1. Zdanie's Avatar
    One of my favourite features of my Q10 is being able to play files wirelessly on my TV via my PS3. However since upgrading to 10.3 (and now 10.3.1) my phone shows up on the PS3 but I can't see any of my videos, music, or pictures.

    I'm pretty sure it's not my PS3 because I did downgraded back to 10.2.1 for a while and everything was working fine again.

    Does anybody else use their BlackBerry as media server? Is it still working for you on 10.3? What about on a PS3?

    Currently running Q10SQN100-5/10.3.1.1151

    Thanks!

    Posted via CB10
    11-22-14 10:29 AM
  2. kadthekid's Avatar
    Media Server/DLNA not working with PS3 on 10.3+-img_20141122_210708.png
    Did you check in the settings if the options are enabled?

    Posted via CB10
    11-22-14 10:37 AM
  3. Zdanie's Avatar
    Yes should have mentioned, all settings are on.

    Found another thread where somebody had a similar problem and it just started working randomly one day, but it was being done directly with the TV and not via a ps3.

    Posted via CB10
    11-22-14 12:51 PM
  4. mithrazor's Avatar
    Hard reset your phone?

    Posted via CB10
    11-22-14 01:00 PM
  5. sanbox's Avatar
    Try going to the media sharing setup-->devices and uncheck the device then clear. Allow your ps3 device to show up again and check it. Worked for me when I had random issues with my TV not seeing the files.


    Posted via CB10
    11-22-14 01:52 PM
  6. Daniel Irving's Avatar
    I torrent via my z30. My movies weren't showing up until I manually transferred them to the stock "pictures, videos, music" folders....

    Once I know over them to the generic folders that are stock on my z30...they all showed up just fine.

    Posted via CB10
    11-22-14 05:14 PM
  7. brookie229's Avatar
    Yes should have mentioned, all settings are on.

    Found another thread where somebody had a similar problem and it just started working randomly one day, but it was being done directly with the TV and not via a ps3.

    Posted via CB10
    Yeah that was probably my thread for my z10. But after installing a different 10.3.1 leak (forget which one it was now!) everything started working again. I have 10.3.1.1151 right now and everything works fine. I tried everything know to crackberrians to get that thing working with Media Sharing--spent hours and hours on it--and could not get it to work with my Sharp TV until that new leak came out. Weird because I seemed to be the only one with the problem.
    11-22-14 05:24 PM
  8. Zdanie's Avatar
    Yeah that was probably my thread for my z10. But after installing a different 10.3.1 leak (forget which one it was now!) everything started working again. I have 10.3.1.1151 right now and everything works fine. I tried everything know to crackberrians to get that thing working with Media Sharing--spent hours and hours on it--and could not get it to work with my Sharp TV until that new leak came out. Weird because I seemed to be the only one with the problem.
    Hmm seems like I'm the only one with this problem this time. Still haven't been able to get it to work but if it's just me hopefully the next leak or official release will fix it.

    Thanks for the suggestions everyone.

    Posted via CB10
    11-23-14 09:52 AM
  9. Daniel Irving's Avatar
    Hmm seems like I'm the only one with this problem this time. Still haven't been able to get it to work but if it's just me hopefully the next leak or official release will fix it.

    Thanks for the suggestions everyone.

    Posted via CB10
    when you check your available devices to stream to, i know my ps3 and ps4 come up with different IP's all the time since i do not put them into a DMZ state.

    Are you making sure to check that the IP's are all selected to share with?

    Also, the PS3 just had a system update a few days ago...after installing the PS3 update, did you make sure to re enable media sharing on your PS3 itself?
    11-23-14 03:21 PM

Similar Threads

  1. Why can't I update my BlackBerry App World on my BB 9860?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-14, 05:16 PM
  2. Will the z30 get 10.3 soon?
    By ego_sum_spartacus in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-14, 02:20 PM
  3. Parental Lock not good enough for me.
    By Kanishk Amin in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-14, 11:04 AM
  4. How do I get a white squre off of my BlackBerry 9000?
    By Mohideen Abdulkhader in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-14, 09:48 AM
  5. Why aren't contacts displayed on the BlackBerry 9220 handset?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-14, 08:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD