07-22-14 01:19 PM
1,619 ... 5152535455 ...
tools
  1. HotFix's Avatar
    Well mine was going good also, but guess what just happened. Wifi drop.


    Posted on CB10
    That sucks.

    Posted via CB10 via Z30STA100-5/10.2.1.2947
    05-10-14 01:18 AM
  2. Victor401's Avatar
    sms text's, they still have lag issue when writting and put emoticons . If i write with no emoticons,it runs verry smooth,but if i put more than 3-4 emoticons next to each other,i have annoiyng lag . Even if i put only one emoticon per sms,if the conversation is long,like 20-30 sms/conversation, the lag appears again. The best solution for me is to change sms background from white to black and it's works greate for another 20-30 sms and change it again from black to white . Blackberry, please fix this! Emoticons is the problem!

    Guys,there is another solution for this lag/delay in writting text sms?

    PS: I have BB Z10 stl100-1 with 10.2.1.3175!

    Thank you!
    smart548 likes this.
    05-10-14 02:15 AM
  3. jerryeight's Avatar
    Guys I am sorry if this is a repost but the Radio Feature works on my DAC when running this OS.

    It is the sqn -3 version. I am not sure if this was possible with other leaks or releases but its finally working on my DAC.

    Even the song information and station name is picked up and shown on the screen.

    Lengend Presents: 10.2.1.3175 for ALL devices-img_20140510_011013.png
    Mecca EL likes this.
    05-10-14 03:08 AM
  4. shynepapin's Avatar
    This is the first time I used a restore after an autoloader since folks were saying Android apps are now being restored. I think I'll do it your way from here on out. I'd rather take the time and do it right.

    Sent from my Z10 via AT&T
    Mone got restored after I rebooted but they don't run. They load till half way and then jumps to the end and disappears.

    How do I fix this Thurask?

    Posted via CB10
    05-10-14 03:48 AM
  5. tinochiko's Avatar
    Mone got restored after I rebooted but they don't run. They load till half way and then jumps to the end and disappears.

    How do I fix this Thurask?

    Posted via CB10
    How long has it been since you restored?

    Check Out TechCraze
    05-10-14 03:52 AM
  6. syorksdeano's Avatar
    Well I've used it for a few days now.

    The OS itself seems rather snappy and does everything that I want it to do. Apps that refused to work on the previous leak now work.

    The battery I can't really say I've noticed a difference. Having said that I've got 3700 minutes to use by tomorrow, so I have been using my phone like hell.

    I can't really say that the coverage has dropped out and call quality seems pretty decent.

    1 thing I have noticed is that before when photos were taken they was sometimes an issue if the photo was stored on the sd card and wouldn't show. It seems that this problem has now been solved
    05-10-14 03:53 AM
  7. shynepapin's Avatar
    How long has it been since you restored?

    Check Out TechCraze
    By now it should be 3hrs plus!

    Posted via CB10
    05-10-14 04:09 AM
  8. andysan1971's Avatar
    The update you get doesnt contain the new apps, so you have to extract them from the autoloader by using sachesi and then sideload them with sachesi too.

    Posted via CB10
    I have downloaded OS unzipped file and now have autoloader app (one file)

    Do I then split and extract bar files into a folder using Sachesi?

    Advices please

    Q10 - 10.2.1.2758
    05-10-14 04:24 AM
  9. forthperson4's Avatar
    I have downloaded OS unzipped file and now have autoloader app (one file)

    Do I then split and extract bar files into a folder using Sachesi?

    Advices please

    Q10 - 10.2.1.2758
    Just run the autoloader

    Posted via CB10
    05-10-14 04:50 AM
  10. clie610's Avatar
    Just run the autoloader

    Posted via CB10
    Make a backup first for sure
    05-10-14 04:56 AM
  11. sangsuryo's Avatar
    The hottest 10.2 leak so far fo
    After 4 days running this OS, my device is still hot like running the old OS 10.1.



    Sent from my iPhone using CB Forums mobile app
    05-10-14 05:54 AM
  12. Uzi's Avatar
    The hottest 10.2 leak so far fo
    After 4 days running this OS, my device is still hot like running the old OS 10.1.



    Sent from my iPhone using CB Forums mobile app
    Maybe because of sangsuryo,eh?

    Just kidding maybe try put out the battery for a while and put it back

    Posted via CB10
    05-10-14 05:56 AM
  13. mundo472's Avatar
    Thanks!
    Another method I tried is to delete the account altogether in settings-accounts. Then adding it back. Went from 1400+ contacts to just under 600.
    1. check in settings - accounts: yahoo, google, hotmail has this accounts within account: email, contacts, calendar. Make sure to delete "contacts" account within this account if you don't want to sync your phone contacts with your email.

    2. in Contacts under homescreen, once inside swipe down and select settings: scroll further down and turn off "Show Account in Contact List" for any items that you don't want to include in your Contacts.


    Posted via CB10
    05-10-14 06:05 AM
  14. sangsuryo's Avatar
    Maybe because of sangsuryo,eh?

    Just kidding maybe try put out the battery for a while and put it back

    Posted via CB10
    Never been hotter man
    And you've been so helpful.


    Sent from my iPhone using CB Forums mobile app
    05-10-14 06:07 AM
  15. moyah8's Avatar
    Nope, not syncing. In fact since I own a blackberry going back to 2007 I never had duplicate contacts.

    Posted via CB10
    Quiet strange... I don't want to recommend doing a clean install via an Autoloader, as other more experience members may have a solution, but that's what I would do if I was facing the problems that you described.

    I'd also (after wipping) not load from a backup, as I'd have my contacts synced via one cloud client. Again, that's just what I would do.

    Hope you find a solution as it must be frustrating for you.


    Posted via CB10 running on Q10SQN100-3/10.2.1.3175
    05-10-14 06:08 AM
  16. mundo472's Avatar
    Belay that...it just took a while to load all the duplicates. :/
    Thanks!
    Another method I tried is to delete the account altogether in settings-accounts. Then adding it back. Went from 1400+ contacts to just under 600.



    Posted via CB10


    Posted via CB10
    05-10-14 06:34 AM
  17. moyah8's Avatar
    They still have not fixed the GPS location for pics taken. :-(


    Posted via CB10 running on Q10SQN100-3/10.2.1.3175
    05-10-14 06:51 AM
  18. zmsox's Avatar
    Managed to get Sachesi to install OS

    My old OS was; - 10.2.1.2758

    Now 10.2.1.2674 lower than original one?
    How?

    Because I want to flash my q10 and the p9982 with sachesi and this leak. Thanks.

    Posted with my P'9982
    05-10-14 06:53 AM
  19. NoAhB0Dy's Avatar
    OK so after reading your post I went to try it on picture app and I don't think mine displays correctly either.

    HOWEVER I found out TWO cool things! One is this os must have come w/ some new wallpapers b/c these pics were in my most recent pictures that I've never seen before:

    ...
    Those are from mockit. When you updated your OS something triggered a change in the file dates which is why they show up now. You just didn't notice them before. That or the picture app started looking for pictures all over the device in one of the more recent builds rather than just in the default location. (similar to the music app that looks for sounds *everywhere* except the voice folder.)

    Posted via CB10
    moody likes this.
    05-10-14 07:39 AM
  20. smart548's Avatar
    sms text's, they still have lag issue when writting and put emoticons . If i write with no emoticons,it runs verry smooth,but if i put more than 3-4 emoticons next to each other,i have annoiyng lag . Even if i put only one emoticon per sms,if the conversation is long,like 20-30 sms/conversation, the lag appears again. The best solution for me is to change sms background from white to black and it's works greate for another 20-30 sms and change it again from black to white . Blackberry, please fix this! Emoticons is the problem!

    Guys,there is another solution for this lag/delay in writting text sms?

    PS: I have BB Z10 stl100-1 with 10.2.1.3175!

    Thank you!
    I've got the same problem with BBM.. Not with whatsapp or sms, just bbm. Dunno why. Please BlackBerry if you are reading that FIX IT!
    05-10-14 08:21 AM
  21. andysan1971's Avatar
    Just run the autoloader

    Posted via CB10
    Perfecto

    Installed a treat, interest in Battery life on this build last OS was a nightmare.

    Q10 - 10.2.1.3175
    05-10-14 11:07 AM
  22. moody's Avatar
    Uugghh all my contacts have re-duplicated and some tripple-cated (if that's a word) themselves again!!!!

    I spent forever cleaning them up Thursday and now it's all back!!!!!!

    Edited to say actually not "all" are messed up. Just the "O's" and some "C's". So maybe when I was cleaning up the other day I missed them. I did get interrupted.

    BUTsome addresses are gone but phone numbers are there. And some have duplicate addresses and phone #'s w/i the contact.

    So confused.

    Posted via CB10 - the app that may or may not exist
    Last edited by moodyk13; 05-10-14 at 01:34 PM.
    05-10-14 12:53 PM
  23. WJF84's Avatar
    Oh I've been using parrot in a meeting for 3hrs. Plus video, music and have just idled it now. I think maybe some need to quit ******** how bad the battery is on the Z10

    Posted via my Z10 10.2.1.3175
    No, you haven't.

    Stop lying.
    05-10-14 02:23 PM
  24. mrboba's Avatar
    I installed this leak and one of my android apps now says "unable to install this app." the app is 7-eleven for the United states. Can anyone else also try this and confirm for me?

    Posted via CB10
    05-10-14 03:15 PM
  25. trinichindian's Avatar
    Just cleaned up my contacts again after random duplication on 1925. As I'm seeing here this is still happening on this build.


    Why ohhhh why blackberry...

    Zwiped from my Zed
    05-10-14 07:15 PM
1,619 ... 5152535455 ...

Similar Threads

  1. Marketing Idea for Blackberry
    By BobPepe in forum Armchair CEO
    Replies: 9
    Last Post: 05-08-14, 02:21 PM
  2. They say BlackBerry has no apps/games?! Flash all the way!
    By miko2097 in forum BlackBerry 10 Games
    Replies: 13
    Last Post: 05-07-14, 12:56 PM
  3. Can BlackBerry hear us for..
    By Hussein Z10 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 05-05-14, 08:15 AM
  4. Marketing Idea for Blackberry
    By BobPepe in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-14, 07:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD