01-10-14 07:18 AM
617 ... 1314151617 ...
tools
  1. pavan643's Avatar
    Man!!!! Something ugly is going on in the background. What apps do you have installed??

    Attachment 222284

    Posted via CB10
    @Mecca, Apart from the default apps, I have installed - facebook, twitter, linked in, WhatsApp, CB10, Bebuzz Pro, Beta Zone, Evernote, BB Travel, Google Talk, Safedrive, Shortcutme, SMS Backup, Sayit and Android sideloaded Lastpass password manager.
    11-20-13 01:35 AM
  2. pavan643's Avatar
    I struggle to go 6 hours...sorted with a second battery and desktop charger
    I have a second battery too. Together I don't even get 6 hrs
    11-20-13 01:36 AM
  3. pavan643's Avatar
    @Mecca, Apart from the default apps, I have installed - facebook, twitter, linked in, WhatsApp, CB10, Bebuzz Pro, Beta Zone, Evernote, BB Travel, Google Talk, Safedrive, Shortcutme, SMS Backup, Sayit and Android sideloaded Lastpass password manager.
    Now it got worse.
    Os 10.2.1.1055 tips, tweaks and solutions-img_00000613.png

    Posted via CB10 on Z10 (STL100-1)
    11-20-13 01:50 AM
  4. AzzlanOfBB's Avatar
    Has anyone encountered this issue?

    When I receive a notification from Twitter of someone "@"ing me, and when I click on reply I get an extra "@" symbol with users @.

    Any solution?


    Os 10.2.1.1055 tips, tweaks and solutions-img_00000030.png

    Posted via CB10
    11-20-13 03:21 AM
  5. russell hunte's Avatar
    I'm having a problem with my Z10STL100-1/10.2.1.xxxx where it doesn't keep my personalization. After about two reboots and possibly a sim change, it reverts to an icon layout and wallpaper from a few days ago! It also deleted any browser shortcut I had pinned to the screen. It left the lock screen wallpaper the right way but reverted to a previous one on the home screen....
    Any one else notice this?




    Posted via CB10
    11-20-13 05:45 AM
  6. wsfahmed's Avatar
    Done my reinstall on STL100-1 exactly following Mecca method.
    Everything working fine but still font have the white balance setting under brightness and priority calling is not working.

    Any comments or suggestions.

    Posted via CB10
    11-20-13 05:53 AM
  7. russell hunte's Avatar
    I'm getting a problem when I'm using bbm that it is repeating a draft I typed when I began the chat at first.

    If I type something, don't send it and then clear it out and send something different, the next time I try to reply and hit the text field, it shows the text that I typed earlier.!!!!!

    Posted via CB10
    11-20-13 05:54 AM
  8. montberry's Avatar
    The customize for contacts is a nice a touch!

    Posted via CB10
    Any idea why this is acting up lately?
    Worked fine for 2 days

    Now after every 2-3 hours all my customized settings for contacts will not stay and will go back to default


    Posted via CB10
    11-20-13 07:02 AM
  9. vikramb910's Avatar
    Hi Pal,
    Got a Z10 STL-2. Autoloaded OS 10.2.1.1055. I followed all steps t=by the book. Maximum things working well..However..WIFI does not work.

    The strange part is till the time the sim card was not incorporated,WIFI was working. However,once the sim card inserted after configuring all my accounts,the WIFI disappeared.

    More Strange Happening...!!! As soon as I Disable the MOBILE NETWORK and put it to OFF, I still see the BLACKBERRY LOGO...!!

    Tried Accessing internet on the browser,It worked. Seems My Phone is exhibiting Paranormal Activity...WIFI Button Still Shows OFF....

    Now if it is OFF, How do I turn it off....
    Second Glitch: Internet Hotspot does not Work.
    Third: Tried loading Google Maps APK.It did not load...Crashed and cannot remove it now...

    Please help with your suggestions...

    Regards
    Vikram
    Attached Thumbnails Os 10.2.1.1055 tips, tweaks and solutions-img_00000002.png   Os 10.2.1.1055 tips, tweaks and solutions-img_00000001.png  
    11-20-13 07:18 AM
  10. Uzi's Avatar
    Hi Pal,
    Got a Z10 STL-2. Autoloaded OS 10.2.1.1055. I followed all steps t=by the book. Maximum things working well..However..WIFI does not work.

    The strange part is till the time the sim card was not incorporated,WIFI was working. However,once the sim card inserted after configuring all my accounts,the WIFI disappeared.

    More Strange Happening...!!! As soon as I Disable the MOBILE NETWORK and put it to OFF, I still see the BLACKBERRY LOGO...!!

    Tried Accessing internet on the browser,It worked. Seems My Phone is exhibiting Paranormal Activity...WIFI Button Still Shows OFF....

    Now if it is OFF, How do I turn it off....
    Second Glitch: Internet Hotspot does not Work.
    Third: Tried loading Google Maps APK.It did not load...Crashed and cannot remove it now...

    Please help with your suggestions...

    Regards
    Vikram
    have you tried hard reboot first?

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    Mecca EL likes this.
    11-20-13 07:20 AM
  11. barohatoum's Avatar
    Not for me on a Z10 STL2.
    Well I actually I shouldve said also that it works when listening to a voice note from whatsapp. Is it a whatsapp feature or a BlackBerry feature? That I dont know

    Posted via CB10
    11-20-13 07:37 AM
  12. ff1520's Avatar
    My 'picture password' stupidity.

    Not sure if this has been discussed bit thought I'd share anyway. I tried using picture password on 10.2.1.1055 and had issues, always took several attempts to get the number in the right place on the picture to unlock. Reason I had issues was I placed my finger on the number I selected and tried to navigate to the correct spot on the picture but because my finger was in the way I couldn't always see to get the picture in the right spot. Turns out it works much better if you place your finger somewhere else on the screen (not on the number you selected) and then slide the screen around until the appropriate number is in the right place. Much easier to locate the number in the right place when your finger isn't covering it up and in the way. Not sure why it took my two days to figure that out, it should have been obvious, I was just to fixated on using my finger to 'select' the right number. Way dumb on my part.


    Posted via Z10 STL100-4 v10.2.0.1791
    Mecca EL and The_Adventist like this.
    11-20-13 07:38 AM
  13. AcADIeN's Avatar
    Reading new email, with my old legacy device I went into the email, and when I pressed U, it went to the next unread message, is there a shortcut on bb10 for this ?
    11-20-13 08:27 AM
  14. Uzi's Avatar
    Reading new email, with my old legacy device I went into the email, and when I pressed U, it went to the next unread message, is there a shortcut on bb10 for this ?
    yes u can prees u to go to unread message

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    Mecca EL likes this.
    11-20-13 08:29 AM
  15. LP_Rigg's Avatar
    Has anyone encountered this issue?

    When I receive a notification from Twitter of someone "@"ing me, and when I click on reply I get an extra "@" symbol with users @.

    Any solution?


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000030.png 
Views:	727 
Size:	74.7 KB 
ID:	222583

    Posted via CB10
    Happens to me too - I don't know of a solution
    11-20-13 08:39 AM
  16. wsfahmed's Avatar
    So is priority calling working for anyone in this leak who installed it as instructed by Mecca ?
    11-20-13 08:54 AM
  17. Mecca EL's Avatar
    @Mecca, Apart from the default apps, I have installed - facebook, twitter, linked in, WhatsApp, CB10, Bebuzz Pro, Beta Zone, Evernote, BB Travel, Google Talk, Safedrive, Shortcutme, SMS Backup, Sayit and Android sideloaded Lastpass password manager.
    I have a second battery too. Together I don't even get 6 hrs
    Now it got worse.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000613.png 
Views:	619 
Size:	98.9 KB 
ID:	222542

    Posted via CB10 on Z10 (STL100-1)
    CRAP!!! You have alot of resource hogging applications, man. Post screen shots, and scroll down you CPU section. I'd like to see which app or apps are running rampant on your device.
    11-20-13 09:08 AM
  18. Mecca EL's Avatar
    I'm having a problem with my Z10STL100-1/10.2.1.xxxx where it doesn't keep my personalization. After about two reboots and possibly a sim change, it reverts to an icon layout and wallpaper from a few days ago! It also deleted any browser shortcut I had pinned to the screen. It left the lock screen wallpaper the right way but reverted to a previous one on the home screen....
    Any one else notice this?




    Posted via CB10
    After OS installation, did you restore from a previous backup?
    Last edited by Mecca EL; 11-20-13 at 10:37 AM.
    11-20-13 09:23 AM
  19. Yosep Wow's Avatar
    https://mega.co.nz/#F!TB8wRbKC!U2ABQQYdATxp6eu0Ce-kCg
    here you go bro but still you need laptop to sideload the runtime though

    Posted via CB10
    Just try sideloading the runtime from this build, but still cant install apk.

    Any other solution i should try guys?

    Thanks for helping

    Posted via CB10
    11-20-13 09:38 AM
  20. Uzi's Avatar
    Just try sideloading the runtime from this build, but still cant install apk.

    Any other solution i should try guys?

    Thanks for helping

    Posted via CB10
    aw sad to hear that
    what kind of error message when you install the apk?
    after sideload the runtime did you do hard reboot?

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-20-13 09:42 AM
  21. Yosep Wow's Avatar
    aw sad to hear that
    what kind of error message when you install the apk?
    after sideload the runtime did you do hard reboot?

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    Same message. Installer has stalled. Cancel installation.

    Yes i do hard reboot.

    Any idea?

    Posted via CB10
    11-20-13 09:46 AM
  22. Matt_Ellwood's Avatar
    Facebook in my hub isn't functioning correctly, it only displays PM's, and even then when I click on one, the screen darkens temporarily like its loading, but doesn't load. Push notification aren't working at all.

    Please don't tell me I have to reload the software...
    11-20-13 09:48 AM
  23. halab's Avatar
    Hi, I found an annoying issue that maybe someone can help me fix. I use calling card / google voice long distance dialing on my phone. On prior releases when I dialed a number in the contacts phone book entered lets say as.... 305-533-4444ppp+571-666-7777 what happened was that the first number was dialed normally, there was a 5 second pause and then each of the following 10 numbers would be dialed like if they where long key press (long tone with time spacing)... Now in this build the first part is the same but the following 10 numbers are dialed so fast that the machine on the other line almost never gets the dialed numbers right, so I cant use this automatic feature to dial my numbers.

    Can some one give me some fix or workarround?
    11-20-13 09:48 AM
  24. Uzi's Avatar
    Same message. Installer has stalled. Cancel installation.

    Yes i do hard reboot.

    Any idea?

    Posted via CB10
    when you press cancel it wont continue the installation process?
    normally when I get that kind of messages I just press cancell but the installation will continue

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-20-13 09:51 AM
  25. Mecca EL's Avatar
    Done my reinstall on STL100-1 exactly following Mecca method.
    Everything working fine but still font have the white balance setting under brightness and priority calling is not working.

    Any comments or suggestions.

    Posted via CB10
    This is just my assumption...because of the hardware differences between STL-1 and the other device models, the OS for STL-1 won't have White Balance settings.

    Understand that there is absolutely no difference in OS, amongst the STL-2,3,4; STA-1 thru 5, and the SQN models. I'm running the Q10 core OS on my STL-3, along with the STL-3 radio file 1057 from the Dev Beta OS.

    Yes, these device have hardware differences, but are designed to run the same OS.
    11-20-13 09:58 AM
617 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. 10.2 makes Z10 best phone and the best value for money
    By BB10user07 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 56
    Last Post: 04-09-14, 03:42 PM
  2. Are we gonna get 10.2.1.1184 soon?
    By glimer4 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 350
    Last Post: 11-30-13, 04:50 AM
  3. Can't change notification sounds in 10.2.1.1055 leak
    By evanpooley in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-13, 08:16 PM
  4. Missing calendar and contacts
    By jedi365 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 11-18-13, 04:28 PM
  5. the BBOS 10.2.1 leak
    By antoscimento in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 12:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD