1. Konfucius18's Avatar
    Anyone else lose the text and Facebook updates in the Hub after loading 1791? Is there a fix?

    Help!!!

    Posted via CB10
    10-18-13 08:01 AM
  2. amirnabilkamelsaad's Avatar
    Make sure in your hub settings that the texts and facebook tabs are set to ON.
    Loaded 1791 and now I have a serious problem!-img_00000614.png
    Loaded 1791 and now I have a serious problem!-img_00000613.png

    Posted via CB10
    10-18-13 08:06 AM
  3. Captain_L's Avatar
    I downgraded from 1791 to 1767 because 1791 is extremely glitchy especially the keyboard and the hub is laggy.
    10-18-13 08:20 AM
  4. KemKev's Avatar
    I downgraded from 1791 to 1767 because 1791 is extremely glitchy especially the keyboard and the hub is laggy.
    Really? Sorry to hear; 1791 has been very good on my Z10.
    nah.uhh and cdnrower like this.
    10-18-13 08:37 AM
  5. dslocumb's Avatar
    No glitches or lags here on .1791. Can you tell us if you did a backup/restore etc. from a previous OS version or did you install clean and setup from scratch?
    nah.uhh likes this.
    10-18-13 08:49 AM
  6. prithvi64's Avatar
    I too find 1791 without any issue. Only a small glitch, validating gmail accounts not went through when wifi was on. When I tried keeping wifi off, it went through.

    Dr Prithvi via CB10
    10-18-13 10:03 AM
  7. kaizvn's Avatar
    seem I will back to 1767. used it for 2 weeks with a few problem, battery good but not better than 1767.
    10-18-13 10:07 AM
  8. Captain_L's Avatar
    No glitches or lags here on .1791. Can you tell us if you did a backup/restore etc. from a previous OS version or did you install clean and setup from scratch?
    No backup or restore I started with a clean slate, I'm on 1767 now and all the issues I had are fixed, my keyboard is super fast and the hub shows no lag and no longer takes forever to load an email.

    Posted via CB10
    10-18-13 11:14 AM
  9. Konfucius18's Avatar
    I did a restore and both text and Facebook are set to on. 1761 is better?

    Posted via CB10
    10-18-13 11:25 AM
  10. QWKSNKE's Avatar
    Have you performed a hard reset?

    Posted via CB10. 10.2.0.1743
    10-18-13 10:20 PM
  11. Konfucius18's Avatar
    The texts have magically appeared again! It must be the power of positive thinking.

    Posted via CB10
    10-19-13 10:48 AM
  12. bbmarkh's Avatar
    I got a New q10 and installed 1791 and the ambient sensor is not working (no keyboard backlight), I dont know If it has something todo with this Version or If my Phone is broken.
    Any Chance to find out?

    Posted via CB10
    10-19-13 01:17 PM
  13. flyinbryan1979's Avatar
    I found that if you do a restore form a previous os after upgrading to 1791 there are problems. If you don't do a restore and just sync your contacts back on ad input all your setting manually including apps and whatnot, it works fine.
    10-19-13 08:15 PM
  14. tomasdorf's Avatar
    Hallo. I have installed 1791. No wipe, full restored from previous OS and everything is ok. No problem with 1791.

    Posted via CB10
    10-20-13 04:24 AM
  15. hsianloon's Avatar
    Anyone has comparisons for 1791 vs 1767 in terms of battery life?

    Found 1767 to be inferior to 10.1 in terms of battery life...

    From my smokin' Barbeque10
    10-20-13 05:53 AM

Similar Threads

  1. The show Scandal and BlackBerry
    By hvnfunbb in forum BlackBerry Z10
    Replies: 11
    Last Post: 04-11-16, 04:34 AM
  2. Replies: 18
    Last Post: 10-28-13, 01:37 PM
  3. And this is why I'm happy we don't have the Play or Apple Stores...
    By g33kphr33k in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 25
    Last Post: 10-18-13, 06:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD