08-10-13 02:14 PM
40 12
tools
  1. fakesleep's Avatar
    Have had 10.2.0.1047 installed for about a day and have had about a dozen random reboots, anyone else experiencing this problem or know how to fix it?
    08-06-13 04:04 PM
  2. russworman's Avatar
    I have not experienced any reboots... maybe you have a app causing reboots?

    Posted via CB10
    08-06-13 04:09 PM
  3. wu-wei's Avatar
    I have not experienced a random reboot since 10.0.x.x

    I'd so a security wipe, reinstall OS, and start from scratch. But I do that a lot anyway.
    Blacklatino and NightSlayer like this.
    08-06-13 04:16 PM
  4. auditman's Avatar
    Maybe a corrupted install. Do a security wipe and complete re-install.
    08-06-13 04:20 PM
  5. AndreyLepher's Avatar
    Have had 10.2.0.1047 installed for about a day and have had about a dozen random reboots, anyone else experiencing this problem or know how to fix it?
    I never Had ANy random reboot since i had bought My Z10 any on 10.1 and any on 10.2 ..
    08-06-13 04:21 PM
  6. MikeFromCanada's Avatar
    Echo the others, no issues here. This 10.2 leak is the real deal!

    Posted via CB10
    08-06-13 04:21 PM
  7. whatsever's Avatar
    In 5 month never had a reboot and also install this leak this weekend and it works great and since monday also installed balance and still it'3s OK
    08-06-13 04:23 PM
  8. EchuOkan1's Avatar
    Have had 10.2.0.1047 installed for about a day and have had about a dozen random reboots, anyone else experiencing this problem or know how to fix it?
    None here. This is the smoothest OS leak ever. I had a few minor issues after the first install because I did not do a security wipe (I think). I reinstalled the OS with the proper wipe and now all is perfect. =0)

    Posted via CB10
    08-06-13 04:26 PM
  9. eBud's Avatar
    ...just one so far. None for months, since installing 1880, then yesterday it happens. I've got one app and nothing side loaded. Total surprise but if BlackBerry can fix the 1st one the 2nd should be even easier...!

    Posted via CB10
    Harley Kid likes this.
    08-06-13 04:26 PM
  10. Fanatix85's Avatar
    Zero here! Smooth as can be, with a couple of very minor bugs. But, being a leak it is expected!

    White Z10 Verizon 10.2.0.1047
    08-06-13 04:30 PM
  11. in_loco_nomen's Avatar
    No unauthorized reboots here ever running 4 different OSes installed by a Luditte (me).

    Recommend start over as the smarter then me people are advising. Read, read and read some more.

    I've found most of my issues were / are user error! Lol

    Posted via CB10
    08-06-13 04:38 PM
  12. samvel2001's Avatar
    I have been using it for a day know, no reboots whatsoever.
    The only issue I had was connected with restoring from 10.1.0.4687. For some reason my Blackberry Link was telling me that I should sign in to my blackberry ID on My Z10 even-though I was signed in. After multiple tries I rerun the auto loader which eventually fixed my problem.


    I am on Blackberry Z10 STL100-3 on AT&T. (unlocked after purchase).
    08-06-13 05:08 PM
  13. rhon3g's Avatar
    i saw my phone rebooted this morning when i tried to side load the Instagram 4.0.2.
    Otech#CB likes this.
    08-06-13 05:18 PM
  14. lentobeans's Avatar
    I am also having reboot issues with 10.2.0.1047. Did security wipe and fresh install. Only restored settings to get my password keeper data back. I'm willing to do another install and start fresh. Is there a way to restore only the password keeper data? Forgot to mention I am using verizon stl-400 z10. Would the stl-300 os work?
    08-08-13 12:59 PM
  15. dejanh's Avatar
    No. Besides, it's an early beta. Just report it in the bugs thread and leave it alone. You can't expect to not have issues with an early beta, or really any beta.

    Posted via CB10
    08-08-13 01:04 PM
  16. EchuOkan1's Avatar
    None here.

    Posted via CB10
    08-08-13 01:06 PM
  17. m1kr0's Avatar
    None here. STL 100-1
    08-08-13 01:09 PM
  18. DetlevCM's Avatar
    Have had 10.2.0.1047 installed for about a day and have had about a dozen random reboots, anyone else experiencing this problem or know how to fix it?
    No, no reboots here, at least not automatically.

    Only thing I can suggest is you post an app list, maybe one is misbehaving. Also consider there might be a requirement to reinstall the OS as something may have gotten messed up.

    Posted via CB10
    08-08-13 01:10 PM
  19. sedalia066's Avatar
    .1047 is the first OS since the Z10 100-3, ATT, arrived in my hands not to reboot at least 1 or 2 times a week. That includes most of the 10.1 leaks. Stable so far at nearing a week after installation. We shall see...
    08-08-13 01:44 PM
  20. Otech#CB's Avatar
    Have had 10.2.0.1047 installed for about a day and have had about a dozen random reboots, anyone else experiencing this problem or know how to fix it?
    I've only noticed 1 happen.
    08-08-13 01:45 PM
  21. SpittyBoy's Avatar
    No reboots here at all! And yes phone rebooted at least once a day on the original release Verizon OS.

    Z10STL100-4/10.2.0.1047
    08-08-13 03:53 PM
  22. Gerii's Avatar
    I had two or three since installing the OS a week ago.
    08-08-13 04:02 PM
  23. manofice1's Avatar
    No random reboots here, Verizon-4
    08-08-13 04:03 PM
  24. southlander's Avatar
    I never Had ANy random reboot since i had bought My Z10 any on 10.1 and any on 10.2 ..
    Same here. Bought with 10.0. Installed 10.1. Now the 10.2 leak. Never a reboot. On Verizon.

    Posted via CB10
    08-08-13 04:16 PM
  25. Fr3lncr's Avatar
    No reboots at all... but I also wipe my device before installing, after installing, and I don't restore anything (everything set up from scratch).

    STL100-3 on virgin mobile.

    EDIT: Spoke to soon... had a random reboot tonight. Another reason to want another leak!

    Posted via CB10
    Last edited by Fr3lncr; 08-08-13 at 09:38 PM.
    08-08-13 04:23 PM
40 12

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 05-09-14, 07:14 PM
  2. Fantastic battery life with my Z10 and the latest 10.2 leak
    By NoxiousInc in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 27
    Last Post: 11-23-13, 11:23 PM
  3. Tempted to jump on the Z10 for free at Best Buy
    By Tater Tots in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 08-10-13, 01:17 AM
  4. HELP!!! Lost 10.2 Browser on Q10
    By dodgerfan_nyc in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 9
    Last Post: 08-06-13, 04:55 PM
  5. Why 10.2.0.1047 STINKS!!!
    By dodgerfan_nyc in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-13, 03:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD