1. epee's Avatar
    After turn on Work and SD card encryption on, camera run extremly slow. Found out it's because of the encrypted external SD card.

    Change the default picture saving directory to internal, problem solved.

    Hope the real fix come out soon.

    btw, i was complain about bad connection all 10.3 leaks before, but this one 1154 is very stable for me. love.

    Posted via CB10
    Last edited by epee; 09-21-14 at 03:10 PM.
    09-21-14 01:09 PM
  2. Carjackd's Avatar
    I've noticed the exact same thing but in a few areas after I switched encryption on , just trying a decryption right now along with a soft boot and see if it makes a difference

    Posted Pantlessly via My Kick @ss Z30!!!
    09-21-14 01:10 PM
  3. epee's Avatar
    I've noticed the exact same thing but in a few areas after I switched encryption on , just trying a decryption right now along with a soft boot and see if it makes a difference

    Posted Pantlessly via My Kick @ss Z30!!!
    pls try and get back to us.
    09-21-14 03:10 PM
  4. Carjackd's Avatar
    Sorry for the delay, I decrypted this morning and soft booted, seems to have corrected the camera an done lag in the Hub, I would assume we will see a leak at some point this week that will correct this

    Posted Pantlessly via My Kick @ss Z30!!!
    09-21-14 07:08 PM
  5. epee's Avatar
    Sorry for the delay, I decrypted this morning and soft booted, seems to have corrected the camera an done lag in the Hub, I would assume we will see a leak at some point this week that will correct this

    Posted Pantlessly via My Kick @ss Z30!!!
    THanks. Good to know a new leak...
    09-22-14 10:46 PM

Similar Threads

  1. Syncing problem with iSlips
    By mpayne68 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-14, 09:12 AM
  2. New pic of BlackBerry Passport next to iPhone 6
    By mohammadn in forum BlackBerry Passport
    Replies: 102
    Last Post: 09-24-14, 12:10 AM
  3. Why BlackBerry 10 needs a swipe keyboard
    By jefbeard911 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 13
    Last Post: 09-23-14, 11:41 PM
  4. Anyone get T-Mobile's WiFi Calling Working on 10.3?
    By ep1 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-14, 01:38 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-21-14, 12:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD