1. qwertyhgfdsa's Avatar
    So I loaded up 632. The problem was, with the removal of 'connect to windows/mac/autodetect' my Q10 couldn't stay connected to the computer, so it kept dropping off ruining the restore.

    I was wondering if anyone has a way around this? FWIW, when I have the autodetect setting on 1154 (which I rolled back to) it also doesn't work.

    Any help would be *greatly* appreciated, I'd love to stay on 632.

    Btw, I have a Surface Pro 3 with all the latest link/bb drivers etc

    Posted via CB10
    10-10-14 04:18 PM
  2. howarmat's Avatar
    sounds like a problem with the cable really. It shouldn't disconnect randomly
    10-18-14 03:09 PM
  3. qwertyhgfdsa's Avatar
    sounds like a problem with the cable really. It shouldn't disconnect randomly
    Cables fine. Tried with a few. After I loaded 10.3 back, I selected connect to windows, and not had one problem

    Posted via CB10
    10-18-14 10:51 PM

Similar Threads

  1. Office 365 working with 10.3.1
    By bluetroll in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 11-05-14, 11:59 PM
  2. Why are my Contact syncs failing?
    By hamilgs in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 10-20-14, 10:12 AM
  3. Update not found BB Z10 (10.1.0.273) ?
    By michal zavodsky in forum BlackBerry Z10
    Replies: 19
    Last Post: 10-18-14, 07:16 AM
  4. I just upgraded my mom's phone to the Q10
    By GooberNS in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 10-10-14, 04:19 PM
  5. Can I locate my BlackBerry without BlackBerry Protect?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-10-14, 02:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD