04-06-14 01:15 PM
563 ... 1920212223
tools
  1. zmsox's Avatar
    Haven't been able to find 2234 on Sachesi, only the files listed at beginning of this thread.
    Just 5 files changed.
    The update isn't online anymore. You need to take the files from here.

    Posted via CB10
    03-23-14 07:25 AM
  2. howards's Avatar
    Sorry, didn't remember exactly, but you are right - it's 24. Hope I didn't cause you stress.
    Thanks for letting me know. You saved me hours of pouring over the folders looking for the missing file.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.2180
    03-23-14 07:31 AM
  3. DLewis13's Avatar
    Thanks, I have the files and installed, reply was to another poster.

    The update isn't online anymore. You need to take the files from here.

    Posted via CB10
    03-23-14 07:58 AM
  4. PD in T-DOT's Avatar
    The update isn't online anymore. You need to take the files from here.

    Posted via CB10
    OK thanks for the update.

    via CB10 | STL100-3 Z10 | Rogers | 10.2.1.2141
    03-23-14 09:02 AM
  5. jhlee83's Avatar
    Is there a bug in text messages?

    I can only see my text messages in Hub.


    MyToobsAreLeaking presents 10.2.1.2234 for all devices-img_20140323_220044.png

    Posted via CB10
    03-23-14 09:11 AM
  6. zmsox's Avatar
    Is there a bug in text messages?

    I can only see my text messages in Hub.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140323_220044.png 
Views:	1646 
Size:	33.4 KB 
ID:	257574

    Posted via CB10
    Restart your BlackBerry

    Posted via CB10
    03-23-14 09:16 AM
  7. jhlee83's Avatar
    Restart your BlackBerry

    Posted via CB10
    Tried many times.

    Posted via CB10
    03-23-14 09:34 AM
  8. zmsox's Avatar
    Tried many times.

    Posted via CB10
    Flashes with sachesi or autoloader?
    If with sachesi, do a wipe and try then, with autoloader, reflash.

    Posted via CB10
    03-23-14 10:13 AM
  9. zmsox's Avatar
    Every 5 second the q10 is now searching for network, but it seems that I have coverage and network.


    MyToobsAreLeaking presents 10.2.1.2234 for all devices-img_20140323_193453.png

    Posted via CB10
    03-23-14 01:36 PM
  10. anon721037's Avatar
    Every 5 second the q10 is now searching for network, but it seems that I have coverage and network.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140323_193453.png 
Views:	1415 
Size:	639.5 KB 
ID:	257623

    Posted via CB10
    I would try another radio Or at least a hard reset to see if it fixes.
    zmsox likes this.
    03-23-14 02:01 PM
  11. zmsox's Avatar
    @slff
    You mean only to flash the radio with sachesi?

    Posted via CB10
    03-23-14 02:10 PM
  12. anon721037's Avatar
    @slff
    You mean only to flash the radio with sachesi?

    Posted via CB10
    Yes or grab one of thurask radio auto loaders, the radio from the leak before this one was a good one for me.

    I think It was 2229
    03-23-14 02:13 PM
  13. zmsox's Avatar
    Ok thanks, will try.

    Posted via CB10
    03-23-14 02:49 PM
  14. zmsox's Avatar
    i have the 2235 radio file installed, maybe i try now the 2234 radio file.

    can i only flash the radio file with sachesi?

    Yes or grab one of thurask radio auto loaders, the radio from the leak before this one was a good one for me.

    I think It was 2229
    03-23-14 03:38 PM
  15. anon721037's Avatar
    i have the 2235 radio file installed, maybe i try now the 2234 radio file.

    can i only flash the radio file with sachesi?

    Yes you can but an auto loader is easier, the radio by the way is non destructive.
    zmsox likes this.
    03-23-14 03:45 PM
  16. anon721037's Avatar
    i have the 2235 radio file installed, maybe i try now the 2234 radio file.

    can i only flash the radio file with sachesi?
    You could split the full OS and then make your own auto loader with Darcy tools.
    zmsox likes this.
    03-23-14 03:47 PM
  17. zmsox's Avatar
    many thanks, i reflashed the radio. i am a mac user, so sachesi is the solution for me

    You could split the full OS and then make your own auto loader with Darcy tools.
    03-23-14 03:55 PM
  18. anon721037's Avatar
    many thanks, i reflashed the radio. i am a mac user, so sachesi is the solution for me
    Right on , hope it works for ya let us know.
    zmsox likes this.
    03-23-14 03:58 PM
  19. zmsox's Avatar
    it worked

    Right on , hope it works for ya let us know.
    anon721037 likes this.
    03-23-14 04:00 PM
  20. howards's Avatar
    I loaded this update through Sachesi and all went well. But I'm showing Software Release 10.2.1.2126 and radio version 10.2.1.2181. The OS is showing correctly at 10.2.1.2234. Did I do something wrong? Should I re-flash or use the autoloader instead?

    I copied over the 24 changed files from my recent Verizon update. Thanks for any help with this.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.2180
    03-23-14 07:12 PM
  21. jhimmel's Avatar
    I loaded this update through Sachesi and all went well. But I'm showing Software Release 10.2.1.2126 and radio version 10.2.1.2181. The OS is showing correctly at 10.2.1.2234. Did I do something wrong? Should I re-flash or use the autoloader instead?

    I copied over the 24 changed files from my recent Verizon update. Thanks for any help with this.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.2180
    Looks like you missed something. I updated the same way as you, and my Release shows 2160, and my radio shows correct 2235

    Are you sure you included the OS and Radio files?

    Posted via CB10
    howards likes this.
    03-23-14 08:47 PM
  22. toobs623's Avatar
    I loaded this update through Sachesi and all went well. But I'm showing Software Release 10.2.1.2126 and radio version 10.2.1.2181. The OS is showing correctly at 10.2.1.2234. Did I do something wrong? Should I re-flash or use the autoloader instead?

    I copied over the 24 changed files from my recent Verizon update. Thanks for any help with this.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.2180
    Looks like it just didn't install the radio. Try loading just that.

    Posted via CB10
    howards likes this.
    03-23-14 09:26 PM
  23. howards's Avatar
    Looks like it just didn't install the radio. Try loading just that.

    Posted via CB10
    Thanks Toobs. I decided to use the autoloader instead and all is fine now.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.2180
    03-24-14 12:47 AM
  24. Suton Tamimy's Avatar
    Before installing this leaked OS, should my battery level at 100%? or any percent will do?

    thanks
    03-24-14 06:12 AM
  25. Nitheesh Krishnan's Avatar
    Cheers


    Posted via CB10
    03-24-14 06:16 AM
563 ... 1920212223

Similar Threads

  1. Set Default App to Launch if Bluetooth Connected?
    By Tornado99 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 07-02-14, 03:13 PM
  2. Replies: 22
    Last Post: 03-26-14, 01:31 AM
  3. Updated Kindle app for Playbook
    By cobra boy in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-14, 09:47 PM
  4. Verizon has finally rolled out the 10.2 for q10!
    By BennieBR in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-14, 03:50 PM
  5. My 10.1.2.xxxx from Verizon is scaring me
    By Lee Eshelman in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-14, 03:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD