1. prasetyodanny's Avatar
    I installed OS 10.3.2.779 10.3.2.2339 radio, but no emblem of blackberry on the signal. Bar what should I install?

    Posted via CB10
    07-27-15 01:09 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Go into settings , about, hit the drop down menu and select network, then hit the menu on bottom right and hit the register device. try this first
    nishchal_09 likes this.
    07-27-15 01:21 PM
  3. prasetyodanny's Avatar
    I installed OS 10.3.2.779 10.3.2.2339 radio, but no emblem of blackberry on the signal. Bar what should I install?

    Posted via CB10
    OS 10.3.2.2339 + radio 10.3.2.779 (autoloader)

    Posted via CB10
    07-27-15 01:24 PM
  4. Zeridialous's Avatar
    Who is your carrier? Are you able to use data successfully (e.g. browse the internet via the Browser)?
    07-27-15 01:27 PM
  5. prasetyodanny's Avatar
    Go into settings , about, hit the drop down menu and select network, then hit the menu on bottom right and hit the register device. try this first
    Done, thanks

    Posted via CB10
    07-27-15 01:32 PM
  6. prasetyodanny's Avatar
    Who is your carrier? Are you able to use data successfully (e.g. browse the internet via the Browser)?
    Telkomsel. Yes, it's able. But it's over, emblem has appeared.

    Posted via CB10
    07-27-15 01:39 PM
  7. kbz1960's Avatar
    Seems it was a BB server error. Everyone that was having the issue is no all of a sudden reporting it's fixed.
    07-27-15 01:50 PM
  8. joeldf's Avatar
    Something's still going on.

    I'm on AT&T, and today (July 28) I can't get the logo to show up while on the mobile network. I get a strong LTE signal (in all caps - so data works), but no logo.

    If I switch to Wi-Fi, the logo appears, but if I switch Wi-Fi off and the network goes to LTE, the logo goes away, but never comes back.

    I've tried re-registering, but it hasn't helped.

    Most Internet related things work fine (web browsing and Internet access isn't affected by access to the BB NOC since BB10 started - that was a BIS thing in OS 7 and older).

    The only thing affected that I deal with is access to by BBID in BBW. I don't use BBM.

    And I can go to any website in my browser except the BlackBerry site, strangely enough. But if I switch back to Wi-Fi, no problem.

    Posted via CB10
    07-28-15 04:18 PM
  9. joeldf's Avatar
    Never mind. Seems to be back now and fully working.

    Posted via CB10
    07-28-15 06:04 PM

Similar Threads

  1. Sharing of Apps on BB10
    By lyrical_ray in forum Ask a Question
    Replies: 18
    Last Post: 07-29-15, 08:37 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 07-28-15, 09:20 PM
  3. Will BlackBerry OS change to Android
    By Dj_abzyk in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 07-27-15, 11:59 PM
  4. Blackberry 10 OS vs Android
    By BKGreen in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 07-27-15, 03:28 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-27-15, 01:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD