09-10-13 10:49 PM
1,101 ... 1718192021 ...
tools
  1. Sparro's Avatar
    Everything seems to work great for me expect call logs in the phone app. When I place or recieve calls, nothing is logged under all or missed. Its just blank and not logging any calls. Tried a battery pull a few times but doesn't fix the issue?
    Any help or suggestions?
    08-03-13 11:30 PM
  2. rav813's Avatar
    Everything seems to work great for me expect call logs in the phone app. When I place or recieve calls, nothing is logged under all or missed. Its just blank and not logging any calls. Tried a battery pull a few times but doesn't fix the issue?
    Any help or suggestions?
    Try hard reset per OP

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    Mecca EL likes this.
    08-03-13 11:32 PM
  3. toobs623's Avatar
    I haven't had any issues but don't battery pull, try holding the volume up and down buttons until you see the red led, this is a proper hard reset.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    08-03-13 11:33 PM
  4. pepe241185's Avatar
    I haven't had any issues but don't battery pull, try holding the volume up and down buttons until you see the red led, this is a proper hard reset.

    Posted via CB10

    Continue holding after is says "Screenshot saved to personal space"? Maybe i am not holding it long enough ...
    08-03-13 11:38 PM
  5. rav813's Avatar
    Continue holding after is says "Screenshot saved to personal space"? Maybe i am not holding it long enough ...
    Count to 20 from what I've gathered (not being sarcastic either... basically hold it for a loooong time)

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    Mecca EL likes this.
    08-03-13 11:40 PM
  6. Pdinos3's Avatar
    Hold it until the BlackBerry percentage circle shows up on boot up then let go

    Posted via CB10 Rockin a Z10 on 10.2.0.1047 Leaked by the brilliant Elite Team!
    08-03-13 11:51 PM
  7. Sparro's Avatar
    Just tried the hard reset. Still won't log any calls. Everything works great on this build except for call logs??? Any other suggestions?
    08-03-13 11:56 PM
  8. Amit Oberoi's Avatar
    Go to the settings in contacts and make sure BBM is toggled on.

    Posted via CB10
    Thanks man, but that is already toggled on. I think i did not explain the problem properly. The attached screen shots will explain properly.
    OS 10.2.0.1047 TIPS and TWEAKS...-img_00000525.png
    OS 10.2.0.1047 TIPS and TWEAKS...-img_00000526.png

    Posted via CB10
    08-04-13 12:00 AM
  9. rav813's Avatar
    Just tried the hard reset. Still won't log any calls. Everything works great on this build except for call logs??? Any other suggestions?
    Only other one I can think of is reinstall. My calls are being logged...



    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    08-04-13 12:04 AM
  10. Sparro's Avatar
    Only other one I can think of is reinstall. My calls are being logged...



    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    OK Thanks. I guess I will reinstall. Anything special I should do? Or just re-run the autoloader?
    08-04-13 12:07 AM
  11. rav813's Avatar
    Up to you if you want to backup. I have stopped doing that and do a fresh install every time. Takes longer to set up but causes less frustration.

    Other than that, just ensure link is closed and rerun autoloader

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    Mecca EL and Sparro like this.
    08-04-13 12:10 AM
  12. rtang1007's Avatar
    What I hate in this build is that it always capitalize the first letter.

    Posted via CB10
    All you have to do is turn off the Auto-capitalize (Setting - Language & Input - Prediction & Correction). Hope this helps!

    Posted via CB10
    08-04-13 12:12 AM
  13. toobs623's Avatar
    Just a thought Sparro. If you restored this till around and this happened try making a phone call after you reinstall but before you restore again, make sure it logs, and check again after restore. Maybe a bad backup.

    Posted via CB10
    Mecca EL and Sparro like this.
    08-04-13 12:13 AM
  14. rav813's Avatar
    Just a thought Sparro. If you restored this till around and this happened try making a phone call after you reinstall but before you restore again, make sure it logs, and check again after restore. Maybe a bad backup.

    Posted via CB10
    +1

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    08-04-13 12:14 AM
  15. Sparro's Avatar
    I did do a restore after the install. I won't this time. It takes so long to restore. All my contacts, calendars and mail will just repopulate when I log in. So I'll just reinstall my apps instead of restoring them.
    Mecca EL likes this.
    08-04-13 12:19 AM
  16. Sparro's Avatar
    Battery life seems really good in this build. Drove down to Niagra Falls, Ontario today. Got their at 11:30am, phone was charging on the drive down. Started to drive home at 9pm with 73% battery life left!
    08-04-13 12:25 AM
  17. Jsolts's Avatar

    Yes, emoji's have been baked in for over a month now, when the first 10.2 leaked
    What are emoji's?

    Posted on a Post-It!
    08-04-13 12:36 AM
  18. manuelw79's Avatar
    Anyway to get Spotify working on this? Tried doing everything in the first post but still no luck. The app loads up but it's just blank.
    Same here! Did not try 810 runtime. Will it work with 810?
    08-04-13 12:40 AM
  19. rav813's Avatar
    What are emoji's?

    Posted on a Post-It!
    http://lmgtfy.com/?q=emoji

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    Mecca EL likes this.
    08-04-13 12:44 AM
  20. toobs623's Avatar
    What are emoji's?

    Posted on a Post-It!
    Smiley faces and other tiny animated pictures.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    08-04-13 12:45 AM
  21. toobs623's Avatar
    http://lmgtfy.com/?q=emoji

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    Holy crap that's awesome, bookmarked!

    I'll probably lose it on the next leak Lmao.

    Posted via CB10
    rav813 and Mecca EL like this.
    08-04-13 12:46 AM
  22. sidd1011's Avatar
    So my contacts don't have pictures anymore. I just jumped from 10.1.2354 to this new leak and the contacts app used to automatically use the people's Facebook profile picture but now they don't have any pictures. Any ideas? I am already logged into fb on my phone and the contacts are already linked to their fb profiles. Just the pictures don't show.
    Same here. It's been 1 day already

    Posted via CB10
    08-04-13 12:57 AM
  23. getnihal's Avatar
    Hello everyone,

    I am new to blackberry I have installed the current leak 10.2.0.1047.

    Prior to this in development mode it never showed an expiration date but now it says you have 10 day left can some please explain?

    What is Debug Token and why is it required?

    I had no issue in installing Google Map it works great but when I select setting it says unfortunately map has stop working

    Will I require a debug token to install android apk after expiration?



    Posted via CB10
    08-04-13 12:58 AM
  24. rav813's Avatar
    Hello everyone,

    I am new to blackberry I have installed the current leak 10.2.0.1047.

    Prior to this in development mode it never showed an expiration date but now it says you have 10 day left can some please explain?

    What is Debug Token and why is it required?

    I had no issue in installing Google Map it works great but when I select setting it says unfortunately map has stop working

    Will I require a debug token to install android apk after expiration?



    Posted via CB10
    This question has been answered. Please read the thread, or search it using a computer.

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    SteelGreek likes this.
    08-04-13 12:59 AM
  25. willm's Avatar
    I did do a restore after the install. I won't this time. It takes so long to restore. All my contacts, calendars and mail will just repopulate when I log in. So I'll just reinstall my apps instead of restoring them.
    Yes! this restore is taking forevvvvver! I've only had this z a few weeks, grated this is my fourth OS and reload, but DAMN I've been waiting for half a feeekin' hour! I just keep reading all 200 pages off all of the .1047 topics that have been posted ...
    08-04-13 01:11 AM
1,101 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. Runtime in 10.2.0.1047
    By iSilverBullet in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 21
    Last Post: 08-26-13, 07:35 AM
  2. How to install 10.2.0.1047....Please help!
    By tvko in forum BlackBerry Z10
    Replies: 17
    Last Post: 08-17-13, 12:46 PM
  3. OS 4633 NFC not functioning.
    By Vickophan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-13, 01:15 AM
  4. 10.2.0.1047 maps middle east
    By poomslike in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-13, 11:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD