07-09-13 03:26 PM
322 ... 34567 ...
tools
  1. dwgelowitz's Avatar
    Has anyone tried data network file access with your computer running link. It has worked for me with most other builds but would not work with this build. My options are set properly but link says that there is no device associated with the ID. Tried reinstall link, etc...no luck. If someone could test so I know if it's my setup or if it's the build that would be great. Everything else worked flawlessly. Thanks.
    06-24-13 07:00 PM
  2. anon(5928073)'s Avatar
    Has anyone tried data network file access with your computer running link. It has worked for me with most other builds but would not work with this build. My options are set properly but link says that there is no device associated with the ID. Tried reinstall link, etc...no luck. If someone could test so I know if it's my setup or if it's the build that would be great. Everything else worked flawlessly. Thanks.
    Mine works. Try restarting the phone and computer, then reconnecting. For some reason the computer get stopped up sometimes.
    06-24-13 07:52 PM
  3. poomslike's Avatar
    does it works for stl100-1 ? does twitter app has notification in Hub ?
    06-24-13 08:14 PM
  4. dwgelowitz's Avatar
    Mine works. Try restarting the phone and computer, then reconnecting. For some reason the computer get stopped up sometimes.
    Ok, I will give that a try. Thanks.
    06-24-13 08:15 PM
  5. Wigley458's Avatar
    does it works for stl100-1 ? does twitter app has notification in Hub ?
    No 100-1

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-24-13 08:20 PM
  6. docfreed's Avatar
    Just finished updating - fabulous build and many thanks to wigley! Some observations and one important question:
    Observations (on T-Mobile STL100-3)
    Soft bricked just as described after doing security wipe so I ran the autoloader again.
    WiFi seems blazingly fast and my browser likewise when on WiFi
    BeBuzz Pro and Battery Guru working as usual
    Will report on battery life in the morning

    Question:
    Will we ever be able to security wipe without having to reload the OS from the autoloader?
    06-24-13 08:21 PM
  7. Carjackd's Avatar
    Kk I'm gunna have to load it.Thx Kris as usual!

    Posted via CB10
    06-24-13 08:23 PM
  8. poomslike's Avatar
    i wonder if you could bring a 10.2.0.93 for STL100-1 would be a favor
    06-24-13 08:29 PM
  9. Wigley458's Avatar
    Just finished updating - fabulous build and many thanks to wigley! Some observations and one important question:
    Observations (on T-Mobile STL100-3)
    Soft bricked just as described after doing security wipe so I ran the autoloader again.
    WiFi seems blazingly fast and my browser likewise when on WiFi
    BeBuzz Pro and Battery Guru working as usual
    Will report on battery life in the morning

    Question:
    Will we ever be able to security wipe without having to reload the OS from the autoloader?
    Well. In most cases yes. But. IT is random when wipe just decides not to reload os at end. And then yes. Ud have to re run 93.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-24-13 08:40 PM
  10. Wigley458's Avatar
    i wonder if you could bring a 10.2.0.93 for STL100-1 would be a favor
    Sorry buddy. Diff tech on that build.
    And yes. I do realize how frustrating that is.
    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-24-13 08:40 PM
  11. Its Spade's Avatar
    does it works for stl100-1 ? does twitter app has notification in Hub ?
    No on the stl 1

    But
    Yup
    On the twitter

    Posted via CB10
    06-24-13 08:55 PM
  12. PowderJockey's Avatar
    So just to clarify, this build does do the restore without any errors on link?

    And how is the battery life?

    Thanks.

    Posted via CB10
    I restored by clicking on each of the 3 individuals, not the main default check box. It restored just fine.

    Battery life is still being tested. 2 day with 10.2. today has been better than day1.
    06-24-13 09:17 PM
  13. david mccrea's Avatar
    what about the loader for the sqn100-1 right now i have software 10.1.0.238 the q10
    06-24-13 09:18 PM
  14. LP_Rigg's Avatar
    Has anyone tried data network file access with your computer running link. It has worked for me with most other builds but would not work with this build. My options are set properly but link says that there is no device associated with the ID. Tried reinstall link, etc...no luck. If someone could test so I know if it's my setup or if it's the build that would be great. Everything else worked flawlessly. Thanks.
    Mine actually quits working after a restart. But, then I go into the link settings on the phone and turn off mobile network first, then link and close active frame. Then go back into link settings on phone and turn it back on and enable network and then I am good to go on both network and wifi.

    This has been the best build for me by far for remote file access.

    Posted via CB10
    06-24-13 09:34 PM
  15. mphillips828's Avatar
    I love this update! It is the little things that are awesome...like when scrolling through music, you now have a scroll bar to grab and do a quick scroll, and it shows you the letters! Soooo much easier!!! I noticed this instantly, and have only had the update for a couple minutes...so cant wait to find out other goodies
    06-24-13 09:39 PM
  16. pablomdelgado's Avatar
    Hey sorry if this was asked, but does it work on STL100-4?
    06-24-13 10:36 PM
  17. Wigley458's Avatar
    Hey sorry if this was asked, but does it work on STL100-4?
    Yes

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-24-13 10:43 PM
  18. bbquincar's Avatar
    My only real question is how stable is really. Haven't heard anybody say its great just good lol
    06-24-13 11:17 PM
  19. anon(5928073)'s Avatar
    It's an AWESOME OS! Love it haha. Answer your question??

    It has new little quirks that I love. New clock with multiple alarms, new loading icon, new scrolling, and better keyboard experience! That's mostly what I notice
    06-24-13 11:26 PM
  20. Kamika007z's Avatar
    The new loading graphic looks really cheap... I prefer the previous blue one.
    06-25-13 12:18 AM
  21. Wigley458's Avatar
    It's an AWESOME OS! Love it haha. Answer your question??

    It has new little quirks that I love. New clock with multiple alarms, new loading icon, new scrolling, and better keyboard experience! That's mostly what I notice
    Go to the actual thread where this os was leaked and u'll find lots of comments on it.

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=820430


    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-25-13 12:37 AM
  22. anon(5928073)'s Avatar
    [kamika] I kind of agree. But hey, at least they are trying to change it up. Im sure this isn't the finished product.
    06-25-13 12:45 AM
  23. pablomdelgado's Avatar
    Thanks

    Posted via my sexy black STL100-4 running 10.1.0.2354
    06-25-13 12:49 AM
  24. pablomdelgado's Avatar
    I'll take a crack at it tomorrow

    Posted via my sexy black STL100-4 running 10.1.0.2354
    06-25-13 12:50 AM
  25. anon(5928073)'s Avatar
    I'll take a crack at it tomorrow

    Posted via my sexy black STL100-4 running 10.1.0.2354
    Definitely worth a go!
    06-25-13 01:47 AM
322 ... 34567 ...

Similar Threads

  1. Cannot load OS, Please help!!!
    By hillmanjohn2 in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-09, 04:00 PM
  2. verizon - loading OS - i've searched but can't make it work
    By mollycase in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 16
    Last Post: 02-03-08, 02:43 PM
  3. G4 Mac OS 10.4.11 and Bluetooth to Curve 8310
    By urge2submerge in forum Mac Users
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-08, 04:19 PM
  4. Tether OS 10.5
    By tumblweed in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-07, 04:21 PM
  5. Should I re-load OS? Mem card?
    By john d in forum BlackBerry Pearl 8100
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-07, 04:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD