1. Jcro001's Avatar
    I have installed 10.2.1.1055 using the autoloader. Since then I am able to connect to wifi but I do not get an internet connection. What I mean is that through wifi I get an IP address but then I do not get an internet connection. The internet connection works well through the data network.

    I have reinstalled 10.2.1.1055 after removing Sim Card and SD Card but still have same issue. I have also installed 10.2.1.575 and still have same issue. I have also done a security wipe.

    Anyone got any ideas how I can fix this?

    Thanks
    11-18-13 03:29 PM
  2. anon1727506's Avatar
    I have installed 10.2.1.1055 using the autoloader. Since then I am able to connect to wifi but I do not get an internet connection. What I mean is that through wifi I get an IP address but then I do not get an internet connection. The internet connection works well through the data network.

    I have reinstalled 10.2.1.1055 after removing Sim Card and SD Card but still have same issue. I have also installed 10.2.1.575 and still have same issue. I have also done a security wipe.

    Anyone got any ideas how I can fix this?

    Thanks
    Have you tried different routers and networks?

    Assuming that you have, and that you still have the issue after a security wipe and with a different OS.... sounds more device related. Do a security Wipe and the Reload the official OS for your device using LINK.
    11-18-13 03:39 PM
  3. Himanshu Mehta's Avatar
    had installed 10.2.1.1055 after security wipe, no wifi in sight.
    when i switch it on, it goes off and doesnt show any connections.

    data works perfectly well, what should i do ? i loved the 10.2.1.1055 dont wanna go back to original release.

    someone please help me.
    11-19-13 02:45 AM
  4. pavan643's Avatar
    Security wipe and then fresh installation of 10.2.1 did the trick for me. Did you try that?

    Posted via CB10 on Z10 (STL100-1)
    11-19-13 05:42 AM
  5. Jcro001's Avatar
    I have reloaded my original OS using link and I am still not able to connect to wifi. However I noticed something strange. I am able to connect to an Open wifi network, such as a Hotspot. However I am not able to connect to a wifi network with WEP security. I have not tried a WPA/WPA2 PSK network yet.
    Since I can connect to Open networks my hardware is working correctly. What could prevent me from using WEP networks? Note that I am acquiring an IP address and this means that my password is correct. I just dont get an internet connection after connecting to the WEP wifi network.
    11-20-13 03:28 AM
  6. Himanshu Mehta's Avatar
    Got it alright after a swipe and reload, love 10.2.1.1055

    Posted via CB10
    11-20-13 10:57 AM
  7. Jcro001's Avatar
    My problem was that I couldn't connect to WEP wifi after upgrading to 10.2.1.1055. Downgrading didn't help as I was still not able to connect. The only solution was to amend my modem settings to use WPA instead of WEP.


    Posted via CB10
    11-20-13 02:09 PM
  8. Pottanigari Reddy's Avatar
    excuse can you send the link from wish you had downloaded the os 10.2.1.1055
    11-27-13 03:56 AM
  9. moyah8's Avatar
    I have installed 10.2.1.1055 using the autoloader. Since then I am able to connect to wifi but I do not get an internet connection. What I mean is that through wifi I get an IP address but then I do not get an internet connection. The internet connection works well through the data network.

    I have reinstalled 10.2.1.1055 after removing Sim Card and SD Card but still have same issue. I have also installed 10.2.1.575 and still have same issue. I have also done a security wipe.

    Anyone got any ideas how I can fix this?

    Thanks
    Solutions may be found by looking in http://forums.crackberry.com/bb10-le...t-leak-874268/
    11-27-13 04:03 AM

Similar Threads

  1. Activesync issue with 10.2.1.1055 and Zimbra
    By kojita in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 35
    Last Post: 05-08-14, 10:38 PM
  2. Music Player 10.2.1.1055
    By ceckland in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 27
    Last Post: 11-26-13, 05:37 AM
  3. Instagram video working on 10.2.1.1055? Facebook, Facebook Messenger, YouTube
    By mike260193 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-13, 04:43 PM
  4. easiest way to download 10.2?
    By tommynap01 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-18-13, 07:21 PM
  5. Z10 10.2.1.1055 battery graph
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-13, 02:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD