06-03-14 12:50 PM
29 12
tools
  1. barohatoum's Avatar
    I noticed that when I landed in Beirut, Lebanon this morning and turned on my phone, my timezone didnt update automatically once my SIM card was registered on the local cell network. It used to do it before on 10.2.1

    Now it could be a bug, in os 10.3 or, and I hope it is, a new feature in OS 10.3 that will show you home time and local time on the empty homescreen and lockscreen (like android on the samsung s4)

    Edit: I restarted my phone but nothing happened also

    Posted via CB10
    05-30-14 08:40 PM
  2. Lendo's Avatar
    So what you're saying is that you have that feature turned on? and it's not working?
    05-30-14 09:08 PM
  3. dustmalik's Avatar
    Kinda confused, too.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    05-30-14 10:17 PM
  4. psarna's Avatar
    Probably the network is not transmitting time. Happens with me too st times on specific networks.

    Posted via CB10
    05-30-14 10:17 PM
  5. magnitar's Avatar
    I recently went on vacation and flew between central time US to eastern US and as soon as I landed my phone updated the time and time zone. And I got 10.3 installed.

    Posted via CB10
    05-30-14 11:34 PM
  6. BadGoliath42's Avatar
    I would not assume that there is a new feature involving timezone just because yours didn't change. Either it is not activated, or it is a bug, which wouldn't be surprising considering it's a leak or an SDK with several bugs.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.0.296
    05-30-14 11:38 PM
  7. barohatoum's Avatar
    No its not a feature that you can toggle, and I didnt say it is a future feature. I was just pointing out that my timezone didnt change automatically even though I have auto-update turned on.

    I was just saying it could be a hidden feature or it could be a bug since its a leaked os.

    The reason why I think it could be a feature is because in the os 10.3.0.512 thread, there are pics showing a big clock on the new homescreen.

    Its just my opinion

    Posted via CB10
    05-31-14 03:24 AM
  8. LostOnThePianoRoll's Avatar
    Do you have "set date and time automatically" turned on?
    Maybe a new feature on OS 10.3-img_20140531_114828.png

    Posted via CB10 from my Z10STL100-1/10.3.0.442
    05-31-14 03:49 AM
  9. naji55's Avatar
    I noticed that when I landed in Beirut, Lebanon this morning and turned on my phone, my timezone didnt update automatically once my SIM card was registered on the local cell network. It used to do it before on 10.2.1

    Now it could be a bug, in os 10.3 or, and I hope it is, a new feature in OS 10.3 that will show you home time and local time on the empty homescreen and lockscreen (like android on the samsung s4)

    Edit: I restarted my phone but nothing happened also

    Posted via CB10
    Welcome Lebanon , u need to toggle ur time setting to automatic update ,same as date and time

    Posted via BB Z10
    05-31-14 04:47 AM
  10. barohatoum's Avatar
    Yes I do

    Posted via CB10
    06-01-14 04:49 PM
  11. barohatoum's Avatar
    Yes I know that, they are always set to automatic

    Posted via CB10
    06-01-14 04:50 PM
  12. barohatoum's Avatar
    Today, I woke up to an updated timezone notification. The only thing I noticed that changed from before is the roaming carrier I was on.

    It could be that the previous carrier doesnt support automatic updates.

    Posted via CB10
    06-01-14 04:52 PM
  13. TamamAlti's Avatar
    Bro, keef Libnen?
    Today, I woke up to an updated timezone notification. The only thing I noticed that changed from before is the roaming carrier I was on.

    It could be that the previous carrier doesnt support automatic updates.

    Posted via CB10
    06-01-14 05:04 PM
  14. moegh's Avatar
    Ohhh lebanese forum ya ahla bl shabeb

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    06-01-14 05:16 PM
  15. TamamAlti's Avatar
    Ahahaha lik ahla feek, ahla feek!!
    06-01-14 05:26 PM
  16. moegh's Avatar
    Mn wen enta?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    06-01-14 05:28 PM
  17. TamamAlti's Avatar
    Right from the heart of Beirut, you?
    06-01-14 05:31 PM
  18. moegh's Avatar
    Tripoli
    Sekin b lebnen aw barra?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    06-01-14 05:34 PM
  19. TamamAlti's Avatar
    Barra man in Switzerland, what about you?
    06-01-14 05:35 PM
  20. moegh's Avatar
    Am in lebanon bro , welcome back anytime binawer lebnen
    Adeh 3omrak

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    06-01-14 05:40 PM
  21. TamamAlti's Avatar
    20 brahh, you?
    06-01-14 05:47 PM
  22. moegh's Avatar
    16
    Shu esmak eza ma fiya sa2ale

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    06-01-14 05:50 PM
  23. TamamAlti's Avatar
    Tamam man you?
    06-01-14 06:01 PM
  24. moegh's Avatar
    Muhammad khayi

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    06-01-14 09:02 PM
  25. barohatoum's Avatar
    Bro, keef Libnen?
    Lebnan bijanen...wala afkham...

    Posted via CB10
    moegh and TamamAlti like this.
    06-02-14 04:52 AM
29 12

Similar Threads

  1. Newest Update on Telus?
    By campbecw in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 06-04-14, 08:24 AM
  2. Deleted text appears on instant preview
    By S_herman in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-14, 12:38 PM
  3. Can I Use GPS Grid References on Blackberry Maps
    By Haytrader in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-14, 09:10 AM
  4. Block calls while roaming missing in 10.2.1.3175
    By pooger in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 9
    Last Post: 05-31-14, 03:07 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: 05-31-14, 08:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD