1. blackberriquero's Avatar
    Yesterday i just download to my z10 the leak 10.2.0.1047 but i have notices that it have less signal. Any fix for this?

    Posted via CB10
    10-07-13 08:13 AM
  2. blackberriquero's Avatar
    Please help me

    Posted via CB10
    10-07-13 08:52 AM
  3. djdragon's Avatar
    Forget 1047 and go straight to 10.2.0.1767

    Z10 10.2.0.1767 via CB10
    10-07-13 09:21 AM
  4. blackberriquero's Avatar
    can you retore you data apps?
    Forget 1047 and go straight to 10.2.0.1767

    Z10 10.2.0.1767 via CB10
    10-07-13 09:34 AM
  5. anon1727506's Avatar
    can you retore you data apps?

    Maybe....

    Most everyone is recommending that you don't do a restores.... many do them with no problems, but then some have major issues.

    But I agree these are all leaks with known issues, going with the latest one which should be closer to true "perfection" is always something to strive for, not matter the hardships of losing a little data.....
    10-07-13 10:26 AM
  6. blackberriquero's Avatar
    Maybe....

    Most everyone is recommending that you don't do a restores.... many do them with no problems, but then some have major issues.

    But I agree these are all leaks with known issues, going with the latest one which should be closer to true "perfection" is always something to strive for, not matter the hardships of losing a little data.....
    I dont know man in this leak i dont have any bugs except this
    10-07-13 11:47 AM
  7. setasai's Avatar
    You can try to load a different radio independent of the OS.

    Posted via CB10
    10-07-13 11:51 AM
  8. blackberriquero's Avatar
    You can try to load a different radio independent of the OS.

    Posted via CB10
    Where i can find that? also when i was in 10.1.0.2354 i have H now i have 3G
    10-07-13 11:54 AM
  9. merv69's Avatar
    Where i can find that? also when i was in 10.1.0.2354 i have H now i have 3G
    Means the same thing.

    Via my Zormtrooper...
    10-07-13 12:14 PM
  10. setasai's Avatar
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-833333/

    You will need a windows PC and sachesi to convert the signed radio files to an autoloader. As long as the only file is the radio file, it shouldnt delete any of your other data. If the radio file doesnt work, it's because the version you picked doesnt work with the OS version. I'm currently using 1048 i believe. The newer radios also worked well for the most part but ATT is notorious for being annoyingly finicky with it's network so I've been testing out other versions as well.
    10-07-13 03:49 PM
  11. Arun Deivendran's Avatar
    Mine is Z10 STL100-3 bought from USA. From the day 1 I was facing issue with wi-fi connectivity. Every time I need to restart my phone to connect with wi-fi network.



    Aeroplane mode doesn't work properly. After restarting the phone it works fine.



    When I try to make calls and if the network is busy the call doesn't end quick. Almost for 15 seconds the beap sound goes on and ends automatically.
    10-08-13 02:45 PM
  12. setasai's Avatar
    Mine is Z10 STL100-3 bought from USA. From the day 1 I was facing issue with wi-fi connectivity. Every time I need to restart my phone to connect with wi-fi network.

    Aeroplane mode doesn't work properly. After restarting the phone it works fine.

    When I try to make calls and if the network is busy the call doesn't end quick. Almost for 15 seconds the beap sound goes on and ends automatically.
    Have you tried anything? If I were you, I would have either brought it back on day 1 or tried to install a new version of the OS. You havent told us anything to help you with. Sure you are having problems but that doesnt quite help us as the issues you are having are not universal for that model.

    Summary, install new OS version and report back. Be sure to do a security wipe after the install and dont restore with berrylink. If you need to restore your contacts or sms... use sms backup... I forget what the app was for contacts backup. Be sure to save everything on the SDcard not built in memory.
    10-08-13 03:25 PM

Similar Threads

  1. How to insert my phone number in 10.2?
    By arrowz in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 03-14-14, 09:43 PM
  2. Desperate for Browser With Desktop User Agent
    By butterbean1983 in forum BlackBerry Curve 9310
    Replies: 46
    Last Post: 10-28-13, 01:26 AM
  3. 2 bugs at 10.2.0.1047
    By blackberriquero in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 10-12-13, 08:54 PM
  4. Why do apps link with bbm?
    By Lucas D in forum General BBM Chat
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-13, 08:07 AM
  5. All notifications actionable on my q10 running 10.2.1047
    By Dmessenger in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 10-07-13, 01:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD