09-10-13 10:49 PM
1,101 ... 1213141516 ...
tools
  1. masterscarhead1's Avatar
    I love this version but when I run a android app it is black with a blue line below anyone else have this problem?

    Posted via CB10
    It's trying to start the android runtime
    Don't let the screen time out
    08-03-13 04:59 PM
  2. masterscarhead1's Avatar
    Skype from BlackBerry World works perfect without problems for me

    Posted via CB10
    Yes, because most likely you are on the Z10
    For some reason the app doesn't like the Q10 (probably because RIM wants more people to by the Z10/30), and crashes
    08-03-13 05:00 PM
  3. Basti89's Avatar
    First of all thanks for the leak, really appreciate it. Unfortunately I can't install it until next week when I get home from vacation. Anyway...

    Do toast notifications for WhatsApp work?

    Posted via CB10
    08-03-13 05:06 PM
  4. Buddha Piece's Avatar
    Anyway to get Spotify working on this? Tried doing everything in the first post but still no luck. The app loads up but it's just blank.
    08-03-13 05:15 PM
  5. smis's Avatar
    Posted via CB10
    08-03-13 05:21 PM
  6. kberube911's Avatar
    Anyone have a working candy crush bar. I tried to load one and I can't get it to work. All other apps are working after side loading the 801 files.

    Posted via CB10
    08-03-13 05:22 PM
  7. Peevish's Avatar
    You know what would be cool? You know with the lockscreen previews how they go away if you swipe left? We'll it would be cool if when you swipe right on a message it would jump to that message in the hub.

    Posted via CB10
    bigstory likes this.
    08-03-13 05:24 PM
  8. NoLimitz80's Avatar
    I believe I got the 810 runtime loaded. How can I be sure it was loaded?
    Buddha Piece likes this.
    08-03-13 05:24 PM
  9. ciprianmuresan's Avatar
    Yes, because most likely you are on the Z10
    For some reason the app doesn't like the Q10 (probably because RIM wants more people to by the Z10/30), and crashes
    ^^^^This

    Posted via CB10
    08-03-13 05:24 PM
  10. Bonsaibo's Avatar
    I remember when bejeweled was called bejeweled...

    Posted using mind control while drunk on Z10STL100-4/10.2.0.10xx from my LE running on VZW
    I remember when there was only Pong!
    08-03-13 05:33 PM
  11. shotgunboss's Avatar
    I remember when there was only Pong!
    And it cost a quarter to play!

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    08-03-13 05:42 PM
  12. Khaled Alanzi's Avatar
    hi
    the sachesi.exe app doesnt detect my Q10 at all
    i already tried reboot both my pc and Q10
    chaged usb port
    tried on my bro laptop win7 (mine win8)
    tried changing location of the files , run as admin , compatiblity with other windows , with and without dev mode, turning off anti-virus nothing works ,, all i get is the searching for usb and spinning circle
    any help pls??
    08-03-13 05:46 PM
  13. tonytraj17's Avatar
    You know what would be cool? You know with the lockscreen previews how they go away if you swipe left? We'll it would be cool if when you swipe right on a message it would jump to that message in the hub.

    Posted via CB10
    Yes this would be nice. The more gestures the better.

    Posted via CB10
    08-03-13 05:46 PM
  14. tonytraj17's Avatar
    Also with the lock screen preview if u could swipe up or down on a message to prompt the ability to call the person instead of texting. Sometimes it's easier to call than to text, and I'm sure there are people like me that would enjoy something like this.

    Posted via CB10
    08-03-13 05:53 PM
  15. Mecca EL's Avatar
    Mecca or anyone..are there any games had been tried as like asphalt 7 or modern combat 4 from bbworld?it won't work on my..

    Posted via CB10
    I have to wait for someone with these games installed to chime in. Did you restore app data? You may have to reload your OS, and leave that out of your restore procedure.
    joniebonie likes this.
    08-03-13 05:54 PM
  16. Mecca EL's Avatar
    how i can downgrade my Q10 ??
    Buy a 9900?
    Foppa_21, toobs623, wobly and 14 others like this.
    08-03-13 05:55 PM
  17. vgorous's Avatar
    Buy a 9900?
    Lol good one

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    08-03-13 05:57 PM
  18. Juango94's Avatar
    So how do you change the Runtime from .1047 to .810's?
    08-03-13 06:00 PM
  19. Mecca EL's Avatar
    I'm finding it impossible to set anything other than the default alarm, and when I do set it there's no icon in the status bar.

    I can create and name more alarms, but I can't actually use them.


    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    I suggest a second reload of the 1047 OS. Somethings were obviously left out. Do not preform a wipe before or after.
    08-03-13 06:03 PM
  20. ubizmo's Avatar
    I suggest a second reload of the 1047 OS. Somethings were obviously left out. Do not preform a wipe before or after.
    That's what I was afraid of. And hours more of manual restoring. I would have thought this is just the sort of situation where I would do a security wipe.

    Thanks though. Not sure I can face it today, but maybe tomorrow.

    Edit: Is the dropdown settings panel supposed to look different from .810? Mine is the same.
    08-03-13 06:11 PM
  21. VR6's Avatar
    You gotta reboot

    Posted via CB10
    Thanks that did it!

    Fired from my Z10
    08-03-13 06:11 PM
  22. The_Original_Modifier's Avatar
    So how do you change the Runtime from .1047 to .810's?
    READ THE THREAD???? Just like the rest of us!
    Mecca EL and BerryWizard like this.
    08-03-13 06:13 PM
  23. sylvaing's Avatar
    READ THE THREAD???? Just like the rest of us!
    This thread is full of crap not related to tips and tricks. 18 pages but less than one page relates to tips and tricks.

    I came here to post something I discovered about the camera but posting a tip here is useless.

    This is not a tips and tricks thread, this is a 'help me' thread.

    Posted via CB10
    08-03-13 06:19 PM
  24. kberube911's Avatar
    Had the same issue with sachesi where it could not find the usb. Can't tell you how it fixed itself. I started link to restore my settings and then noticed it finally detected it. Maybe having link open helped? I also did a hard reset as well.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    08-03-13 06:20 PM
  25. Mecca EL's Avatar
    EAS is working...
    OS 10.2.0.1047 TIPS and TWEAKS...-img_00000321.png

    Posted via CB10
    08-03-13 06:22 PM
1,101 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. Runtime in 10.2.0.1047
    By iSilverBullet in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 21
    Last Post: 08-26-13, 07:35 AM
  2. How to install 10.2.0.1047....Please help!
    By tvko in forum BlackBerry Z10
    Replies: 17
    Last Post: 08-17-13, 12:46 PM
  3. OS 4633 NFC not functioning.
    By Vickophan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-13, 01:15 AM
  4. 10.2.0.1047 maps middle east
    By poomslike in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-13, 11:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD