1. AWR's Avatar
    Hello,
    I've searched several times and can't fin this answered anywhere. I have a passport running 10.3.1.747 software revision. I restored from my z30 file when I switched to this device. I was hearing the phone ding and would pick it up to see nothing new in the hub. I just realised yesterday that the notifications section is missing from my hub. I've done multiple reboots and searched for options but I can't find a way to make it come back. Any suggestions are appreciated. I know the notifications are appearing on the z30 as I'm still running it on wifi. I also know the common suggestion is to not restore from backup, but there's a lot of apps and settings I can't even download for the PP that are available for the Z30.

    Posted via CB10
    01-16-15 12:17 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Have you made sure it's turned on in the hub settings.

    Passport SQW100-1/10.3.1.2072
    01-16-15 12:24 PM
  3. AWR's Avatar
    I honestly don't see an option there to turn it off or on. Have checked several times.

    Posted via CB10
    01-16-15 12:31 PM
  4. anon(9208252)'s Avatar
    Notifications list missing from hub-img_20150116_113731.png

    Passport SQW100-1/10.3.1.2072
    01-16-15 12:37 PM
  5. AWR's Avatar
    Thanks, but I don't see that under settings while in hub.
    I also don't see it using two finger pulldown: Notifications. Is there another submenu I'm missing? Can you confirm one menu up from the one you posted?

    Thanks very much for the input this far.

    Posted via CB10
    01-16-15 12:50 PM
  6. anon(9208252)'s Avatar
    Go to your hub, press the three little dots bottom right, go into settings,then into hub management .
    01-16-15 12:51 PM
  7. AWR's Avatar
    Thanks Withdrawal! You have confirmed what I thought. When I go back to my Z 30, "Notifications" is the first option exactly where you say, and where I was expecting it all this time. However, it's just not there on my passport. It's not an option. Any way I can reinitialize it I wonder?

    Posted via CB10
    01-16-15 01:04 PM
  8. anon(9208252)'s Avatar
    Did you do an update of your os lately, or its always been missing.
    Also do you have the hub icon, if not I think you can go to BBW and download the hub and it may show back up.

    Passport SQW100-1/10.3.1.2072
    01-16-15 01:09 PM
  9. AWR's Avatar
    Hard to say if it was always missing, I think it was there when it first arrived but I wasn't using it much at that point. I installed the leak for 10.3.1 to match what was on my z30 and did the restore from the z30 backup. It's there on the z30, but MIA on the PP. I just tried using the hub icon, it just brings me to the same options unfortunately.

    Posted via CB10
    01-16-15 01:43 PM
  10. anon(9208252)'s Avatar
    That's probably what is causing the problem doing a back up from your Z30 , you probably should load the newest leak 2072 that's out and set it up like a new device.

    Passport SQW100-1/10.3.1.2072
    01-16-15 03:13 PM
  11. AWR's Avatar
    Was afraid of that. It's so much extra work and I just went through all that when I updated the Z30. I guess if it's the only option left than I have no choice. Thanks for the input. Very much appreciated.

    Posted via CB10
    01-16-15 03:19 PM
  12. anon(9208252)'s Avatar
    Its not to bad, get Contactx from BBW and back your contacts up to your sd card, all your emails will resync when setting them up and all your apps will be on BBW to reload,
    01-16-15 03:29 PM
  13. Gearheadaddy's Avatar
    Yeah, don't put Volkswagen parts in a Cadillac.. they both use spark plugs...just not interchangeable....Same with os software between the 2 different hardware configurations on the Passport and Z30...

    Crackberry Genius on Verizon Z10/10.3.1.1949
    01-16-15 05:18 PM
  14. AWR's Avatar
    Just an update, I did the latest leak install and restored from full backup. Notifications is back as well as a bunch of unread ones that built up. Thanks for the input.
    Last edited by AWR; 01-17-15 at 12:14 PM.
    01-17-15 01:57 AM

Similar Threads

  1. How do I move mail from BB OS 6 to BB OS10?
    By NetVicious in forum BlackBerry 6
    Replies: 8
    Last Post: 01-27-15, 07:52 PM
  2. Step by step- from Sprint BB9930 to BB Classic at AT&T
    By Lillieperl in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 40
    Last Post: 01-24-15, 12:15 PM
  3. How do I separate my emails from the Hub?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-15, 10:14 AM
  4. Why are my voice mail messages still showing in the HUB?
    By glowing81 in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 01-16-15, 08:48 AM
  5. Re: Active frames...am I missing something?
    By chaffyjuice in forum BlackBerry Passport
    Replies: 13
    Last Post: 01-16-15, 08:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD