07-22-14 02:19 PM
1,619 ... 2829303132 ...
tools
  1. chi-town311's Avatar
    My issue with the Android player appears to be fixed. I am no able to access the SD card with Android Applications. Previously running the official Verizon version, I was unable to save music to the SD card.

    Posted via CB10
    05-06-14 10:52 AM
  2. wolfee48's Avatar
    Forgive my skepticism (solely based on your 1 post), but I think I will wait for a few others to report on this.
    I can confirm that all my Android apps were present along with data after backup, autoloader, then restore.

    The only files that were not included were my sideloaded BAR files.

    Feeding my CrackBerry addiction on my Z10STL100-4/10.2.1.3175 via CB10
    05-06-14 10:54 AM
  3. akawarrior's Avatar
    I am interested in loading this on a z10 STL100-3 has anyone else
    loaded this yet on same and if so how is it working so far.
    I am not interested in battery by the way :-) lol
    I install from scratch and not from backup so if someone who
    has done that would be a big help on if I should load it. On 2947
    and it works great. I am sure 3175 will be a bug fix and app update.
    Just checking the water. Maybe too soon for anyone to give an opinion
    yet but not expecting true accuracy.

    akawarrior..
    05-06-14 11:04 AM
  4. brookie229's Avatar
    try to sideload 'sys.android.bar' using Sachesi and reboot after that....just download from here https://mega.co.nz/#F!a4g22R4a!FK02YxN6e9R3-K-paAoNPw
    So I have reinstalled the android runtime bar as you have suggested and at least one other person suggested---but that did not work either. I installed the runtime .bar from your mega link, then did a re-boot then left the phone alone for about 30 minutes--no joy.
    05-06-14 11:04 AM
  5. Uzi's Avatar
    So I have reinstalled the android runtime bar as you have suggested and at least one other person suggested---but that did not work either. I installed the runtime .bar from your mega link, then did a re-boot then left the phone alone for about 30 minutes--no joy.
    try open skype from bbw first, to initiate the runtime

    Posted via CB10
    05-06-14 11:07 AM
  6. akawarrior's Avatar
    So I have reinstalled the android runtime bar as you have suggested and at least one other person suggested---but that did not work either. I installed the runtime .bar from your mega link, then did a re-boot then left the phone alone for about 30 minutes--no joy.
    Sounds like you got a screwed load. Wipe first, use the autoloader and
    install apps from scratch should fix that. If you can do it that way. I know
    gammers hate to loose game history but sometimes its a must. Good luck..

    akawarrior..
    05-06-14 11:10 AM
  7. Blacklatino's Avatar
    Man, feels food to have my BT back after the 10.3 "beta/leak/ the unnamed(flavor of the week) or whatever its called" OS. Battery life is cool - so far. But, I'm selectively adding apps instead of adding 40 and only use about 6- everyday. Thanks again Lengend.

    Posted via CB10
    05-06-14 11:14 AM
  8. brookie229's Avatar
    try open skype from bbw first, to initiate the runtime

    Posted via CB10
    When I try to open Skype from BBW I get the same blue line on bottom--gets 1/2 way or so then app crashes--it never loads. This IS driving me nuts! I am not a newbie in this--I have 4-5 OS updates under my belt and consider myself technically skilled .... WTF!! Sorry all but I am super frustrated
    05-06-14 11:16 AM
  9. bluegreen1965's Avatar
    Can Z10 people who loaded this yesterday start giving some feedback on their battery drainage? Thanks!

    Posted with Z10 10.2.1.2947
    05-06-14 11:17 AM
  10. Uzi's Avatar
    When I try to open Skype from BBW I get the same blue line on bottom--gets 1/2 way or so then app crashes--it never loads. This IS driving me nuts! I am not a newbie in this--I have 4-5 OS updates under my belt and consider myself technically skilled .... WTF!! Sorry all but I am super frustrated
    then last resort fresh install, don't restore

    I understand your frustration, man

    Posted via CB10
    jaydee5799 and marknmel like this.
    05-06-14 11:18 AM
  11. tomsobon's Avatar
    When I try to open Skype from BBW I get the same blue line on bottom--gets 1/2 way or so then app crashes--it never loads. This IS driving me nuts! I am not a newbie in this--I have 4-5 OS updates under my belt and consider myself technically skilled .... WTF!! Sorry all but I am super frustrated
    Brookie, try something else that might help, I had the same issue as you yesterday evening!

    try sideloading SNAP, and install a random APK from Snap! that could make the engine run

    and as mentioned earlier, once it loads an app, it's on!

    let us know, i know it's frustrating but i got through with it
    05-06-14 11:20 AM
  12. tomsobon's Avatar
    then last resort fresh install, don't restore

    I understand your frustration, man

    Posted via CB10
    It's surely a restore problem, but it can be overcome!
    05-06-14 11:21 AM
  13. hamsterwheel's Avatar
    Just want to say thanks to Usman for stepping in and helping so many out in this thread. And all while being nice Good to see
    05-06-14 11:21 AM
  14. brookie229's Avatar
    Sounds like you got a screwed load. Wipe first, use the autoloader and
    install apps from scratch should fix that. If you can do it that way. I know
    gammers hate to loose game history but sometimes its a must. Good luck..

    Thanks---I am just about to re-download the .3175 completely and re-install WITHOUT a restore of my apps, info etc just to make sure its not my device that is the problem. I will then attempt to load an android app after re-installing Snap. If that works---I will then go back to restore everything but apps. I really don't want to put all my contacts, or lose previous texts and other info altho with all the time I've now wasted with this brutal experience I could have written new code for the OS (seems like it anyway!) Here I go--3rd time a charm??

    akawarrior..
    Uzi likes this.
    05-06-14 11:23 AM
  15. anon721037's Avatar
    Can Z10 people who loaded this yesterday start giving some feedback on their battery drainage? Thanks!

    Posted with Z10 10.2.1.2947
    It's to early it will take a few day to settle in.

    Z30STA100-5/10.2.1.3175
    05-06-14 11:25 AM
  16. bruce73's Avatar
    I am interested in loading this on a z10 STL100-3 has anyone else
    loaded this yet on same and if so how is it working so far.
    I am not interested in battery by the way :-) lol
    I install from scratch and not from backup so if someone who
    has done that would be a big help on if I should load it. On 2947
    and it works great. I am sure 3175 will be a bug fix and app update.
    Just checking the water. Maybe too soon for anyone to give an opinion
    yet but not expecting true accuracy.

    akawarrior..
    I did. So far, so good. Haven't noticed any appreciable changes, but seems stable. I did restore a backup, and other than having to re-enter all my account passwords (why is that anyway?), everything was back, including Android app installed with Snap (although I had to update each one of them).



    Sent from my Z10
    akawarrior likes this.
    05-06-14 11:26 AM
  17. Uzi's Avatar
    sometimes restoring is like hit and miss, some people report successful restore some people reports have problem because of restore

    Posted via CB10
    Fret Madden likes this.
    05-06-14 11:28 AM
  18. rajbir01's Avatar
    Reporting OTA update

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=929346

    Posted via CB10
    jaydee5799 likes this.
    05-06-14 11:29 AM
  19. brookie229's Avatar
    Brookie, try something else that might help, I had the same issue as you yesterday evening!

    try sideloading SNAP, and install a random APK from Snap! that could make the engine run

    Thanks---Yeh I have tried that but no luck--I am downloading the OS again from Mega site and will re-install again (3rd time) this time NO restore.

    and as mentioned earlier, once it loads an app, it's on!

    let us know, i know it's frustrating but i got through with it
    05-06-14 11:31 AM
  20. akawarrior's Avatar
    Carrier Number and Country please..

    Edit got it from the other thread.. Thanks

    234
    033


    akawarrior..
    05-06-14 11:32 AM
  21. Uzi's Avatar
    why you have to download the os again? just run the autoloader again

    Posted via CB10
    05-06-14 11:33 AM
  22. brookie229's Avatar
    whoops--sorry about that----I am coming undone !!!
    05-06-14 11:34 AM
  23. Uzi's Avatar
    Carrier Number and Country please..

    akawarrior..
    seems like op phone in beta program that's why he get the OTA update first

    Posted via CB10
    05-06-14 11:34 AM
  24. tayl0rd's Avatar
    I've noticed today that my CB10 app is jittery when scrolling with my finger and it is super annoying. Didn't have that before, but it's been less than 24 hours since I loaded the leak. Hopefully it will settle in. I've noticed that the app is sucking up battery power, too, today.

    (Black Z10. Because the Blacker the 'Berry, the sweeter the use.)
    05-06-14 11:35 AM
  25. thurask's Avatar
    05-06-14 11:36 AM
1,619 ... 2829303132 ...

Similar Threads

  1. Marketing Idea for Blackberry
    By BobPepe in forum Armchair CEO
    Replies: 9
    Last Post: 05-08-14, 03:21 PM
  2. They say BlackBerry has no apps/games?! Flash all the way!
    By miko2097 in forum BlackBerry 10 Games
    Replies: 13
    Last Post: 05-07-14, 01:56 PM
  3. Can BlackBerry hear us for..
    By Hussein Z10 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 05-05-14, 09:15 AM
  4. Marketing Idea for Blackberry
    By BobPepe in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-14, 08:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD