier here [URL="http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/10-2-1-1055-radio-all-devices-873653/index87.html#post9587207"] with no response yet.

    Os 10.2.1.1055 tips, tweaks and solutions-img_00000333_edit.png

    ?Z10STL100-3/10.2.1.1055
    11-21-13 04:25 PM
617 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. 10.2 makes Z10 best phone and the best value for money
    By BB10user07 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 56
    Last Post: 04-09-14, 03:42 PM
  2. Are we gonna get 10.2.1.1184 soon?
    By glimer4 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 350
    Last Post: 11-30-13, 04:50 AM
  3. Can't change notification sounds in 10.2.1.1055 leak
    By evanpooley in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-13, 08:16 PM
  4. Missing calendar and contacts
    By jedi365 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 11-18-13, 04:28 PM
  5. the BBOS 10.2.1 leak
    By antoscimento in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 12:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD