09-10-13 11:49 PM
1,101 ... 2627282930 ...
tools
  1. Conrad Lilleness's Avatar
    hey crackberry community,

    new to cb and have been working on installing 10.2 for a while now and got everything running great until i try sideloading any apps over from android .bar files.

    Maybe you all could help?

    First, I initially tried sideloading via the chrome extension after installing 10.2 and that didnt work. all apps when "clicked" to open simply show a black screen witha blue loading bar on the bottom. the loading bar reaches halfway and then the app closes down with no other progress. This happens with the following methods i have tried.

    Methods:
    1) chome extension
    2) Sachesi beta 13
    --- with sachesi beta 13 I installed the android run times "Here's the 810 runtime link:and Mega link" from the original poster. i follow the directions and the same result happens (black screen with blue loading bar then crash)


    if you havee any help or advice please let me know.

    PIN would work great.

    PIN: 333c1a72

    thanks
    conrad

    Z10 10.2.0.1047
    codeslinga likes this.
    08-05-13 02:27 AM
  2. Amtesh Waraich's Avatar
    I didnt quite get how to instll 810 runtime into my phone
    08-05-13 02:44 AM
  3. higherdestiny's Avatar
    I'm hoping some of my friends on BES chime in soon.
    I'm on BES and all good here so far...
    Mecca EL likes this.
    08-05-13 02:52 AM
  4. vincent_smoox's Avatar
    Okay like my post up there i have problem with two apps
    1.LINE messenger
    2. Path

    I take APK from my android running on 4.1.2
    Before this i can run thats two apps normally on 10.1, but after i upgrade to 10.2.0.1047 i get improved speed, more smoother and fast
    Everything look okay besides, theres no sound notification on LINE and no notification at all on Path except i opened it and of course its just notification without sound

    I try to cahnge runtime with 810 and i got trouble, run more slow and eventually got error then closing itself

    I try to convert with xsacha method debug token and just convert it without debug token, no luck at all. I even wiping and relaoding my device much time and still no sound notification on these app.

    So, it is any method to fix it?

    I wonder if i can convert with sdk 4.2.2 and not 2.3.3 like the old ways maybe that can solve this problem, but i am a newbies so i dont know how to change it
    Need help here, anyone?
    08-05-13 02:59 AM
  5. Conrad Lilleness's Avatar
    hey crackberry community,

    new to cb and have been working on installing 10.2 for a while now and got everything running great until i try sideloading any apps over from android .bar files.

    Maybe you all could help?

    First, I initially tried sideloading via the chrome extension after installing 10.2 and that didnt work. all apps when "clicked" to open simply show a black screen witha blue loading bar on the bottom. the loading bar reaches halfway and then the app closes down with no other progress. This happens with the following methods i have tried.

    Methods:
    1) chome extension
    2) Sachesi beta 13
    --- with sachesi beta 13 I installed the android run times "Here's the 810 runtime link:and Mega link" from the original poster. i follow the directions and the same result happens (black screen with blue loading bar then crash)


    if you havee any help or advice please let me know.

    PIN would work great.

    PIN: 333c1a72

    thanks
    conrad

    Z10 10.2.0.1047
    Also.
    After I loaded up 10.2 I restored all my back up data from before I updated. Maybe that is an issue?


    Thanks
    Conrad

    Posted via CB10
    codeslinga likes this.
    08-05-13 03:29 AM
  6. dalbin5jr's Avatar
    OS 10.2.0.1047 TIPS and TWEAKS...-img_00000398.png
    .1047 runtime!!!

    Posted via CB10
    strictlyroots likes this.
    08-05-13 03:38 AM
  7. Captain_Hilts's Avatar
    Big ups to Mecca and others for their invaluable information in this thread! Running 10.2 with .810 android runtime, sideloaded LINE and Skype, and things are working perfectly!

    Posted via CB10
    codeslinga and Mecca EL like this.
    08-05-13 04:07 AM
  8. Captain_Hilts's Avatar
    I didnt quite get how to instll 810 runtime into my phone
    I wasn't sure how to do it at first, either, but the process was quick and easy. Once I got 10.2 up and running and went through the usual setup stuff, I connected my Z10 via USB to my computer, opened up Sachesi (see download links on first page), clicked on the "Install" tab, then dragged and dropped the two 810 runtime files (see OP's original post for download links) into the install window. Process took about 1 minute. Restarted my phone and immediately sideloaded a few apps.

    Give it a shot!

    Posted via CB10
    08-05-13 04:16 AM
  9. ligla's Avatar
    Instagram is crushing when should go to the editing tab. any ideas? candy crush on the other side is working...
    regards,
    Last edited by ligla; 08-05-13 at 08:45 AM.
    08-05-13 06:21 AM
  10. SteelGreek's Avatar
    Wrong!!! I have 1047 runtime and I have 4.0.2 IG working with no debug token! All you need to so is have installed a 3.0 version of IG then load the new one.

    Here's screen shot of NO debug token and my IG version.

    Attachment 189472

    Attachment 189473

    Attachment 189474

    Attachment 189475

    Attachment 189476

    Okay??

    Posted via CB10
    To each his own then... I loaded .810 and 4.0.2 IG works for me no problem (videos, camera, etc). The 810 runtime ran great for me when I had the 810 leak running on my z10 so I'm content keeping that one.

    Debug method for me wasn't an issue, just an extra few steps... nice to not necessarily need to debug
    Jamez Avila and Mecca EL like this.
    08-05-13 08:38 AM
  11. SteelGreek's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000398.png 
Views:	877 
Size:	63.0 KB 
ID:	189506
    .1047 runtime!!!

    Posted via CB10
    Can you explain more about this please?

    Posted through a Verizon Z10 running 10.2.0.1047
    codeslinga likes this.
    08-05-13 09:27 AM
  12. Ausgewandertca's Avatar
    It's annoying on Q10
    It's actually rather nice on the Z10
    The back button does look annoying but on the Z10 it's OK since we have room on the the Q10 it's taking up lots or realestate

    Posted via CB10
    08-05-13 09:36 AM
  13. vgorous's Avatar
    I was using the map last night and had the 'avoid traffic' enabled. A few minutes of driving, it said "there has been an accident reported 7km ahead"

    Sick.

    Posted via CB10
    08-05-13 09:42 AM
  14. anon(5818411)'s Avatar
    mecca, for some reason I can't restore from 10.2.0.483 to 10.2.0.1047. Is there another program I can use to restore or should I not sign into my wifi and blackberry account on my restore?

    Your the best man, thanks
    08-05-13 10:44 AM
  15. georojas's Avatar
    Same here. i used the debug token method. some say you dont have to use it anymore.
    08-05-13 11:29 AM
  16. georojas's Avatar
    Swipe from left to right and they will show up.
    08-05-13 11:32 AM
  17. jsanders's Avatar
    Hey all, I've sideloaded the 810 runtime.

    I've also sideloaded the Maps 483 (Maps 483: https://docs.google.com/file/d/0Bwr-...lCV2d0Nnc/edit)

    1. My BBMaps will not open, it only pops up for seconds and closes quickly.
    2. Instagram 4.02 works to scroll and view images, but when I go to my gallery and grab an image, crop the image and next, Instagram closes automatically.
    3. GoogleMaps works fine so far.


    Any ideas on 1 and 2?
    08-05-13 12:13 PM
  18. Ausgewandertca's Avatar
    Hey all, I've sideloaded the 810 runtime.

    I've also sideloaded the Maps 483 (Maps 483: https://docs.google.com/file/d/0Bwr-...lCV2d0Nnc/edit)

    1. My BBMaps will not open, it only pops up for seconds and closes quickly.
    2. Instagram 4.02 works to scroll and view images, but when I go to my gallery and grab an image, crop the image and next, Instagram closes automatically.
    3. GoogleMaps works fine so far.


    Any ideas on 1 and 2?
    I have the identical issues.
    Z10 STL-3

    Posted via CB10
    08-05-13 01:09 PM
  19. codeslinga's Avatar
    Mecca am having a bug here whenever I turn on the interactive notifications and go out of the settings it turns off by itself any solution? STL100-1

    Posted via CB10
    I've had the exact same experience on my Z10 (STL100-4).
    08-05-13 02:09 PM
  20. Ashish Sanghvi's Avatar
    Instagram fails/crashes on edit screen.
    08-05-13 02:10 PM
  21. codeslinga's Avatar
    hey crackberry community,

    new to cb and have been working on installing 10.2 for a while now and got everything running great until i try sideloading any apps over from android .bar files.

    Maybe you all could help?

    First, I initially tried sideloading via the chrome extension after installing 10.2 and that didnt work. all apps when "clicked" to open simply show a black screen witha blue loading bar on the bottom. the loading bar reaches halfway and then the app closes down with no other progress. This happens with the following methods i have tried.

    Methods:
    1) chome extension
    2) Sachesi beta 13
    --- with sachesi beta 13 I installed the android run times "Here's the 810 runtime link:and Mega link" from the original poster. i follow the directions and the same result happens (black screen with blue loading bar then crash)


    if you havee any help or advice please let me know.

    PIN would work great.

    PIN: 333c1a72

    thanks
    conrad

    Z10 10.2.0.1047
    My experience, verbatim! I'm doing a security wipe now and only restoring the settings and media (per Mecca's instructions) to see if that makes a difference. Once that wipe is over and I've run through the phone setup, I'm going to forget about it for a couple of hours to give it time to settle.

    Then, I'm going to sideload one of the apps Mecca posted earlier in this thread to see if it works.

    If it does, I'll update the thread with my results, OK? Otherwise, I may wind-up going back to 10.1.0.4633 and just wait for a later 10.2 leak.
    08-05-13 02:12 PM
  22. codeslinga's Avatar
    Also.
    After I loaded up 10.2 I restored all my back up data from before I updated. Maybe that is an issue?


    Thanks
    Conrad

    Posted via CB10
    I did, too. If it works for me (this time), I will confirm w/you that it was indeed the full restore that did the damage to the runtime player.
    08-05-13 02:13 PM
  23. georojas's Avatar
    Hey everyone

    I installed it on my z10 s-1 but I've found a bug, after it initialize when I close an app for some reason all the icons on the bottom disappear and they only show up when I'm in the active frames zone, but they still don't work I press them and nothing!!!


    ANYONE ELSE HAVING SAME ISSUE???

    Posted via CB10
    Try turning off Parental Controls if you had it turned on. In my case, i had it turned on so i could have different wallpapers on my lock screen and home screen.
    Mecca EL likes this.
    08-05-13 02:15 PM
  24. farouk007punk's Avatar
    When I download the runtime how do I put it on my phone side loading or like putting the os

    Posted via CB10
    08-05-13 02:16 PM
  25. dworld4u's Avatar
    Need help. I downloaded. The 10.2 0.1047. Rar file. When i double click it computer says it doesn't recognize file. What did i do wrong?

    Posted via CB10
    08-05-13 02:19 PM
1,101 ... 2627282930 ...

Similar Threads

  1. Runtime in 10.2.0.1047
    By iSilverBullet in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 21
    Last Post: 08-26-13, 08:35 AM
  2. How to install 10.2.0.1047....Please help!
    By tvko in forum BlackBerry Z10
    Replies: 17
    Last Post: 08-17-13, 01:46 PM
  3. OS 4633 NFC not functioning.
    By Vickophan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-13, 02:15 AM
  4. 10.2.0.1047 maps middle east
    By poomslike in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-13, 12:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD