1. Johan Surya's Avatar
    My spec :
    - Q10 with leaked os 10.2.1.1055
    - have use this leaked os for about 3 weeks
    My problem :
    - yesterday i have use it normally, but this morning, after booting my Q10, suddenly there is no bb symbol on my signal (so the blackberry service is off ? My bbm cannot be use, other internet activity is normal too). I have go on wifi,and the bb symbol is still missing...
    What i try to do:
    - backup to bb link and then format -> after format(not restore yet), still no blackberry logo on my signal
    Please help me to fix it
    12-06-13 11:31 PM
  2. silentjoker1's Avatar
    Server issue not phone

    Posted from Z10@10.2.1.1055 via CB10 app
    12-06-13 11:35 PM
  3. PD in T-DOT's Avatar
    This happened to me last week. Read on these forums it was a server issue.

    GOTO settings, about, network, 3 dots (more) register



    STL-3 Z10 | Rogers | 10.2.1.1055
    12-06-13 11:35 PM
  4. damien kupuku's Avatar
    My spec :
    - Q10 with leaked os 10.2.1.1055
    - have use this leaked os for about 3 weeks
    My problem :
    - yesterday i have use it normally, but this morning, after booting my Q10, suddenly there is no bb symbol on my signal (so the blackberry service is off ? My bbm cannot be use, other internet activity is normal too). I have go on wifi,and the bb symbol is still missing...
    What i try to do:
    - backup to bb link and then format -> after format(not restore yet), still no blackberry logo on my signal
    Please help me to fix it
    It's related to servers, you 'ill have to wait till it's connected , it's a carrier issue with Os 10.2.1.1055 , i had this problem and waited about 5 or 6 hours and connected by itself
    Johan Surya likes this.
    12-06-13 11:37 PM
  5. Johan Surya's Avatar
    This happened to me last week. Read on these forums it was a server issue.

    GOTO settings, about, network, 3 dots (more) register



    STL-3 Z10 | Rogers | 10.2.1.1055
    how long until u got it normal ?
    12-06-13 11:38 PM
  6. glimer4's Avatar
    Yes...servers issues...nothing wrong with your awesome Q10

    Posted via CB10
    12-06-13 11:39 PM
  7. Johan Surya's Avatar
    Server issue not phone

    Posted from Z10@10.2.1.1055 via CB10 app
    yeah, i think it is the server issue, cause after format, the logo is still missing, i think it is not phone fault..maybe blackberry server is down for my phone...but how long until i got it normal ?Yesterday the phone is normal, i dont know why this morning.... -_-
    12-06-13 11:40 PM
  8. damien kupuku's Avatar
    yeah, i think it is the server issue, cause after format, the logo is still missing, i think it is not phone fault..maybe blackberry server is down for my phone...but how long until i got it normal ?Yesterday the phone is normal, i dont know why this morning.... -_-
    settings-->about--->network--->3dots on the bar, hit and --->register to blackeberry
    12-06-13 11:48 PM
  9. Johan Surya's Avatar
    settings-->about--->network--->3dots on the bar, hit and --->register to blackeberry
    Thanks, after restoring my data, i will do that and wait until tommorow
    12-07-13 12:02 AM
  10. shadur's Avatar
    I also have issues with my operator (i think). I own both a Z10 and a Note 3. The fact is that , using the same SIM card, on the Z10, the BlackBerry logo doesn't appear even after manual registration for BlackBerry services (i get the registered for BlackBerry services message) and BBM is unable to receive messages.
    BBM for Android works just fine on my Note 3, no issues at all...
    Considering this i think i have two potential problems:
    - firewall in my operator infrastructure filters the communication ports of BBM (BlackBerry BBM might comunicate using diferent ports than the Android BBM version)
    - registration process has some sort of issue (but why do i get the registration confirmation issue?)

    Any thoughts?

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    12-07-13 12:39 AM
  11. pcuser's Avatar
    My problem :
    - yesterday i have use it normally, but this morning, after booting my Q10, suddenly there is no bb symbol on my signal (so the blackberry service is off ? My bbm cannot be use, other internet activity is normal too). I have go on wifi,and the bb symbol is still missing...
    What i try to do:
    - backup to bb link and then format -> after format(not restore yet), still no blackberry logo on my signal
    Please help me to fix it
    Try this thread for reference. Read from Message #161 onwards.
    12-07-13 01:18 AM
  12. Johan Surya's Avatar
    I also have issues with my operator (i think). I own both a Z10 and a Note 3. The fact is that , using the same SIM card, on the Z10, the BlackBerry logo doesn't appear even after manual registration for BlackBerry services (i get the registered for BlackBerry services message) and BBM is unable to receive messages.
    BBM for Android works just fine on my Note 3, no issues at all...
    Considering this i think i have two potential problems:
    - firewall in my operator infrastructure filters the communication ports of BBM (BlackBerry BBM might comunicate using diferent ports than the Android BBM version)
    - registration process has some sort of issue (but why do i get the registration confirmation issue?)

    Any thoughts?

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    The Problem has been fixed !!!! Right!! it was a server issue!!!
    This how i do from not fix to fixed :
    1. Restart the phone then turn off then turn on again -> not fix yet
    2. Register to server : settings-->about--->network--->3dots on the bar, hit and --->register to blackberry (like above people said)
    3. Do step 1. again -> not fix yet
    4. backup all data to bb link
    5. format the phone -> after format still dont fix yet
    6. restore all the data from bb link
    7. magically after restoring and after the phone restart(due to restore), the problem is fixed
    12-07-13 01:29 AM
  13. silentjoker1's Avatar
    It has to be local server issue. I'm guessing carrier vpn to BlackBerry has issues

    Posted from Z10@10.2.1.1055 via CB10 app
    12-07-13 04:47 AM
  14. HarryDragon's Avatar
    This happened to me last week. Read on these forums it was a server issue.

    GOTO settings, about, network, 3 dots (more) register



    STL-3 Z10 | Rogers | 10.2.1.1055
    This is magic.... Been trying to find out where the register is...... Thanks it saves me from reinstalling OS.....
    12-07-13 07:03 AM
  15. clie610's Avatar
    This is magic.... Been trying to find out where the register is...... Thanks it saves me from reinstalling OS.....
    Don't forget to disconnect wifi first haha....too late for me, already reinstalling OS thought it was OS problem...
    12-07-13 08:27 AM
  16. shadur's Avatar
    Didn't work, I will use the Z10 with Vodafone RO sim card since they support BlackBerry services and the device works flawlessly
    The Note 3 will stay on the other operator as BBM for Android has no issues connecting.
    Thanks anyway

    Posted via CB10
    12-07-13 09:08 AM
  17. viper-85's Avatar
    Same here on new Z30 running official 10.2.1.2977
    Wifi get dots - Network does not!

    tried to register like you guys said:
    settings-->about--->network--->3dots on the bar, hit and --->register to blackeberry

    no go. restarted - still nothing.

    how do i fix it??
    09-30-14 03:28 PM
  18. mrjmc99's Avatar
    Same here on new Z30 running official 10.2.1.2977
    Wifi get dots - Network does not!

    tried to register like you guys said:
    settings-->about--->network--->3dots on the bar, hit and --->register to blackeberry

    no go. restarted - still nothing.

    how do i fix it??
    Probably an issue with your carrier, or data plan.

    I would call them

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    09-30-14 03:49 PM
  19. Gearheadaddy's Avatar
    Same here on new Z30 running official 10.2.1.2977
    Wifi get dots - Network does not!

    tried to register like you guys said:
    settings-->about--->network--->3dots on the bar, hit and --->register to blackeberry

    no go. restarted - still nothing.

    how do i fix it??
    Wait a little while, if no data signal shows up, call your carrier....

    CrackBerry Genius on Verizon Z10 on 10.3.0.1154
    09-30-14 03:58 PM
  20. viper-85's Avatar
    ok.. just one thing - what do i tell them?
    they don't sell blackberries and they don't have BIS plans so i need to know what to ask for technically..
    09-30-14 04:20 PM
  21. mrjmc99's Avatar
    ok.. just one thing - what do i tell them?
    they don't sell blackberries and they don't have BIS plans so i need to know what to ask for technically..
    That you aren?t getting a data connection on your device, that's basically what the BlackBerry symbol (dots) means.

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    09-30-14 05:13 PM

Similar Threads

  1. A Chinese view on BB10 and OS!
    By tophuige in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 12-24-13, 09:08 AM
  2. Blackberry travel not good.
    By genesis101 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 19
    Last Post: 12-12-13, 03:36 AM
  3. BBM 10.2.25.101 not working
    By Henry_win2k in forum General BBM Chat
    Replies: 11
    Last Post: 12-11-13, 10:07 PM
  4. BlackBerry Hub Icon
    By Mike88888 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-13, 11:08 PM
  5. Still on 10.2...what can i do to get official?
    By sqwannieeboyy in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-06-13, 10:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD