1. c_86's Avatar
    hi all

    so been trying to create a new debug token as mine is about to expire in the next couple days... did a search and couldnt really find my answer

    essentailly i am using the method that was posted a month or so ago, drag and drop your CSJ codes into register debug tokent etc etc

    i have been getting this error, and i cannot figure out why... i know the PIN in the config file is exactly what i registered with... is there anywhere i can go change it and re-register etc etc

    i just dont get why im getting this error...

    Last edited by c_86; 08-04-13 at 09:59 PM.
    08-04-13 09:43 PM
  2. xsacha's Avatar
    You are meant to run 'RenewToken'. It's very simple. Just double-click it.

    Do not generate a token more than once! It won't work and it is very difficult to get a new token.
    08-04-13 09:48 PM
  3. c_86's Avatar
    ok i tried that and i get an error saying echo is off?

    08-04-13 09:56 PM
  4. xsacha's Avatar
    It says you've never registered tokens on that computer before.
    I thought you said you had?
    08-05-13 02:26 AM
  5. c_86's Avatar
    i had... this laptop is the exact same one i used to create the token... could it be that i have requested new CSJ keys?

    Can you just walk me threw how to get a new debug token, then i know for next time to just use the renew token? ive got 3 days before my current token expires...
    08-05-13 11:06 AM
  6. c_86's Avatar
    Can anyone help me get a new debug token. Running low on time. Mine expires on the 8th

    Sent from my Z10 using Tapatalk 4 Beta
    08-06-13 06:41 PM
  7. urbnimports's Avatar
    my token expired and BB10store.net sent it to me...it worked for a while but now its expired and i can't seem to figure out how to renew it...does anyone know?
    08-08-13 08:00 AM
  8. nhanken's Avatar
    my token expired and BB10store.net sent it to me...it worked for a while but now its expired and i can't seem to figure out how to renew it...does anyone know?
    As Sacha said above, all you have to do is double click on the RenewToken to renew the debug token and sideload it as you have done before.

    Posted via CB10
    08-08-13 08:35 AM
  9. nhanken's Avatar
    i had... this laptop is the exact same one i used to create the token... could it be that i have requested new CSJ keys?

    Can you just walk me threw how to get a new debug token, then i know for next time to just use the renew token? ive got 3 days before my current token expires...
    First question, you said the CSJ password is correct and you are 100% sure right? Because that seems to be the problem on the screen shot. Maybe try to create another set of CSJ files and use a different PINPASS and write it down. Once you have new CSJ files you can start fresh just like you did the first time; have you gone into C:\Users\UserName\AppData\Local\Research In Motion (I don't have my computer with me so I hope I wrote the path right) and move or delete the author and 2 barsigner files?

    Once you do that, the message should say this.

    Need help with creating debug token.-debugtoken.jpg

    Posted via CB10
    08-08-13 08:44 AM
  10. urbnimports's Avatar
    i tried that but my config file has just stock data in there...they must have done everything and then just sent me the bar file. i just requested some keys from BB...i don't have those CSJ files.
    08-08-13 09:02 AM
  11. Asmooh's Avatar
    Tip; stay away from it


    Install 1047 os + 810 runtime.

    No tokens needed

    Posted via CB10
    08-08-13 09:06 AM
  12. urbnimports's Avatar
    i have an insteon APK that i converted and need for my home's light switches....how can i install that if it keeps telling me it needs a token? I put the 810 on my phone already. Instagram is working wonderfully!!
    08-08-13 09:11 AM
  13. Asmooh's Avatar
    i have an insteon APK that i converted and need for my home's light switches....how can i install that if it keeps telling me it needs a token? I put the 810 on my phone already. Instagram is working wonderfully!!
    Download the apk again and run it with online converter

    Apk2bar.org as example and install that one

    Posted via CB10
    08-08-13 09:16 AM
  14. urbnimports's Avatar
    oh awesome let me try that now!
    08-08-13 09:47 AM

Similar Threads

  1. OLD LockScreen with Password
    By BlackBerryBrasil in forum BlackBerry Z10
    Replies: 19
    Last Post: 08-10-13, 03:11 PM
  2. Better battery life with 10.1.0.4181 MR update
    By koool1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 12
    Last Post: 08-07-13, 08:28 AM
  3. I Need My APN/ TCP Settings!
    By rushitjainin in forum BlackBerry Bold 9780
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-13, 11:51 AM
  4. Photo Editor That Allows Black & White with Selected Color?
    By torchuser1 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 08-05-13, 10:01 AM
  5. New Owner of an AT&T Q10 with Questions
    By slashTom in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 08-05-13, 12:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD