01-31-14 09:14 AM
1,435 ... 3435363738 ...
tools
  1. Chris Degroote's Avatar
    For those with problems setting default wallpapers
    2 options
    1: sideload this:
    https://mega.co.nz/#!u0pzybhD!ePzWC3...eNCiJ0bqHvcdzY
    2: a zip with all the default wallpapers.
    https://mega.co.nz/#!ugZSmaIa!ID4HH1...wWez1A3fYQqigg
    The Bar file does not work for me. I have the zip file installed.
    BB Z10 STL 100-2
    12-21-13 09:27 AM
  2. SirJes's Avatar
    Whenever I try to refresh BlackBerry world, it crashes. Anybody got an older bbw bar I can sideload?

    Posted with CB10 via Q10 running 10.2.1.1259
    Refresh closes blackberry world after the confirmation lol

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    12-21-13 09:29 AM
  3. butterbean1983's Avatar
    Refresh closes blackberry world after the confirmation lol

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    Well then refreshing bbw is not fixing the 25 days banner for me.

    Posted with CB10 via Q10 running 10.2.1.1259
    12-21-13 09:32 AM
  4. pvphooman's Avatar
    you have to run autoloader- then if you wipe- after the wipe you have to run the autoloader again, and then you can restore
    That didn't help. Took 6 hours to do that and still the same problem. I guess I did it out of desperation, but why would one need to run an autoloader after the final wipe...

    Android runtime still crashes after restore. I'm inclined to accept a portion of application data of by backup is corrupted because it was working before I restored. Im going to try and wipe my android runtime data. 100+ levels of candy crush gone!
    Last edited by pvphooman; 12-21-13 at 09:49 AM.
    12-21-13 09:33 AM
  5. SirJes's Avatar
    Another issue I am experiencing is that videos from the video app don't play at all and neither music from the music app

    Anyone else experiencing these issues?

    Attachment 232054
    Attachment 232055

    Posted via CB10
    Nope I can play fine, did u reboot?

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    12-21-13 09:33 AM
  6. habs_fan's Avatar
    A Lot of people restored, and said it's ok

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    That's correct I restored and it's working fine for me

    Posted via CB10
    12-21-13 09:34 AM
  7. SLYDoggie#CB's Avatar
    I am one of the ones who was having issues with Verizon Visual Voicemail (VVM, Visual Voice Mail) and was excited to see that this leak may have a fix to that problem. Unfortunately after upgrading to 1259, I am having the exact same issue I was having with 1055. With VVM active, I don't have the VVM Icon in the Hub and it doesn't show up as an option in the HUB setup screens. The messages do show up in the Phone App but when you try to play them, I get an error message. If I deactivate VVM, then the VVM Icon shows up in the Hub but it is empty and none of the VVMs show up in the Phone App.

    The upgrade process I used included a security wipe before upgrading, a security wipe after upgrading, and a full reload of data from 1055. I did have VVM Activated when I did the backup.

    For those of you who had this issue on 1055 but now have VVM working on 1259 I would appreciate your input on the following questions:

    1) Were you on Verizon?
    2) Did you do a restore of all of your data?
    3) Did you have VVM Activated or Deactivated when you did the upgrade?
    4) Are there any other procedural steps you think might have contributed to your success?

    I am a heavy user of VVM and really miss it and would gladly go through the upgrade process again, if there is a way to get VVM to work again.
    12-21-13 09:39 AM
  8. maxell's Avatar
    A Lot of people restored, and said it's ok

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    That's correct I restored and it's working fine for me

    Posted via CB10
    Side loading now, will continue with full restore
    12-21-13 09:39 AM
  9. BBSpring's Avatar
    i'm sorry to ask this, if it has been answered already. Is there a fix for non operational power and volume buttons on the Z30? I will have to downgrade to .1055 if there is not.

    Thanks.
    anon721037 likes this.
    12-21-13 09:41 AM
  10. speedbird1's Avatar
    loaded this last night on my z10 Verizon stl-4, security wipe first and I noticed the APN and advanced MMs settings are missing, and I can no longer add or change my voicemail number or add a pin, only on visual voice just like the 1055 leak titled "bug free".....this was all available on the original 1055 leak.....but amazingly I can now use my PAID google play apps downloaded from snap.....and accounts problem seems to be fixed
    12-21-13 09:42 AM
  11. habs_fan's Avatar
    Another issue I am experiencing is that videos from the video app don't play at all and neither music from the music app

    Anyone else experiencing these issues?

    Attachment 232054
    Attachment 232055

    Posted via CB10
    I'm pretty sure you need to re download the "rights" to the movies from app world

    Posted via CB10
    12-21-13 09:44 AM
  12. Chris Degroote's Avatar
    Well sorry to tell you but you will. The way I do it I create screenshots of every page to see how I arranged my icons and rearrange them accordingly afterwards. This part isn't actually as difficult as it seems to be.

    Posted via CB10
    I did a full back up with BB link
    Loaded the new leak and a full restore with BB link.
    I lost only the folders with my android apps.
    The wallpaper bug have i fixed with the zip file.

    BB Z10 STL 100-2
    12-21-13 09:45 AM
  13. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Can anyone confirm if while on a call and you get a TEXT/BBM it makes a sound like it did on bbos7 thanks!
    There's a setting you have to enable to have this working. It's in notification settings.

    NEW LEAK 10.2.1.1259 /w ALL LINKS-img_20131221_152138.png

    Posted via CB10
    2the_powerof_10 likes this.
    12-21-13 09:58 AM
  14. scienceboy's Avatar
    Wow! Loaded the leak, with restore, and it is amazing. My accounts issues with some android apps is gone and way more android apps work now. It's also very noticeably faster to open pretty much any app then in earlier leaks. Absolutely fantastic.

    Posted with my shiny new Z30
    R Field likes this.
    12-21-13 09:59 AM
  15. SirJes's Avatar
    I am one of the ones who was having issues with Verizon Visual Voicemail (VVM, Visual Voice Mail) and was excited to see that this leak may have a fix to that problem. Unfortunately after upgrading to 1259, I am having the exact same issue I was having with 1055. With VVM active, I don't have the VVM Icon in the Hub and it doesn't show up as an option in the HUB setup screens. The messages do show up in the Phone App but when you try to play them, I get an error message. If I deactivate VVM, then the VVM Icon shows up in the Hub but it is empty and none of the VVMs show up in the Phone App.

    The upgrade process I used included a security wipe before upgrading, a security wipe after upgrading, and a full reload of data from 1055. I did have VVM Activated when I did the backup.

    For those of you who had this issue on 1055 but now have VVM working on 1259 I would appreciate your input on the following questions:

    1) Were you on Verizon?
    2) Did you do a restore of all of your data?
    3) Did you have VVM Activated or Deactivated when you did the upgrade?
    4) Are there any other procedural steps you think might have contributed to your success?

    I am a heavy user of VVM and really miss it and would gladly go through the upgrade process again, if there is a way to get VVM to work again.
    I think the problem was the wipe after installing, anyone care to input?

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    12-21-13 10:03 AM
  16. anon721037's Avatar
    i'm sorry to ask this, if it has been answered already. Is there a fix for non operational power and volume buttons on the Z30? I will have to downgrade to .1055 if there is not.

    Thanks.
    Do a restart with your power button, work for me.

    Posted for my Z30 on CB10
    12-21-13 10:09 AM
  17. SirJes's Avatar
    i'm sorry to ask this, if it has been answered already. Is there a fix for non operational power and volume buttons on the Z30? I will have to downgrade to .1055 if there is not.

    Thanks.
    Do they not work at all??

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    12-21-13 10:11 AM
  18. Chris Degroote's Avatar
    After one day using the .1259 leak,
    Everything runs fine on my BB Z10 STL 100-2
    Only issue i found was droid store V2 did not working : I get use snap to load android apps. Works way faster.
    Thank you all for the help.
    12-21-13 10:11 AM
  19. scienceboy's Avatar
    I'm pretty sure you need to re download the "rights" to the movies from app world

    Posted via CB10
    Yes, just go to the BlackBerry world and reload the movies... it's just a license thing.

    Posted with my shiny new Z30
    12-21-13 10:15 AM
  20. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Oh and BTW I've probably found a fix for low volume in Android apps. You can increase the volume in Android settings that can be accessed via the Ghost Commander.

    NEW LEAK 10.2.1.1259 /w ALL LINKS-img_20131221_162109.png

    Posted via CB10
    rcs36 and 11pts like this.
    12-21-13 10:22 AM
  21. KporalBoyQ10's Avatar
    After one day using the .1259 leak,
    Everything runs fine on my BB Z10 STL 100-2
    Only issue i found was droid store V2 did not working : I get use snap to load android apps. Works way faster.
    Thank you all for the help.
    Delete and sideload again droidstore

    Posted Via my Q10
    12-21-13 10:23 AM
  22. Ruslan Botsyurko's Avatar
    After one day using the .1259 leak,
    Everything runs fine on my BB Z10 STL 100-2
    Only issue i found was droid store V2 did not working : I get use snap to load android apps. Works way faster.
    Thank you all for the help.
    The server Evozi that is used to rip the APKs from GPlay in Droid Store is down for 24 hrs due to high traffic

    NEW LEAK 10.2.1.1259 /w ALL LINKS-screen-shot-2013-12-21-16.36.28.png

    Posted via CB10
    Last edited by Ruslan Botsyurko; 12-21-13 at 10:41 AM.
    12-21-13 10:29 AM
  23. onmyown's Avatar
    i'm sorry to ask this, if it has been answered already. Is there a fix for non operational power and volume buttons on the Z30? I will have to downgrade to .1055 if there is not.

    Thanks.
    I have no issues with volume, mute, or lock button on my z30

    Posted via CB10
    12-21-13 10:36 AM
  24. HarryDragon's Avatar
    Thank you....
    Best Christmas present for this year.....
    12-21-13 10:40 AM
  25. aha's Avatar
    Installed it last, so far so good.

    Posted via CB10
    12-21-13 10:43 AM
1,435 ... 3435363738 ...

Similar Threads

  1. Password Keeper with export/import function for .1259
    By MrGlenn in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 21
    Last Post: 03-01-14, 02:09 PM
  2. Bluetooth issues with 10.2.1.1055 get fixed in 10.2.1.1259?
    By sophace in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 19
    Last Post: 02-10-14, 12:49 PM
  3. BerryOutsider Presents: 10.2.1.1259 for STL-1
    By BerryOutsider in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 108
    Last Post: 01-11-14, 03:35 PM
  4. Z10 stl100-1 OS 0.2.1.1259?
    By kacy10 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 17
    Last Post: 12-21-13, 03:42 PM
  5. [IDEA, OPINION] How Blackberry could make money while they push BBM 10
    By monotok in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-20-13, 03:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD