08-02-13 10:40 PM
1,042 ... 39404142
tools
  1. trsbbs's Avatar
    Unfortunately, 4687 is not for STL100-1 !
    Cry me a river about it.

    Sigh....

    Using a BlackBerry Z10 ** OS:10.1.0.4651
    07-28-13 06:51 AM
  2. eyecrispy's Avatar
    Battery life
    Radio more stable
    Little better general performance


    Via CB10 on Z10STL100-2/10.1.0.4687
    I haven't had any radio issues. I'm trying hard to not flash this bc of the time. What carrier are you on? My battery is improved from moving from 2354 to 4651 already. Ahhh so tempting.

    AT&T STL100-3 10.1.0.4651
    07-28-13 06:53 AM
  3. BUSPBP's Avatar
    Quite happy with 4651 both in term of performance and battery life that I'm reluctant to try the new 4687 leak. Perhaps I'll wait for the next one which could be this coming week with this pace of leaking
    07-28-13 08:30 AM
  4. Hphv's Avatar
    I haven't had any radio issues. I'm trying hard to not flash this bc of the time. What carrier are you on? My battery is improved from moving from 2354 to 4651 already. Ahhh so tempting.

    AT&T STL100-3 10.1.0.4651
    Switched faster to edge from H+ on 4651.
    Proximus, Belgium.
    Battery even better.
    Link Working

    Via CB10 on Z10STL100-2/10.1.0.4687
    07-28-13 10:37 AM
  5. Hphv's Avatar
    Quite happy with 4651 both in term of performance and battery life that I'm reluctant to try the new 4687 leak. Perhaps I'll wait for the next one which could be this coming week with this pace of leaking
    Thought same as you. But now happy I installed it...

    Maybe next leak in few days...

    Via CB10 on Z10STL100-2/10.1.0.4687
    07-28-13 10:45 AM
  6. andream2g's Avatar
    I am on 10.1.0.4651 with a Z10 STL-3 and just noticed that when I enable wifi with the t-mobile app my phone doesn't ring. I tested it turning the wifi calling feature off in the app, having it on wifi prefered and on cellular prefered but it only rings when the wifi app is turned off. Anyone have any ideas what I could do to fix this? Am overseas often and really need the wifi for calls but just missed tons of calls because I didn't hear it ring. Thanks...
    07-28-13 04:59 PM
  7. TSY#CB's Avatar
    4687 is even better !

    Via CB10 on Z10STL100-2/10.1.0.4687
    Ah, but u're on a Z.... I'm on a Q in NY, using LTE

    autocorrect's for the birds -- SQN100-2. V10.1.0.4651
    07-28-13 05:51 PM
  8. KMB4's Avatar
    Lots of little improvements overall. I'm still finding them out as the days go on. Now, I should say that this is my first leak...from the stock Verizon OS to 4651...so I'm slow in the loop on improvements but glad that I did.

    This is the first time I've noticed a significant behavior in the OS settling in like you folks have been talking about. The battery life has significantly improved after a few days. I never noticed this kind of behavior in any of my other phones.

    http://ascendantmusic.com
    07-28-13 07:14 PM
  9. oscarindo's Avatar
    I already install this OS , battery life is more improve , i am on Z10 STL-1 from Indonesia , but my problem , i can not make Video Chat on BBM : "Your service provider has disabled BBM Video over the mobile network" , and the other one problem is still can not charge my battery to 100%. Anyone can give the solutions ?
    07-28-13 07:51 PM
  10. Xavior's Avatar
    Has anyone started having problems with the voice assistant in this build? Every time i open up the assistant, it says my contacts have not been indexed yet and it may not work. I would think after 3-4 days that it would be indexed.

    The main problem is that anytime i want to use the assistant to call someone, for example, peter mayer, it comes back with the following: Unable to find Peter air in your contacts list.

    I found that the builds before this worked way way way better. But, i probably sound crazy as it may be controlled server side for voice interpretation.

    Anyone else experiencing this? I was thinking about trying the latest 87 build or whatever.
    Can anyone comment on the accuracy? I am seriously considering another build because of how terrible the results are


    Posted via CB10
    07-28-13 09:34 PM
  11. trsbbs's Avatar
    Works fine here. Made a call and it found the contacts with the name I spoke. Asked which one I wanted and was good to go.

    Hope you get it worked out.

    Using a BlackBerry Z10 ** OS:10.1.0.4651
    07-28-13 10:02 PM
  12. George Gill's Avatar
    Up loaded 10.1.0.4651 on my STL 100-1 ,battery overheating on first charge, but then cooled off after 30 minutes, stable OS, network bouncing between 3G, H+ and Edge an improvement from the official 10.1 update by MTNSA i couldn't get 3G at all first however the network here is generally bad struggled even on my 9900. First charge battery lasted 11 hours overnight with FB, Twitter, Instagram, CB10 , Whatsapp for a few hours at night.
    Not too bad for the first day, keep you updated in the next 24hrs .

    Posted via CB10
    07-29-13 03:00 AM
  13. George Gill's Avatar
    Can't make BBM Video calls, it says my service provider has disabled it but upon calling them they say it's fine.

    Posted via CB10
    07-29-13 09:37 AM
  14. merv69's Avatar
    OS 10.1.0.4651 for ALL DEVICES...-img_00000611.png

    Battery kinda settled now. Was on wifi most of the day.

    Via my Zormtrooper...
    07-29-13 09:57 AM
  15. coppet's Avatar
    Have some problem with this os. Downgrade to the 4651

    Posted via CB10
    07-29-13 10:06 AM
  16. vgorous's Avatar
    Posted via CB10
    07-29-13 11:27 AM
  17. ezapper2's Avatar
    Mobile hot spot not turning on for me.

    Can anyone else confirm please?

    Posted via CB10 on Z10_10.1.0.4651
    Last edited by ezapper2; 07-29-13 at 12:20 PM.
    07-29-13 11:44 AM
  18. Anubhav Nagpal's Avatar
    Mobile hot spot not turning on for me.

    Can anyone else confirm please?

    Posted via CB10 on Z10_10.1.0.4651
    Hi, I'm on this leak and it's working for me.

    Is it not turning on or unable to connect to some device?

    Posted via CB10
    07-29-13 01:41 PM
  19. NoxiousInc's Avatar
    Mobile hot spot not turning on for me.

    Can anyone else confirm please?

    Posted via CB10 on Z10_10.1.0.4651
    It's on at my Z10... Z10STL100-1/10.1.0.4651

    OS 10.1.0.4651 for ALL DEVICES...-img_00000142.png

    Posted from the awesome Z10
    Last edited by NoxiousInc; 07-29-13 at 03:13 PM.
    07-29-13 02:58 PM
  20. tickerguy's Avatar
    I had that happen once after I used the USB tether. I had to reboot to clear it. Apparently something got futzed in the state of the phone and it thought it still had USB tethering on although it did not.
    07-29-13 03:13 PM
  21. r14uall's Avatar
    q10 SQN 100-3

    anybody plz help....
    i waz running 10.1.0.231 and then i hd install leak called stl 10.1.0.4631 sumthing lyk that
    it shows incompatible radio image.. then i relaise tht i hve loaded wrong verison
    then again have loaded 10.1.0.4631 for sqn100-3 but then gonna work.. showing blank screen and led light is flashing
    plz help me out .. i had reload from blackberry link also but not working ::: plzzz help me and sorry for band english
    thankyou
    07-29-13 07:39 PM
  22. 00stryder's Avatar
    Mobile hot spot not turning on for me.

    Can anyone else confirm please?

    Posted via CB10 on Z10_10.1.0.4651
    If you have a STL100-4 (VZW phone), a few users on .4xxx builds (myself included) had trouble getting the escreens page to cooperate with the necessary steps to activate it. A user in the "how to" thread regarding hotspot activation posted a certain bar that restores the ability to activate hotspot functionality.

    Posted via CB10 on my white Z10 and loving it!
    ezapper2 likes this.
    07-29-13 10:33 PM
  23. ezapper2's Avatar
    Hi, I'm on this leak and it's working for me.

    Is it not turning on or unable to connect to some device?

    Posted via CB10
    Won't turn on. Seems I'm the only one so I'll have to re flash when I get time. Thanks.

    Posted via CB10 on Z10_10.1.0.4651
    07-29-13 11:10 PM
  24. TSY#CB's Avatar
    Anyone had any luck w the Q10 using this build? Am reluctant to move over fr 4615 if there are potential issues....anyone?

    autocorrect's for the birds -- SQN100-2. V10.1.0.4651
    07-29-13 11:30 PM
  25. TSY#CB's Avatar
    Anyone had any luck w the Q10 using this build? Am reluctant to move over fr 4615 if there are potential issues....anyone?

    autocorrect's for the birds -- SQN100-2. V10.1.0.4651
    Ooops.....wrong thread. moderator, pls remove to save me from further embarrassment

    autocorrect's for the birds -- SQN100-2. V10.1.0.4651
    07-29-13 11:42 PM
1,042 ... 39404142

Similar Threads

  1. Is there a place for a #4 spot in the mobile area?
    By bigboybkrises in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 33
    Last Post: 07-20-13, 08:58 AM
  2. Fix for Pause Issue 10.1.0.4XXX
    By 1magine in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-13, 06:54 AM
  3. Best case(s) for the Q10 when going to the beach?
    By deroubry in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 07-18-13, 08:19 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 07-18-13, 06:27 PM
  5. Auto Delete settings for email and text messages
    By Mz pL in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-13, 12:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD