1. Hatem Kassab1's Avatar
    i just downloaded 10.3.0.442 autoloader but when i open it it just stop at connecting to bootrom and doesn't connect, and the phone just start normally

    Posted via CB10
    05-24-14 08:03 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    422 is just a collection of bar files. How did you use an autolaoder? You need the 296/441 autoloader and then load the 442 bars after.

    This is the thread that has the OS autoloader you need.http://forums.crackberry.com/bb10-le...00-1-a-930809/

    Download the proper OS there and follow the instructions in my signature.
    05-24-14 08:13 AM
  3. Hatem Kassab1's Avatar
    i just downloaded the autoloader from this link http://developer.blackberry.com/blac...ha_update.html

    Posted via CB10
    05-24-14 08:16 AM
  4. Hatem Kassab1's Avatar
    mine is stl100-1

    Posted via CB10
    05-24-14 08:17 AM
  5. russworman's Avatar
    i just downloaded the autoloader from this link http://developer.blackberry.com/blac...ha_update.html

    Posted via CB10
    Do you have Link installed? I had to install BlackBerry Link and then it was smooth sailing. I'm on 442 with 296 bars and have all features but Intelligent Assistant

    Posted via CB10
    05-24-14 08:18 AM
  6. Hatem Kassab1's Avatar
    it's installed

    Posted via CB10
    05-24-14 08:19 AM
  7. russworman's Avatar
    Try pulling the battery and then connecting your phone to the USB cable. Once connected start the autoloader and then after program connects you can put battery back in...

    Posted via CB10
    05-24-14 08:23 AM
  8. spikesolie's Avatar
    Mine did the same. I just went the "hybrid L route. Installed 296 and side loaded the android runtime from 442

    Posted via CB10
    05-24-14 08:34 AM
  9. russworman's Avatar
    Mine did the same. I just went the "hybrid L route. Installed 296 and side loaded the android runtime from 442

    Posted via CB10
    He's on STL-1 so no 296 with 442. Must load 442 first

    Posted via CB10
    05-24-14 08:45 AM
  10. Hatem Kassab1's Avatar
    it didn't work, just once required password and when i entered it it was disconnected, after that i canceled the password but it never connects

    Posted via CB10
    05-24-14 09:26 AM
  11. Gearheadaddy's Avatar
    Shut off Link
    Do not restart Link
    Unplug phone
    Turn off phone
    Leave phone off
    Start autoloader
    Wait for "connecting to bootrom "
    Plug in phone
    Do not touch phone until it restarts

    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    05-24-14 07:34 PM

Similar Threads

  1. HELP!!!!! Phone fell & won't stop restarting
    By Jovan2020 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 23
    Last Post: 05-28-14, 10:19 PM
  2. Box help
    By pooar in forum BlackBerry Z10
    Replies: 12
    Last Post: 05-24-14, 06:50 PM
  3. Please Help with Snap on my Z10.
    By Fatungase idris in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-14, 08:42 AM
  4. A little help
    By bluepearls in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 05-24-14, 08:16 AM
  5. Z10 carrier identification help needed.
    By CarlosM12 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-14, 01:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD