1. mundo472's Avatar
    This happened in the last 10.3.2 as well. I am unable to view pictures for more than a few seconds when listening to music. Both are on my SD card on a vzw z30 running. 798. Same happened on .6xx. I get the "media is not available" pop up, usually after a few seconds of looking at pics

    Posted via CB10
    06-15-15 05:46 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    WHat about when the music is not playing? can you view your pictures then?
    06-15-15 05:55 AM
  3. mundo472's Avatar
    No problem then, JD

    Posted via CB10
    06-15-15 06:04 AM
  4. mundo472's Avatar
    And when I start pics first it's no problem to play music!

    Posted via CB10
    06-15-15 06:42 AM
  5. dpw09's Avatar
    This happened in the last 10.3.2 as well. I am unable to view pictures for more than a few seconds when listening to music. Both are on my SD card on a vzw z30 running. 798. Same happened on .6xx. I get the "media is not available" pop up, usually after a few seconds of looking at pics

    Posted via CB10
    When I was running 500 or 798 I never tested or noticed an issue. I am now using Z30STA100-5/10.3.2.2204 and just tested. No issue. Able to listen to music in Stock music app with mp3 stored on SD in music folder. Browsing pics in Stock picture app. Pics stored on SD in camera folder. (launching pics 2nd, while listening)

    Not sure if this is a lower version issue or specific issue with your load.
    Could try reloading the music and pic bar files from your release or update to 2204

     Z30STA100-5/10.3.2.2204 
    mundo472 likes this.
    06-15-15 07:21 AM
  6. mundo472's Avatar
    It's an odd little quirk. I'd done an autoloader and didn't restore settings so who knows. Probably just autoload the newer OS and see what happens.
    Music + picture problem on .798-img_20150615_074423.png

    Posted via CB10
    06-15-15 07:53 AM
  7. n8tiveg's Avatar
    When's the last time you formatted your SD card. How full is it. Is your card encrypted. Have you tried another SD card maybe the one you have is a slow

    Posted via CB10
    mundo472 likes this.
    06-15-15 10:35 AM

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 12-24-15, 04:11 AM
  2. Why isn't my Q10 powering on?
    By Zeeshi7897 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 06-18-15, 05:38 PM
  3. CrackBerry app problem
    By ZF_23 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-15-15, 10:40 AM
  4. Snapchat is literally useless on physical keyboards.
    By tayfelix in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-15, 08:12 AM
  5. How can I use BlackBerry protect on bedside mode?
    By boluda_total in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-15, 10:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD