1. Shifty88's Avatar
    I tried contacting the dev first but it's been a month and nothing.

    I'm having trouble getting it to recognise my Z10. It picks up on my Z30 no problem. Is there a file or folder I have to delete every time I connect a new device?

    Thanks in advance.
    01-21-14 04:32 PM
  2. yohannyphm's Avatar
    Normally if Link recognizes the device Sachesi will recognize it too. See if BlackBerry Link recognizes your Z10, if not need to reinstall the device manager. Deleting BlackBerry Link and re installing the newest link version will do the trick. Also delete and reinstall the newest Sachesi if the first didn't work. It works for me every time it fails to recognize mine after a new leak is installed

    Posted from my flagship Z30 10.2.1.1925
    01-21-14 06:11 PM
  3. Ecm's Avatar
    Are you on Windows, Linux or Mac?
    If Windows, does your PC recognize when your Z10 is connected by USB cable and show the two storage drives?
    What version of Sachesi are you running? (1.1.2 is the latest)

    (There is no folder to delete. Sachesi recognizes my Z10 and Z30 with no problem.)
    01-21-14 06:16 PM
  4. Shifty88's Avatar
    Link recognises both. If I plug my Z10 in and switch to one of the last two tabs it gets stuck loading where it asks for the password.
    01-21-14 07:40 PM
  5. yohannyphm's Avatar
    Happened to me once got fixed by opening and closing sachesi or reinstalling sachesi. Try also by restarting the computer. I don't remember what fix it.

    Posted from my flagship Z30 10.2.1.1925
    01-21-14 07:52 PM
  6. Shifty88's Avatar
    You can't install Sachesi though. It's a standalone EXE.
    01-21-14 09:14 PM
  7. dcaffeine8d's Avatar
    I tried contacting the dev first but it's been a month and nothing.

    I'm having trouble getting it to recognise my Z10. It picks up on my Z30 no problem. Is there a file or folder I have to delete every time I connect a new device?

    Thanks in advance.
    You need to make sure Developer mode is set to on when using Sachesi.

    Posted on CB10 using Z30STA100-5/10.2.1.1925
    01-21-14 09:38 PM
  8. Uzi's Avatar
    You need to make sure Developer mode is set to on when using Sachesi.

    Posted on CB10 using Z30STA100-5/10.2.1.1925
    if I remember correctly no ne need development mode using sachei

    Q10SQN100-3/10.2.1.1925
    01-21-14 09:41 PM
  9. dcaffeine8d's Avatar
    if I remember correctly no ne need development mode using sachei

    Q10SQN100-3/10.2.1.1925
    I think I read that advise somewhere but in my case, Sachesi only detects my phone when I?m in developer mode. I don't see an issue trying to do so.

    Posted on CB10 using Z30STA100-5/10.2.1.1925
    01-21-14 09:45 PM
  10. LP_Rigg's Avatar
    if I remember correctly no ne need development mode using sachei

    Q10SQN100-3/10.2.1.1925
    Early versions required it; make sure you have the latest version for starters.

    Posted via CB10
    01-21-14 10:20 PM
  11. Shifty88's Avatar
    I guess since we're on the topic, is there a way to download old versions of BB10 OSs?
    01-22-14 11:24 AM
  12. Uzi's Avatar
    I guess since we're on the topic, is there a way to download old versions of BB10 OSs?
    Yes download the OS autoloader you want and install it,what os version you want?

    Posted via CB10
    01-22-14 11:26 AM
  13. Shifty88's Avatar
    Since I'm in my topic about Sachesi I meant can I use Sachesi to download one? Cuz all I can find is the latest available for my device from my carrier.
    01-22-14 11:34 AM
  14. Foreverup's Avatar
    For the OP open sachesi without your phone plugged in and enter your device password.

    Then close the program, plug your phone in and reopen sachesi.

    That should solve the password problem.

    Posted via CB10
    01-22-14 12:01 PM
  15. Shifty88's Avatar
    For the OP open sachesi without your phone plugged in and enter your device password.

    Then close the program, plug your phone in and reopen sachesi.

    That should solve the password problem.

    Posted via CB10
    Thanks. I'll try that.
    01-22-14 01:38 PM
  16. Foreverup's Avatar
    Thanks. I'll try that.
    Let me know if it worked
    01-23-14 08:31 AM

Similar Threads

  1. Q10 Case that fits OEM Holster?
    By najawah in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 01-24-14, 02:19 PM
  2. BBM problems with Q10.
    By godspeed90 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-14, 06:47 AM
  3. Activation Enterprise? Normal email please
    By Royalink in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 3
    Last Post: 01-21-14, 09:41 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 01-21-14, 05:06 PM
  5. Assistance with two apps, please
    By zenzi2014 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 01-21-14, 12:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD