1. jason9900's Avatar
    Thi
    Active framr covering drop down menu



    Posted via CB10
    Last edited by jason9900; 10-26-14 at 02:49 AM.
    dollface likes this.
    11-22-13 06:58 PM
  2. sklotz2000's Avatar
    Thanks for finding this. It's the kind of feedback that BB looks for. Welcome to the world of beta testing!

    Mods, please move this thread to: BB10 Leaked/Beta OS - BlackBerry Forums at CrackBerry.com
    Thanks
    dollface likes this.
    11-22-13 07:07 PM
  3. zocster's Avatar
    Will do thanks

    But I have to disagree with the bugs...



    11-22-13 07:27 PM
  4. LP_Rigg's Avatar
    Never happend to me - Wouldn't call it the main source of bugs, just a bug affecting you.

    In fact, I have really had no bugs on 1055, yet some have experienced a lot. Go figure.

    Posted via CB10
    11-22-13 09:21 PM
  5. toobs623's Avatar
    For missing bottom row, turn off parental controls and it won't happen anymore.

    Posted via CB10
    11-22-13 09:26 PM
  6. dslocumb's Avatar
    Never experienced any of that on my Z10 or now on my Z30.

    Posted via CB10 - Z30 - 10.2.1.1055
    11-22-13 09:29 PM
  7. AndreyLepher's Avatar
    Any of those bugs here on my STL 02
    The only bug that I'm having here is delay at typing sometimes!!

    Posted via CB10
    11-22-13 09:33 PM
  8. wolfee48's Avatar
    Try this variant of. 1055: http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=876131

    It solved a bug for me and turned out to be much more responsive. All screens display as they should.

    Picture password is mostly smooth for me. Every once in a while I experience a good lag.



    Feeding my CrackBerry addiction on my Z10STL100-4/10.2.1.1055 via CB10
    11-22-13 10:47 PM
  9. jafrul's Avatar
    Nope. This doesn't effect me. Thank god..

    Attachment 223470

    Attachment 223472

    Attachment 223473
    11-22-13 11:27 PM
  10. jafrul's Avatar
    Safe to say unless everyone is effected, than this is not a major bug.

    Posted via CB10
    11-22-13 11:34 PM
  11. jason9900's Avatar
    You don't have picture password set up though.....

    Posted via CB10
    11-23-13 01:47 AM
  12. m1kr0's Avatar
    Well, I loaded this leak a few days ago and even did the unthinkable: no security wipe after and I also restored from previous backup. And I have pic password going. O and I don't experience any issues at all.
    11-23-13 01:59 AM
  13. DJ_C0's Avatar
    I ran to this on my Q5. I was a bit annoying yet tolerable and yes the picture password is the culprit

    Posted via CB10
    11-23-13 02:20 AM
  14. jafrul's Avatar
    I've been using picture password since I loaded this os..
    Nope, still not everyone was hit with this bug.


    Main source of bugs on 10.2.1 found-img_20131206.png

    Main source of bugs on 10.2.1 found-img_20131207.png

    Main source of bugs on 10.2.1 found-img_20131209.png

    Posted via CB10
    11-23-13 02:33 AM
  15. raed_alshareef's Avatar
    I got this bug it hurts me deeply


    Main source of bugs on 10.2.1 found-img_-_-.jpg

    Little square when I upload to instagram

    Posted via CB10
    11-23-13 04:00 AM
  16. jafrul's Avatar
    I got this bug it hurts me deeply


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_????????_??????.jpg 
Views:	577 
Size:	75.4 KB 
ID:	223519

    Little square when I upload to instagram

    Posted via CB10
    Raed, is that the latest version? It should be version 4.2.6
    I have no issue with uploading. Haven't try video though coz not into video thingy.. but it does render vid recording upside down.

    Posted via CB10
    11-23-13 04:04 AM
  17. jafrul's Avatar
    E

    Posted via CB10
    11-23-13 04:05 AM
  18. raed_alshareef's Avatar
    Yes its the newest version
    11-23-13 05:14 AM
  19. jafrul's Avatar
    Yes its the newest version
    Is that your screenshot? Maybe you could show us screenshot from inside the app.
    Kinda curious...


    Main source of bugs on 10.2.1 found-img_20131210.png

    Posted via CB10
    11-23-13 05:29 AM
  20. raed_alshareef's Avatar
    I think its matter of android runtime with Z10 stl100-1
    11-23-13 05:54 AM
  21. Ausgewandertca's Avatar
    I would love to get that screen picture. Are u willing to share?

    Posted on CB10 with a Zee10 on 10.2.1.xxxx
    11-23-13 06:35 AM
  22. tmurphx5's Avatar
    I have noticed some of these bugs on my Q10, especially the blank screen after unlocking with picture password but it doesn't happen all the time. I hadn't notices the icons at the bottom missing until I checked after reading this but sometimes the camera icon is there

    I didn't do a security wipe and did do a full restore so maybe that leads to my issues but bugs ar only a minor issue, way willing to accept so I get to use the new features

    Q10 10.2.1.1055
    11-23-13 07:28 AM
  23. Josh_Gooner's Avatar
    Agree with op that the picture password is a bit buggy, as I've experienced similar to what he's described here.

    Hope the next leak remedies these little but noticeable issues.

    Posted via CB10
    11-23-13 07:55 AM

Similar Threads

  1. Updated my Z10 to 10.2 1 and I love it!
    By umang18_d1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 12
    Last Post: 01-15-14, 05:30 AM
  2. Can't share pictures in BBM group chat on 10.2.1.1055
    By Grizco in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-13, 12:10 AM
  3. I read this article n I immediately thought BIS on BB10
    By MALGINHO in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-13, 07:38 PM
  4. 10.2.1.1055 help
    By aaron j in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-13, 07:04 PM
  5. Z 10 price drop in indonesia
    By nuke99 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 11-22-13, 06:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD