01-31-14 09:14 AM
1,435 ... 5253545556 ...
tools
  1. JAS0NB0URNE's Avatar
    Just took a look and I may be wrong but I think if the option to delete is set by default, that should do it.



    Attachment 232742

    Posted via CB10
    You are correct but I don't want every email I delete to be deleted from the server, only select ones. Not a big deal, very nitpicky at this point. Great leak 10.2.1.1259.

    Posted via CB10
    12-23-13 01:23 PM
  2. twstd.reality's Avatar
    I'd be willing to grnat this issue "bug" status! Becauase when I. Go into the email account where the filed message was, it shows up there - just not in the hub.

    Q10SQN100-1/10.2.1.1259
    I have the same problem. The filed emails only get shown in the separate account icon when I tap it. Like you, they do not get shown in the hub. This was fine before in 1055.

    On a side note, I found that if I choose "show only in hub" the account icon disappears from the root hub menu. Been waiting for this since it was starting to get a little cluttered with all the accounts.

    Posted via CB10
    12-23-13 01:23 PM
  3. Dave Bourque's Avatar
    Something new
    When you push on date you get this

    Attachment 232630

    Posted via CB10
    Oh wow

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    12-23-13 01:29 PM
  4. DanishHaidri's Avatar
    i see most of the people are happy with this release, so you can try it. it works great for me on my q10 and battery life is really fine. you can also stay on the official releases, since those are approved for use by blackberry and the leaks are not quite prime time products, they can cause all sort of problems, especially if they are not set up correctly. many problems come from faulty backups people restore too... so chill, install a fresh .1259 and see how it works out for you.
    What is the Official last release for the Z30 BTW. Wishing everyone a great 2014!!

    Posted via CB10
    12-23-13 01:38 PM
  5. jhanks64's Avatar
    After further testing, MMS is working on my Verizon Z10. The problem is my AT&T Z10 running .1809, MMS is not working on it.
    12-23-13 01:49 PM
  6. MexicoMennonite's Avatar
    Has anybody tried onenote on this leak yet?

    Posted via CB10
    12-23-13 01:53 PM
  7. hamode 192's Avatar
    Is restoring the application data safe?? From 1055??

    Posted by my lovely BlackBerry z10
    12-23-13 02:01 PM
  8. tayl0rd's Avatar
    Quote Originally Posted by Samikk1 View Post
    Something new
    When you push on date you get this

    Attachment 232630

    Posted via CB10
    Oh wow

    Z10STL100-3/10.2.1.1259

    That's not new, though. It's been there for since 10.2.0.
    12-23-13 02:07 PM
  9. habs_fan's Avatar
    Is restoring the application data safe?? From 1055??

    Posted by my lovely BlackBerry z10
    I restored and everything is fine for me

    Posted via CB10
    12-23-13 02:08 PM
  10. KenV54's Avatar
    I use a z10 stl-100-3 . But this one is 2gb. Where as the other one I got is 1gb is. So I'm guessing this is the correct link?

    Posted via CB10
    I restored the backup i made with .1055 and didn't notice any problem, but then i wiped and went clean. I also restored my gf's Z10 and let it run without any wipe and is fine too. But there were backups made on .1055 after a fresh install.
    When I installed .1055 for example, coming from 10.2.0... i had problems after restoring backups. So, i think is safe to restore a backup you know it was fine from a similar os version ( 10.2.0 to 10.2.0, 10.2.1 to 10.2.1 and so on) and when there's a version change is good to start clean. I don't pretend to be a guru but I have a bit of experience and doing stuff this way kept me away from problems all the time.
    Interesting point about restoring from the same basic version. We had this discussion on the Tips and Tweaks for 1055 thread (I think it was). It was thought that the bugs from a restore, say, from a 10.2.0 version to a 10.2.1 version would carry over if you then restored from a 10.2.1 to another 10.2.1. IOW, one completely clean install was necessary for each major version upgrade, and then you could restore within that version as much as you wanted.

    I did restore from 10.2.0 to 10.2.1.1055, cleaned up the problems, then restored from 10.2.1.1055 to this version, and things seem to be working. I don't get the dark screen option in Contacts to hold, though--must be a carryover.

    I would do a completely clean install except for learning all the memorized words in predictive text again--too much there to give up.
    12-23-13 02:34 PM
  11. HigherThanMars's Avatar
    Hi all,

    Ive had the leak loaded since it was dropped, it was running great. until this morning, I did a battery pull, and as it powered on it stayed stuck on the blackberry logo, not the one with the percentage...what shall i do?? I tried connecting to PC again and running autoloader and even reloading via link but the PC doesn't recognize the phone...
    Battery pulls aren't necessary or recommended on bb10, probably do more harm than good, try holding down both volume rockers for ~10 seconds.

    C00270EBC check out my Tattoo channel! Brought to you by Laughing Buddha Tattoo and Body Piercing
    12-23-13 03:01 PM
  12. Dave Bourque's Avatar
    That's not new, though. It's been there for since 10.2.0.
    It's not really documented... lol

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    12-23-13 03:03 PM
  13. Dave Bourque's Avatar
    Battery pulls aren't necessary or recommended on bb10, probably do more harm than good, try holding down both volume rockers for ~10 seconds.

    C00270EBC check out my Tattoo channel! Brought to you by Laughing Buddha Tattoo and Body Piercing
    I should pull out my power supply to reboot my desktop PC.

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    12-23-13 03:04 PM
  14. lcgoldman's Avatar
    If only my PC were as reliable and as fast as my Z10 I would be up and running with this leak. I can't wait to join the party.

    It took me two days of trying to do a back up via Link (the computer kept shutting down before it finished). Finally done a few hours ago.

    The auto loader took about 20 minutes to complete. Finished the set up.

    Now doing a full restore. OMG my computer is slow!!!!!

    By morning I assume I will be up, running, and enjoying this new leak.

    Thanks to all for making this so easy!
    It's up... I'm running... and trying to figure out which contacts didn't restore (that drives me crazy )

    It's very stable... I'm not noticing any improvement in battery life... yet. I'm sure it has to settle.

    Sideloaded a few of the Android Apps I had (at least the ones I remembered... probably the only ones I used and I didn't need any of the others anyway).

    Browser crashed the very first time I loaded it. But, it's been rock steady since.

    Low volume on Android Apps seems to have been totally fixed (it's been great on Waze!)

    Icons and folders stayed where they were (very happy!).... except, of course, for the Android Apps I had to re-sideload. But, now I've got those and put them where I wanted them. Hopefully battery life will improve... and I will be a totally happy camper (BTW, a friend just posted on FB that she was fed up with her iPhone and wanted recommendations for replacement. I couldn't reply fast enough that she needed to go with Z30 if she has Verizon... otherwise Z10 (like mine!) )

    I just wish I wouldn't keep on losing contacts. Really sucks!
    12-23-13 03:06 PM
  15. Dave Bourque's Avatar
    It's up... I'm running... and trying to figure out which contacts didn't restore (that drives me crazy )

    It's very stable... I'm not noticing any improvement in battery life... yet. I'm sure it has to settle.

    Sideloaded a few of the Android Apps I had (at least the ones I remembered... probably the only ones I used and I didn't need any of the others anyway).

    Browser crashed the very first time I loaded it. But, it's been rock steady since.

    Low volume on Android Apps seems to have been totally fixed (it's been great on Waze!)

    Icons and folders stayed where they were (very happy!).... except, of course, for the Android Apps I had to re-sideload. But, now I've got those and put them where I wanted them. Hopefully battery life will improve... and I will be a totally happy camper (BTW, a friend just posted on FB that she was fed up with her iPhone and wanted recommendations for replacement. I couldn't reply fast enough that she needed to go with Z30 if she has Verizon... otherwise Z10 (like mine!) )

    I just wish I wouldn't keep on losing contacts. Really sucks!
    There's many tools out there to backup and restore contacts. Firechest backup is the best free one i believe.

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    12-23-13 03:12 PM
  16. James Blight's Avatar
    The 5s? My iPhone 5 will orientate everyway EXCEPT upside down with almost all apps. My iPad orientates all ways.

    Because iPhone can. Lol.

    Posted via CB10 | Keep Moving
    12-23-13 03:15 PM
  17. James Blight's Avatar
    I am wiping my phone to do a fresh install of this OS in the hopes I can get BBM working again at all.

    Go into BlackBerry World and update to latest bbm

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    12-23-13 03:19 PM
  18. pgg101's Avatar
    Another huge disappointment with BlackBerry!!! After finally producing a device Z30 with decent battery life its now let down by the crappy PIM Services. No idea what triggers this or how to stop the damn thing but it drains the batter out fully and doesn't even stop after a restart or reset. From a 20+ hours to 8 hours max. I am getting really tired of trying BlackBerry solutions. If it's not the hardware its the software.When will BlackBerry get the whole thing right??????? Currently using the 1055 but can move to this release if it solves the problem otherwise another BlackBerry in the Bin after Z10 & Z30.

    Posted via CB10
    You do realise it's a leak, so user beware. You are also aware the official iOS7 and kit kat have had many issues. This is not a BlackBerry thing.

    As for me, this latest leaked release runs perfectly. Nothing is wrong at all with this device. All bugs I had with 1055 have been resolved.


    Posted via CB10 on Z30STA100-5/10.2.1.1259
    12-23-13 04:35 PM
  19. Dave Bourque's Avatar
    You do realise it's a leak, so user beware. You are also aware the official iOS7 and kit kat have had many issues. This is not a BlackBerry thing.

    As for me, this latest leaked release runs perfectly. Nothing is wrong at all with this device. All bugs I had with 1055 have been resolved.


    Posted via CB10 on Z30STA100-5/10.2.1.1259
    Some people are unbelievable...

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    PJD642 likes this.
    12-23-13 04:42 PM
  20. llogo_urv's Avatar
    Another issue re camera.

    When I try to start the camera I get the error below, but if I start the camera from the video app, it starts in video recording mode but with the below messed up look.


    Attachment 232104
    Attachment 232105

    Posted via CB10

    A restart fixed both issues for me
    12-23-13 05:03 PM
  21. Ruslan Botsyurko's Avatar
    It's not really documented... lol

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    I can confirm that I've been using this feature at least since 10.2 (not sure if it was in 10.1), I've discovered it in one of the previous leak threads, but I like to read all the posts in the new leak thread, so I understand that not everyone has noticed this lil feature
    12-23-13 05:22 PM
  22. Dave Bourque's Avatar
    I can confirm that I've been using this feature at least since 10.2 (not sure if it was in 10.1), I've discovered it in one of the previous leak threads, but I like to read all the posts in the new leak thread, so I understand that not everyone has noticed this lil feature
    You would think BlackBerry would at least show a pop up about it. It's not even in the listed new features.

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    12-23-13 05:25 PM
  23. Ruslan Botsyurko's Avatar
    A bit off topic did anyone manage to get GTA: San Andreas working on this leak? I've placed the neccesary data in the obb folder, the game starts fine, but when it loads the first scene of the first mission I only get sound and a black screen with a skip arrow, that doesn't work, can't get further.
    12-23-13 05:26 PM
  24. Ruslan Botsyurko's Avatar
    You would think BlackBerry would at least show a pop up about it. It's not even in the listed new features.

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    I hear ya, it's the thing that pisses me off the most about BlackBerry. Their system is packed with awesome features that iOS users can only dream about, but yet BlackBerry doesn't even mention those and on the other hand Apple somehow is able to start madness after they release a new iPhone colour...
    Dave Bourque likes this.
    12-23-13 05:28 PM
  25. Dave Bourque's Avatar
    A bit off topic did anyone manage to get GTA: San Andreas working on this leak? I've placed the neccesary data in the obb folder, the game starts fine, but when it loads the first scene of the first mission I only get sound and a black screen with a skip arrow, that doesn't work, can't get further.
    I'll check it out.

    Z10STL100-3/10.2.1.1259
    12-23-13 05:38 PM
1,435 ... 5253545556 ...

Similar Threads

  1. Password Keeper with export/import function for .1259
    By MrGlenn in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 21
    Last Post: 03-01-14, 02:09 PM
  2. Bluetooth issues with 10.2.1.1055 get fixed in 10.2.1.1259?
    By sophace in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 19
    Last Post: 02-10-14, 12:49 PM
  3. BerryOutsider Presents: 10.2.1.1259 for STL-1
    By BerryOutsider in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 108
    Last Post: 01-11-14, 03:35 PM
  4. Z10 stl100-1 OS 0.2.1.1259?
    By kacy10 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 17
    Last Post: 12-21-13, 03:42 PM
  5. [IDEA, OPINION] How Blackberry could make money while they push BBM 10
    By monotok in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-20-13, 03:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD