07-09-13 03:26 PM
322 ... 45678 ...
tools
  1. frendon3279's Avatar
    Can I download this on my Z10 slt100-3 OS 10.1.0.2354 on the AT&T network

    Posted via CB10
    06-25-13 01:52 AM
  2. frendon3279's Avatar
    Can someone help me out my browser is not working at all it just shows me a black screen with the bar at bottom but I type a web page and nothing happens I recently downloaded the OS 10.1.0.2354 on Sunday does this have anything to do with it I also rebooted a few times and nothing still. But I can post on these forums (not sure if it uses Internet) also my wifi won't work either. Please help

    Posted via CB10

    Posted via CB10
    06-25-13 02:03 AM
  3. scook94's Avatar
    I had a play with this OS at the weekend. No gripes with the OS itslef other than 2 issues with apps, if anyone has a workaround/fix for them I'll be all over this OS again!
    1) BeBuzz wouldn't let me add any contacts, when I hit "Address Book" from the Select Contact Type, nothing happens.
    2) In Whatsapp I was unable to change my profile picture.

    Just minor niggles I guess, but enough for me to roll back to 10.1
    06-25-13 02:51 AM
  4. matze8304's Avatar
    I really like the new OS. It feels stabile and smooth. I haven't recognised any issues yet. So far so good :-)

    Z10
    06-25-13 04:11 AM
  5. Joe zhouzhenren's Avatar
    I've got some bad things that some of Android apps cannot work on this os . Does it a serious problem?

    Posted via CB10 on Z10
    06-25-13 05:37 AM
  6. matze8304's Avatar
    Don't have such problems

    Z10
    06-25-13 05:50 AM
  7. Mikey Spade's Avatar
    anyone having charging issues?

    i had it plugged it on my playbook charger for 20 min came back and it was at 10 batt when i had left it at 15....
    06-25-13 07:26 AM
  8. Wigley458's Avatar
    Can I download this on my Z10 slt100-3 OS 10.1.0.2354 on the AT&T network

    Posted via CB10
    Yes

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-25-13 07:52 AM
  9. Wigley458's Avatar
    Can someone help me out my browser is not working at all it just shows me a black screen with the bar at bottom but I type a web page and nothing happens I recently downloaded the OS 10.1.0.2354 on Sunday does this have anything to do with it I also rebooted a few times and nothing still. But I can post on these forums (not sure if it uses Internet) also my wifi won't work either. Please help

    Posted via CB10

    Posted via CB10
    Sounds like u have a bad load of the OS. Just do a wipe. And reload it. Backup first of course

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-25-13 07:53 AM
  10. Wigley458's Avatar
    I had a play with this OS at the weekend. No gripes with the OS itslef other than 2 issues with apps, if anyone has a workaround/fix for them I'll be all over this OS again!
    1) BeBuzz wouldn't let me add any contacts, when I hit "Address Book" from the Select Contact Type, nothing happens.
    2) In Whatsapp I was unable to change my profile picture.

    Just minor niggles I guess, but enough for me to roll back to 10.1
    Lol. Wow. That's all it took for u to revert back.

    Anyway, I can change up my pics no prob. So must have been a bad load of os.

    Bebuzz I don't have. So don't know

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-25-13 07:56 AM
  11. frendon3279's Avatar
    I appreciate it

    Posted via CB10
    06-25-13 08:02 AM
  12. ralphbu's Avatar
    got terrible battery issues with this update. each time i plug in the charger i get this notice: use the charger that came with this device to charge faster. I noticed this came when I moved up to 10.2. I did not have similar issues with 10.1.
    06-25-13 08:13 AM
  13. Wigley458's Avatar
    got terrible battery issues with this update. each time i plug in the charger i get this notice: use the charger that came with this device to charge faster. I noticed this came when I moved up to 10.2. I did not have similar issues with 10.1.
    Because on 10.2 it knows when u have a older cord connected and doesn't like them. They are slower to charge and can even cause issues. Known prob

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-25-13 08:22 AM
  14. anon(5928073)'s Avatar
    got terrible battery issues with this update. each time i plug in the charger i get this notice: use the charger that came with this device to charge faster. I noticed this came when I moved up to 10.2. I did not have similar issues with 10.1.
    Lol, what's the issue? I get this too. It comes up every once in a while. Doesn't mean anything
    06-25-13 08:26 AM
  15. anon(5928073)'s Avatar
    anyone having charging issues?

    i had it plugged it on my playbook charger for 20 min came back and it was at 10 batt when i had left it at 15....
    Just reload the OS again and you should be good!
    06-25-13 08:27 AM
  16. anon(5928073)'s Avatar
    I've got some bad things that some of Android apps cannot work on this os . Does it a serious problem?

    Posted via CB10 on Z10
    Usually you can fix that by re-sideloading them, but if not just do a security wipe and I think you'll be good. Make sure you have the most recent bar file also
    06-25-13 08:29 AM
  17. ralphbu's Avatar
    it charges really slow but drains terribly fast and get too warm to handle. it's been two days since i loaded the 10.2.x.93 leak. apeterson suggests reloading the os. will see if it will work.
    JoBudden likes this.
    06-25-13 08:48 AM
  18. anon(5928073)'s Avatar
    it charges really slow but drains terribly fast and get too warm to handle. it's been two days since i loaded the 10.2.x.93 leak. apeterson suggests reloading the os. will see if it will work.
    Well you didn't mention those issues. The charger message is not an issue. The heat, however is. Re-loading should work, just make sure to do a security wipe after loading to ensure stability
    06-25-13 08:52 AM
  19. Hamilton Guy's Avatar
    Just loaded it, so far all looks good. Have to give it a day to settle and then see how I like it.

    Posted via CB10
    06-25-13 09:16 AM
  20. Cheffdoggy's Avatar
    Anyone experience when restoring the settings it gets to 100% but it just stays there. Is that normal, do I cancel and everything will be alright.
    06-25-13 09:52 AM
  21. Wigley458's Avatar
    Anyone experience when restoring the settings it gets to 100% but it just stays there. Is that normal, do I cancel and everything will be alright.
    If it's stays for more than 5 mins. Then yes. Just disconnect it's done. Sometimes does that. All good. Usually

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-25-13 09:55 AM
  22. Cheffdoggy's Avatar
    Thanks for the quick reply. I just installed the os without any issue. I didn't have to sideload either which is great. I will restore the settings again, give it 5 minutes if nothing unplug. Once and Thanks for the OS and thanks for the quick reply
    06-25-13 10:00 AM
  23. scook94's Avatar
    Lol. Wow. That's all it took for u to revert back.

    Anyway, I can change up my pics no prob. So must have been a bad load of os.

    Bebuzz I don't have. So don't know

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    I know, poor excuse eh? I rely on Be buzz a lot though.
    My pic is changed in WhatsApp now anyway so I may give it a try again if I have time. Desperate to get the battery life reported with this OS.

    Posted via CB10
    06-25-13 10:06 AM
  24. Wigley458's Avatar
    I know, poor excuse eh? I rely on Be buzz a lot though.
    My pic is changed in WhatsApp now anyway so I may give it a try again if I have time. Desperate to get the battery life reported with this OS.

    Posted via CB10
    Ya. I noticed the battery life seems to be hit or miss on this os for people. As for me it depends on the day it seems. And what u do. Some days it's worse than other os's. Some days it way better. Not sure why the change day to day. But I'm ok with it. I just can't go back to 10.1 anyway now. Lol. Iv been in this for weeks and after tweaking it to this one I'm staying. I can live with a finicky whatsapp and no sound on most games as i don't play Em anyway lol. But that's all the issue I have.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-25-13 10:09 AM
  25. Its Spade's Avatar
    browser crashes alot in this version......
    06-25-13 10:26 AM
322 ... 45678 ...

Similar Threads

  1. Cannot load OS, Please help!!!
    By hillmanjohn2 in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-09, 04:00 PM
  2. verizon - loading OS - i've searched but can't make it work
    By mollycase in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 16
    Last Post: 02-03-08, 02:43 PM
  3. G4 Mac OS 10.4.11 and Bluetooth to Curve 8310
    By urge2submerge in forum Mac Users
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-08, 04:19 PM
  4. Tether OS 10.5
    By tumblweed in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-07, 04:21 PM
  5. Should I re-load OS? Mem card?
    By john d in forum BlackBerry Pearl 8100
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-07, 04:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD