1. walt63's Avatar
    About a month ago, I loaded the leaked multiple alarms. I've set a few alarms and went on about my business. Since then, I reverted back to my original VZW OS.

    For a while now, I've had three alarms on my phone. When I turn off one alarm, another toggles on.

    Could anyone assist me in removing the additional alarms?

    C0004E653 - The official channel for ChefBigFella.com
    08-01-13 01:16 PM
  2. toobs623's Avatar
    About a month ago, I loaded the leaked multiple alarms. I've set a few alarms and went on about my business. Since then, I reverted back to my original VZW OS.

    For a while now, I've had three alarms on my phone. When I turn off one alarm, another toggles on.

    Could anyone assist me in removing the additional alarms?

    C0004E653 - The official channel for ChefBigFella.com
    Probably try re side loading the .bar

    Posted via CB10
    08-01-13 01:45 PM
  3. abramadhi's Avatar
    Touch and hold the one you wanted to delete, a overflow menu will comes out from the right side. Chose delete. That's it.

    Posted via CB10
    08-01-13 01:47 PM
  4. walt63's Avatar
    Probably try re side loading the .bar

    Posted via CB10
    Do you have any idea where I could get that from?

    C0004E653 - The official channel for ChefBigFella.com
    08-01-13 01:51 PM
  5. walt63's Avatar
    Touch and hold the one you wanted to delete, a overflow menu will comes out from the right side. Chose delete. That's it.

    Posted via CB10
    That's doesn't work.


    Multiple Alarms Issue-img_00000428_edit.png

    C0004E653 - The official channel for ChefBigFella.com
    08-01-13 01:52 PM
  6. n8tiveg's Avatar
    Did you restore your settings by chance. A wipe should fix it. You could always try reloading the bar for multiple alarms and delete the unneeded ones then. Try searching for 10.2 clock think that's in the title for the alarm thread

    Posted via CB10
    08-01-13 02:23 PM
  7. walt63's Avatar
    Thanks to all.

    C0004E653 - The official channel for ChefBigFella.com
    08-01-13 02:31 PM

Similar Threads

  1. Help! Z10 Battery issues with 10.1.0.4181
    By theHip in forum BlackBerry Z10
    Replies: 28
    Last Post: 08-11-13, 05:23 AM
  2. Weird BES issues with Curve/Bold. Enterprise activation hangs then errors.
    By Ap0k in forum BlackBerry Curve 9370/9360/9350
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-13, 10:39 AM
  3. BB10 Multiple Access Points Issue
    By Clarkee in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-13, 12:53 AM
  4. BBM Connection issue
    By stevewoodrow11 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-01-13, 04:56 AM
  5. MMS picture issues on my Z10
    By NYJfan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 08-01-13, 12:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD