05-16-14 09:09 AM
26 12
tools
  1. r0ckstar91's Avatar
    Hey guys,

    I tried loading both the camera bar files from SDK and .296 but it didn't work for me. When I try to edit my video, the video editor doesn't open and gives an error. I tried even loading both video editor files from the both sdk and the .296, doesn't work either.

    Is there any way to get camera bar file which have these functionalities?

    I am using Z10 STL100-1 (10.3.0.441 SDK with .296 bars)
    Thanks!
    05-13-14 02:00 PM
  2. JamieWilson01's Avatar
    I did it the other way round and have panorama.

    Via CB10 from Scotland using Z10STL100-2/10.3.0.296 Pin:266C0FD3
    05-13-14 02:44 PM
  3. r0ckstar91's Avatar
    No Panorama and 60fps on 10.3.0.441 (SDK) and .296 bars.-img_20140513_235339.png
    No Panorama and 60fps on 10.3.0.441 (SDK) and .296 bars.-img_20140513_235431.png

    Posted via CB10
    05-13-14 02:58 PM
  4. Gearheadaddy's Avatar
    Download "Camera ICS" from Snap...

    Trusted Member Genius
    05-13-14 04:12 PM
  5. JamieWilson01's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140513_235339.png 
Views:	1850 
Size:	50.2 KB 
ID:	270298
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140513_235431.png 
Views:	1843 
Size:	46.4 KB 
ID:	270299

    Posted via CB10

    No Panorama and 60fps on 10.3.0.441 (SDK) and .296 bars.-img_20140513_234809.png
    No Panorama and 60fps on 10.3.0.441 (SDK) and .296 bars.-img_20140513_234857.png

    Via CB10 from Scotland using Z10STL100-2/10.3.0.296 Pin:266C0FD3
    05-13-14 05:49 PM
  6. JamieWilson01's Avatar
    No Panorama and 60fps on 10.3.0.441 (SDK) and .296 bars.-img_20140513_234857.png
    No Panorama and 60fps on 10.3.0.441 (SDK) and .296 bars.-img_20140513_234809.png

    Via CB10 from Scotland using Z10STL100-2/10.3.0.296 Pin:266C0FD3
    05-13-14 05:51 PM
  7. JamieWilson01's Avatar
    Should have added i'm using the . 442 camera.

    Via CB10 from Scotland using Z10STL100-2/10.3.0.296 Pin:266C0FD3
    05-13-14 05:51 PM
  8. jamesmcp5's Avatar
    can you post a link for your camera bar please?
    05-14-14 12:21 AM
  9. Smigga's Avatar
    I also have the same problem. I believe it may be because it's a STL-1
    05-14-14 12:31 AM
  10. thurask's Avatar
    Try a security wipe.

    Posted via CB10
    uk0311 and Smigga like this.
    05-14-14 12:50 AM
  11. Amdy47's Avatar
    Anyone got a STL-1 and panorama mode?
    05-14-14 02:13 AM
  12. Jay94's Avatar
    I have STA-2 (Z30) and no panoramic and no android app works
    05-14-14 02:26 AM
  13. Smigga's Avatar
    The security wipe works. I got the panorama and 60fps
    Amdy47 likes this.
    05-14-14 02:33 AM
  14. mhark4184's Avatar
    Thnx for the info..

    Mhark4184
    05-14-14 02:47 AM
  15. jamesmcp5's Avatar
    wipe your phone that works for me thanks for thurask for the info
    05-14-14 03:21 AM
  16. jamesmcp5's Avatar
    Try a security wipe.

    Posted via CB10
    Do you know how to solve the issue with the video editor and the device monitor?
    05-14-14 03:22 AM
  17. latitude702523's Avatar
    60fps is under 'Settings' in the camera app

    Video Size:
    720p
    720p at 60fps
    1080p
    05-14-14 03:49 AM
  18. Amdy47's Avatar
    Anyone have a working video editor?
    05-14-14 05:23 AM
  19. pushpendrak's Avatar
    In Q10 (DAC) loade SDK 10.3.0.442 but in camera there is no "Panorama" in setting.
    is there a separate camera bar
    05-14-14 05:33 AM
  20. dustmalik's Avatar
    In Q10 (DAC) loade SDK 10.3.0.442 but in camera there is no "Panorama" in setting.
    is there a separate camera bar
    Just do a security wipe, that should make Panorama mode appear.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    05-14-14 06:52 AM
  21. anon(5906760)'s Avatar
    My bedside mode and device monitor won't work at all. And my android runtime shows the green bar then crashes.

    You guys think that a wipe will fix them? Or will I need new bar files. I'm using the sdk with the side loaded bar files from the 10.3 leak.

    Posted via CB10
    05-14-14 07:17 AM
  22. arnavrs's Avatar
    Same here... stl-1 running .442 with the .296 bars;
    1-device manger not working
    2-no alarms and bedside mode
    3-video editor does not open
    4-unable to play videos from the browsers, app and android player(this might be something wrong with my install, not sure). Local videos seem to work fine.

    Everything else works like a charm. Battery life is similar to 10.2.1 after the OS settles.

    PS: A security wipe after installing. 442 and then a battery pull after side loading all the missing bars (70 of them from the last 10.3 leak) gives this result.

    Posted via CB10
    Last edited by arnavrs; 05-15-14 at 08:02 AM.
    05-15-14 06:34 AM
  23. r0ckstar91's Avatar
    I did security wipe and it worked but not for so long. Now, it's back without panoramic camera and 60fps video. :/

    Posted via CB10
    05-16-14 05:30 AM
  24. jaydee5799's Avatar
    If there are so many problems with the 442 bars, why are people loading them over a perfectly good 296?
    The camera from 296 is panoramic.
    Superfly_FR likes this.
    05-16-14 05:40 AM
  25. jaydee5799's Avatar
    My bedside mode and device monitor won't work at all. And my android runtime shows the green bar then crashes.

    You guys think that a wipe will fix them? Or will I need new bar files. I'm using the sdk with the side loaded bar files from the 10.3 leak.

    Posted via CB10
    Load the original 296 bars for those items. They all work!
    05-16-14 05:41 AM
26 12

Similar Threads

  1. Updated bars from .442 that work on .296
    By JamieWilson01 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 226
    Last Post: 10-05-14, 07:26 PM
  2. Replies: 27
    Last Post: 06-27-14, 07:22 AM
  3. Android runtime from 10.3.0.296 on 10.2.1.x?
    By WJF84 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-14, 02:01 PM
  4. 10.3 surprise
    By Q10Nutter in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 05-13-14, 01:51 PM
  5. help please 10.3.0.140 settings bar for z10 stl100-2
    By ScottishDanSTFU in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-14, 01:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD