07-22-14 02:19 PM
1,619 ... 2324252627 ...
tools
  1. ralphbu's Avatar
    Some mirrors:

    Q10/Q5 http://l.bitcasa.com/JRI3Zxvc
    STL100-2/3 http://l.bitcasa.com/JPvTanA4
    Z30 http://l.bitcasa.com/LKw3PYW0

    STL100-1 still uploading.
    that was quick! thanks thurask!
    05-05-14 11:41 PM
  2. poomslike's Avatar
    how to extract radio bar file for stl1
    05-05-14 11:44 PM
  3. Sarek1701's Avatar
    Seriously torn between loading this and waiting for the next 10.3.

    10.2.1.2947 is running pretty great. Decisions, decisions...
    05-05-14 11:56 PM
  4. Light_31's Avatar
    The APK files load faster on this build. Niceee.

    This Q10 is ready for war.
    05-05-14 11:58 PM
  5. rngeek's Avatar
    I was using Sachesi to extract the OS and Radio bar files but I'm having trouble. Any chance you will be doing that Lengend?
    Last edited by rngeek; 05-06-14 at 12:04 AM. Reason: wording
    05-05-14 11:59 PM
  6. Uzi's Avatar
    I was using Sachesi to extract the OS and Radio bar files but I'm having trouble. Any chance you will be doing that Legend?
    you can't load this os using sachei,not yet still no available on public production server

    Posted via CB10
    rngeek likes this.
    05-06-14 12:03 AM
  7. brookie229's Avatar
    Just sayin' not everyone has had a good experience with .3175---I have NO android apps working after using the autoloader.
    05-06-14 12:05 AM
  8. Draven2666's Avatar
    Any changelogs? Also my version is 10.2.1.2228. Will my side loaded android apps get restored? Z10STL100-1/10.2.1.2228

    Posted via CB10
    If installed by an app store ( snap amazon or others) it will return. If side loaded it will not restore.

    Like in my case snap mock it (beta version) and a couple other side loads did not return. My teamviewer and other installed from apps store did return.

    Posted via CB10
    05-06-14 12:13 AM
  9. Mayhem369's Avatar
    don't feel bad, my 3 year old grandson has my back up Z10 and his own mini ipad, i was lucky to have a transistor radio when i was growing up

    in reply : Quote Originally Posted by Maxxberry View Post
    Another Leak?! Oh for the love of Mr Chen!
    Doing both my z30 and my 6 year old's z10. Thanks to all for the leak and all the info up to this point (yes I read the entire thread). I have no idea why I'm even doing this. Both my devices are running just fine with no issues to report.
    Am I THAT addicted? I must be..... I'm doing both updates at the same time (2 different laptops)..... AND...I'm at work.... very very non-productive day.... so to speak.

    BB 4 EVER!! HARRUMPH!!!
    Your 6 year old has a z10?! Man, I'm behind.
    05-06-14 12:17 AM
  10. f0xG3's Avatar
    you can't load this os using sachei,not yet still no available on public production server

    Posted via CB10
    It's strange that this was never billed as an production release.

    Or we're too early to get it before it gets approved in Production.

    Z30 | Z30STA100-2/10.2.1.2947 | Globe PH
    05-06-14 12:42 AM
  11. Pdinos3's Avatar
    It's strange that this was never billed as an production release.

    Or we're too early to get it before it gets approved in Production.

    Z30 | Z30STA100-2/10.2.1.2947 | Globe PH
    That's why it's called a leak. Remember those?

    Via CB10 Z30STA100-5/10.2.1.3175
    HotFix likes this.
    05-06-14 12:42 AM
  12. yohannyphm's Avatar
    So my z10 was running .2947 (and very well I might add!) but I decided to autoload .3175 after doing a backup of course. All went well for this autoload - the z10 booted up and all was well--then I began the restore---again everything looked ok and I noticed all my android app icons were on my desktop. But after trying them have found out that NONE work. I just get a black screen with blue bar getting 1/2 way across the bottom of the screen then reverts back to the desktop screen. None will start. I have used Snap to reinstall but I get Initializing then installing then nothing but the circle. I have re-booted etc but no go. It also seems that even the android ports from BB World will not install properly. I guess I will revert back to .2947 unless anyone has an idea that i can try. It seems that no one else has had this problem in this thread!
    That make 2 of us

    Posted from my flagship Z30 10.2.1.2947/2759
    05-06-14 01:04 AM
  13. Pdinos3's Avatar
    I loaded the autoloader. No restore. Setup all from scratch. Contact x for contacts. Side loaded snap. Reinstalled all my apps. They all work. Hmmmmm

    Via CB10 Z30STA100-5/10.2.1.3175
    05-06-14 01:09 AM
  14. Ashraf Altayeb's Avatar
    Android player need some time to start. Just battery pull and wait 15 mnts. Andd it will work.

    Posted via CB10
    05-06-14 01:16 AM
  15. scrapmetal58's Avatar
    So, I just installed this on my Z10 from 10.2.1.2141. It was my first leak ever. Wow. This is way faster. Granted, I have not restored my backup yet.
    Things I have noticed:

    1. Visual Voicemail works! For the first time ever. I have tried everything, wipes, restarts, on each new update, calling my carrier, etc. I'm on Rogers in Canada and subscribe to the iPhone visual voicemail package (from when I had my crappy iPhone).
    2. Fast. Way faster.
    3. Used memory (ram) is lower than before. I've never ever had more than 1 gb of free ram, even on a hard reset. It's using 983 mb right now, it was about 850 when I first started the phone. Possibly from efficiency updates? This could be from not restoring yet, though...
    4. Rogers apn is now editable. (It wasn't on my last OS).
    5. IMS Status states "disconnected" - not sure what this means as I've never seen it before.
    rhitdoph likes this.
    05-06-14 01:20 AM
  16. spikesolie's Avatar
    That make 2 of us

    Posted from my flagship Z30 10.2.1.2947/2759
    3 ):

    Zee coolest flicking smartphone evah
    05-06-14 01:23 AM
  17. brookie229's Avatar
    Android player need some time to start. Just battery pull and wait 15 mnts. Andd it will work.

    Posted via CB10
    Tried that also --did not work --I have also tried to sideload a few android apps from Good Ereader that I used with. 2947 and they wouldn't open either. I am now reinstalling .2947. This. 3175 is a dud for me!!
    05-06-14 01:23 AM
  18. brookie229's Avatar
    Seems as though some failures with this leak are showing up.
    05-06-14 01:25 AM
  19. Uzi's Avatar
    Tried that also --did not work --I have also tried to sideload a few android apps from Good Ereader that I used with. 2947 and they wouldn't open either. I am now reinstalling .2947. This. 3175 is a dud for me!!
    try re run the autoloader 3175 again and no restore see the result

    Posted via CB10
    05-06-14 01:26 AM
  20. wizkid313's Avatar
    try re run the autoloader 3175 again and no restore see the result

    Posted via CB10
    +1

    Posted via CB10
    05-06-14 01:30 AM
  21. sayf777's Avatar
    Great OS, thanks lengend.

    I've also seen less ram use, definitely optimised, easily 200mb less used (after full restore and overnight settling) then recent 10.2.1s.

    Posted via CB10
    05-06-14 01:45 AM
  22. brookie229's Avatar
    try re run the autoloader 3175 again and no restore see the result

    Posted via CB10
    I have just completed a restore of .2947 and all icons etc are there BUT they do NOT work. What is going on?? Can it be a faulty backup with BB Link? I did a backup immediately before the first installation of .3175 and YES I did pick the correct backup file and now, even with the previous .2947 (which was great by the way!) none of my android apps work. This is driving me nuts so I will leave it alone for the night (getting late here) and check it out in the morning. If anyone else has a solution please leave a message -- I read every post on this thread. Thanks and good night to everyone!
    05-06-14 01:53 AM
  23. Uzi's Avatar
    I have just completed a restore of .2947 and all icons etc are there BUT they do NOT work. What is going on?? Can it be a faulty backup with BB Link? I did a backup immediately before the first installation of .3175 and YES I did pick the correct backup file and now, even with the previous .2947 (which was great by the way!) none of my android apps work. This is driving me nuts so I will leave it alone for the night (getting late here) and check it out in the morning. If anyone else has a solution please leave a message -- I read every post on this thread. Thanks and good night to everyone!
    your android runtime broken, you can try sideload the android runtime using sachei or ddpb

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    05-06-14 01:56 AM
  24. WJF84's Avatar
    I have just completed a restore of .2947 and all icons etc are there BUT they do NOT work. What is going on?? Can it be a faulty backup with BB Link? I did a backup immediately before the first installation of .3175 and YES I did pick the correct backup file and now, even with the previous .2947 (which was great by the way!) none of my android apps work. This is driving me nuts so I will leave it alone for the night (getting late here) and check it out in the morning. If anyone else has a solution please leave a message -- I read every post on this thread. Thanks and good night to everyone!
    First do a restart by holding the 2 volume buttons together.

    Then wait 5 mins and try to open an android app.

    If you still get the loading bar, hold down the power button and do a regular restart whole the bar is loading.

    Wait 5 minutes and say if that's worked. Do not open an android up before 5 mins are up.

    Posted via CB10
    05-06-14 02:46 AM
  25. spikesolie's Avatar
    First do a restart by holding the 2 volume buttons together.

    Then wait 5 mins and try to open an android app.

    If you still get the loading bar, hold down the power button and do a regular restart whole the bar is loading.

    Wait 5 minutes and say if that's worked. Do not open an android up before 5 mins are up.

    Posted via CB10
    My solution was to run the autoloader again and forget about the backup I wasted an hour creating on link

    Posted via CB10
    koolaje likes this.
    05-06-14 02:53 AM
1,619 ... 2324252627 ...

Similar Threads

  1. Marketing Idea for Blackberry
    By BobPepe in forum Armchair CEO
    Replies: 9
    Last Post: 05-08-14, 03:21 PM
  2. They say BlackBerry has no apps/games?! Flash all the way!
    By miko2097 in forum BlackBerry 10 Games
    Replies: 13
    Last Post: 05-07-14, 01:56 PM
  3. Can BlackBerry hear us for..
    By Hussein Z10 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 05-05-14, 09:15 AM
  4. Marketing Idea for Blackberry
    By BobPepe in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-14, 08:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD