03-13-14 02:07 PM
2,959 ... 9394959697 ...
tools
  1. Dauncy's Avatar
    Still no luck. I extracted the .exe file but get an error can't connect to blackberry device manager. Any ideas?
    01-05-14 11:06 PM
  2. Pdinos3's Avatar
    Still no luck. I extracted the .exe file but get an error can't connect to blackberry device manager. Any ideas?
    Do you have the latest version of link installed?

    Posted via CB10
    Dauncy likes this.
    01-05-14 11:26 PM
  3. Dauncy's Avatar
    I do on my mac but I was doing it on an old PC that doesn't have link at all. So I need to install link on that old PC? Does it matter if I am running windows XP?
    01-05-14 11:43 PM
  4. Uzi's Avatar
    I do on my mac but I was doing it on an old PC that doesn't have link at all. So I need to install link on that old PC? Does it matter if I am running windows XP?
    yes in order to run the autoloader you have to install link on your pc


    Posted via CB10
    Pdinos3 and Dauncy like this.
    01-05-14 11:45 PM
  5. clie610's Avatar
    yes in order to run the autoloader you have to install link on your pc


    Posted via CB10
    You needed to do that since the phone driver is in the bblink installation package, unless you can obtain the driver only from other source
    Pampido, Uzi and Dauncy like this.
    01-05-14 11:57 PM
  6. clieman's Avatar
    I got this weird problem where the pictures captured by the camera is not visible in Pictures or Camera's history. It showed up in File Manager but without a thumbnail view. A reboot will trigger re-scan of the SD card and "fix" that issue for now.

    Never happened to me in the 10.2.0 load.
    01-06-14 12:11 AM
  7. clie610's Avatar
    I got this weird problem where the pictures captured by the camera is not visible in Pictures or Camera's history. It showed up in File Manager but without a thumbnail view. A reboot will trigger re-scan of the SD card and "fix" that issue for now.

    Never happened to me in the 10.2.0 load.
    So we are using the same clie in our id? haha...perhaps you need to check free space and amount of pictures in your memory card and better to use class10 type to have quicker read n write process
    01-06-14 12:29 AM
  8. shahadav's Avatar
    Customised notification tones for contacts doesn't seem to work..
    I tried a tone for one of my contacts for whatapp and it still plays the default one..
    Any fix??

    Thanks.

    Posted via CB10
    01-06-14 01:47 AM
  9. clieman's Avatar
    perhaps you need to check free space and amount of pictures in your memory card and better to use class10 type to have quicker read n write process
    I have a 16G class 10 card with 10G free. If it is full, a rescan won't fix the problem.

    Posted via CB10
    01-06-14 06:04 AM
  10. Colin Wu's Avatar
    I got this weird problem where the pictures captured by the camera is not visible in Pictures or Camera's history. It showed up in File Manager but without a thumbnail view. A reboot will trigger re-scan of the SD card and "fix" that issue for now.

    Never happened to me in the 10.2.0 load.
    Had this happen once on 1055. A reboot fixed it for me and(touch wood) has never happen again.

    Posted via CB10
    01-06-14 06:56 AM
  11. Colin Wu's Avatar
    I'm not able to open BlackBerry World

    Posted via CB10
    What happens when you open BlackBerry World?

    Posted via CB10
    01-06-14 06:58 AM
  12. Dauncy's Avatar
    Thanks! Will have to deal with that this evening since I need to install SP3 on the cpu as well. Started that install before I left for work. Hopefully after that I'm good to go.
    01-06-14 08:20 AM
  13. bcaldwell85's Avatar
    Installed on my Q10 lastnight, this is the first time ive ever loaded a leaked OS and im having a couple problems... yes I have searched and I don't know what im searching for as an answer. so maybe someone can help. OS seems to of loaded fine, BUT...

    1) cant make any phone calls
    2) bbm isn't working
    3) when I restart my phone it turns on with the network off, if I turn network on internet and text will work but no phone calls or bbm

    can anyone help? do I have to load that separate radio file?

    *I should probably also mention im on Tmobile US and upgrading from 10.1
    01-06-14 09:10 AM
  14. robsteve's Avatar
    Make sure the radio file loaded properly. There have been a couple of posts where the OS loaded, but the user still had the old radio, not the 1899 radio. You can see the radio in the About and OS screen.

    If you can find the separate radio file as an autoloader file, you can use this and it will install quickly and non destructively.

    The Q10 radio file autoloader is on linked on the first post of this thread.

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...ll-q-z-887047/
    01-06-14 11:29 AM
  15. lcgoldman's Avatar
    I just purchased the app today since it was on sale... the set lock screen wallpaper doesn't seem to be working in 10.2.1.1925
    UPDATE/FIXED: My problem with Wallpaper Changer HD was fixed by:
    1. Performing a Security Wipe
    2. Reinstalling 10.2.1.1925
    3. Setting up Wallpaper Changer HD with the wallpapers as I wanted them (separate lockscreen wallpaper)
    4. Restoring everything BUT settings


    Wallpaper Changer HD is working fine now.
    NOKJAA likes this.
    01-06-14 12:26 PM
  16. kfroese's Avatar
    UPDATE/FIXED: My problem with Wallpaper Changer HD was fixed by:
    1. Performing a Security Wipe
    2. Reinstalling 10.2.1.1925
    3. Setting up Wallpaper Changer HD with the wallpapers as I wanted them (separate lockscreen wallpaper)
    4. Restoring everything BUT settings


    Wallpaper Changer HD is working fine now.
    But do you still get the popup window notifying you everytime the wallpaper changes?

    Q10SQN100-1/10.2.1.1925
    01-06-14 12:46 PM
  17. hawklet00's Avatar
    Sorry if this has been beat to death but I'm on a mobile device and can't search ATM. I'm getting great battery life when on standby, but the min I start using my phone for been browsing, using cb10, or other stuff, my battery life tanks. Before loading I did a security wipe then loaded .1925. I've put myfitnesspal, imdb and the amazon app on my phone via snap, along with a handful of apps from BBW Should I do a security wipe and re add accounts or should I try reloading the is again. Any help would be appreciated
    01-06-14 12:49 PM
  18. scottdpreece's Avatar
    Anybody having issues with texting? I can't send text. Z10 Stl-3 TMO USA. BBM works.

    ? Z10
    01-06-14 01:05 PM
  19. scottdpreece's Avatar
    I just checked and SMS is like over 40% of the battery drain. Will adjust sim card and repost

    ? Z10
    01-06-14 01:18 PM
  20. scottdpreece's Avatar
    Text messaging 66% of battery. I just put in new battery an hour ago and it's already at 39%


    ? Z10
    01-06-14 01:19 PM
  21. lcgoldman's Avatar
    But do you still get the popup window notifying you everytime the wallpaper changes?

    Q10SQN100-1/10.2.1.1925
    Yes... I still get the popup window notifying everytime the wallpaper changes (even though I have it set to NOT rotate)... I think it was reported in other threads that this is something that can't be fixed at the moment. Perhaps, I mis-remember?
    01-06-14 01:20 PM
  22. hawklet00's Avatar
    Yes, nothing unusual. The display was the highest user at 9.6, sys was next at 8.4, and pim is at 4.5. I have the radio set to 4g/ 3g/2g, not using lte. Screen brightness is at 30% tops. I do feel the phone get warm or hot depending on how long im surfing, but its not usually an extended time.

    Posted via CB10
    01-06-14 01:26 PM
  23. scottdpreece's Avatar
    Pulled battery adjusted sim card and SD card. Text still not sending. Do I need to download another radio file? Says 10.2.1.537 in settings.

    Was running 10.2.1.1055 was having issues with hub with FB linked etc.

    ? Z10
    01-06-14 01:29 PM
  24. PJD642's Avatar
    Pulled battery adjusted sim card and SD card. Text still not sending. Do I need to download another radio file? Says 10.2.1.537 in settings.

    Was running 10.2.1.1055 was having issues with hub with FB linked etc.

    ? Z10
    I'd try just downloading and running just the radio installer from the 1st post.
    01-06-14 01:45 PM
  25. robsteve's Avatar
    Pulled battery adjusted sim card and SD card. Text still not sending. Do I need to download another radio file? Says 10.2.1.537 in settings.

    Was running 10.2.1.1055 was having issues with hub with FB linked etc.

    ? Z10
    What does it show for radio version? It is in the about OS screen near the bottom.
    01-06-14 02:33 PM
2,959 ... 9394959697 ...

Similar Threads

  1. aplk install limit on q10 running 10.2.1.1055
    By toosweetnitemare in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-13, 09:52 AM
  2. What's new with 10.2.1.1925?
    By khehl in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 130
    Last Post: 12-24-13, 01:23 PM
  3. BBM beta and 10.2.1.1925
    By harryhayde in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-13, 08:19 PM
  4. When will 10.2.1 update release for UK?
    By alfahama in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-13, 07:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD