1. llamax's Avatar
    Hey all, anyone else unable to sign in to LinkedIn via the accounts in 10.3.0.296?

    Any resolution?

    Thanks
    06-18-14 09:36 PM
  2. BigBadWulf's Avatar
    Working fine here. All other accounts you had no problem with?
    06-18-14 10:42 PM
  3. llamax's Avatar
    All else good, my friend.
    06-18-14 11:42 PM
  4. BigBadWulf's Avatar
    Did you try throwing the working 442 files on?
    06-19-14 06:06 AM
  5. llamax's Avatar
    Yes, tried the Linkedin 442 social connect bar but no go.
    06-19-14 06:50 AM
  6. KemKev's Avatar
    Working fine on my 296.
    06-19-14 10:49 PM
  7. hegemonia's Avatar
    works fine for me.

    Posted via CB10
    06-21-14 06:41 AM
  8. llamax's Avatar
    Crazy. Not sure how to resolve the issue. It is the correct password but them brings up the captcha which passes but then cycles back to the password screen again.
    06-21-14 09:07 PM
  9. llamax's Avatar
    Scrap that, it magically now works. *sigh*
    06-21-14 09:14 PM
  10. Sanjoov's Avatar
    Works Fine.


    Posted via CB10
    06-21-14 10:10 PM

Similar Threads

  1. T-Moble to update to 10.3?
    By IamFrankly in forum BlackBerry Q10
    Replies: 10
    Last Post: 06-23-14, 12:32 AM
  2. wrong currency when searching for hotels in Blackberry travel
    By blueberryrookie in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-14, 11:34 PM
  3. Not in your region apps
    By mokimoki in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-19-14, 02:14 PM
  4. Miracast shows in Z10 Device Monitor?
    By JasonGallagher in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 06-19-14, 11:51 AM
  5. After reloading 10.3
    By moegh in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 06-19-14, 07:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD