03-13-14 02:07 PM
2,959 ... 9192939495 ...
tools
  1. JAS0NB0URNE's Avatar
    Not surprising BlackBerry is in 4th, what is surprising is that Windows phone is in 2nd and so much higher than iOs.
    Lengend presents 10.2.1.1925 for all Q and Z-img_20140104_101100.png



    Posted with my ?Q10 running 10.2.1.1925.
    01-04-14 09:12 AM
  2. rahulvittal's Avatar
    Well, I started seeing issues with the contacts today. My gmail contacts (which contain most of my phone numbers) just disappears. A reboot luckily fixes it. I also saw a random self-reboot yesterday (come to think of it , it is the first self-reboot I have seen ever across 10.0,10.1 and 10.2 Oses). So, that's a bit of a concern as well. The battery is doing ok, but not as great as before..
    01-04-14 09:12 AM
  3. FOIA Gras's Avatar
    So, the same thing, absolutely no difference
    Lengend presents 10.2.1.1925 for all Q and Z-img_20140104_061838.png

    Posted via CB10 from my Z10 OS 10.2.1.1955
    01-04-14 09:54 AM
  4. NOKJAA's Avatar
    I'm getting one for my What'sApp account. Could however have been caused by be trying to install What'sApp via DroidStore even though What'sApp (BB) version was already installed.... Hmmm
    Lengend presents 10.2.1.1925 for all Q and Z-img_20140104_174211.png

    Posted via CB10
    01-04-14 10:46 AM
  5. keefrto's Avatar
    My battery is really not well after this. Is it worth reinstalling the leak, it's been a week of no more than 3 hrs battery if I use it for text, ?, surfing and that without phone calls. Yes I have pulled battery!

    Posted via CB10
    01-04-14 11:38 AM
  6. keefrto's Avatar
    I have the z10

    Posted via CB10
    01-04-14 11:38 AM
  7. Graheem's Avatar
    OK. Looks like you're on a Z. How'd you get all those screens (Device Monitor etc) dark??

    Posted via CB10
    01-04-14 11:48 AM
  8. Pdinos3's Avatar
    OK. Looks like you're on a Z. How'd you get all those screens (Device Monitor etc) dark??

    Posted via CB10
    App manager/device monitor. You have to be on 10.2.1 of course

    Via CB10 /Rogers/Z30STA100-5/10.2.1.1925
    01-04-14 03:13 PM
  9. John Clark's Avatar
    Have to have a Z30 too for dark themes in all those apps.
    01-04-14 03:23 PM
  10. sdgardne's Avatar
    This is the first leaked OS which failed to autoload on my Q10 but it loaded right up on my fresh-out-of-the-box Zed.
    Same here with the Mega version. Slow rebooting, rebooting during initial config, etc. Loading also had error after Signature step. DL'd the Bitcasa mirror version and it got further through the Auto-Load...rebooting now and hopefully it's OK.

    ------------

    Edit...definitely better. Had even tried to re DL the Mega version, same errors. Bitcasa version completes correctly, including initial setup.
    FOIA Gras likes this.
    01-04-14 05:55 PM
  11. Alvin Loh's Avatar
    i dont get it , after downloading this leaks for z10 stl100-1 (mirror by thurask)....i click the autoloader and the black screen that write code just came out for a while then dissapear , anyone having this issue ?
    01-04-14 07:23 PM
  12. spiller's Avatar
    Good improvement over 1259. Too bad Rdio stopped working though. Was fine on 1259. But in general snappier. It's hard to go back to Nexus 5 after getting used to 10.2 on Z30!

    Posted via CB10
    10.2.1.1925 and Rdio v 1.1.0.14 (fix apk) version from moneytoo is working for me. It was hanging before but now trying a week after the .1925 install is working! YMMV ???
    01-04-14 07:26 PM
  13. Danubian's Avatar
    'Sup family? I'm on a STL 100-4 running 10.1.0.2039. Needless to say, I'm tired (of waiting) and overly anxious to join the rest of the community who are enjoying 1925. I'm a complete virgin at this and am reaching out to others with a Verizon STL100-4. The reason I haven't taken the plunge yet is because it seems it's no longer sufficient to use the autoloader alone. Peeps are downloading various files to assemble the perfect OS. For instance, some heads note they have the core. 1925, then swapped in a different radio or camera file. Bottom line is I want to do this, but want to make sure I load the best for my STL 100-4.

    I understand I will need winzip and should run a back up first. Should I take out my media card before running the autoloader? Wipe before running the autoloader sounds like the way to go, but what's up with restoring the backup? If I restore everything will I get back my apps, contacts, VPN profiles, and such? When done are there known bugs for STL 100-4 that I should expect like an SMS/MMS bug or problems with BBM or the camera face recognition problem?

    Remember, I'm a virgin, so be gentle with me lol! I want a general idea of what I can expect once I come out on the other side of loading the leak. Thanks Fam'


    Posted via CB10
    01-04-14 07:31 PM
  14. tayl0rd's Avatar
    Since you're on such an old OS, just install the leak as is and see how you like it. The features that we're mixing and matching weren't even included in the OS you're on. Once you get familiar with the OS, then start asking about hybridization. Good luck!

    From the mighty Z10!
    01-04-14 08:12 PM
  15. pmccartney's Avatar
    i dont get it , after downloading this leaks for z10 stl100-1 (mirror by thurask)....i click the autoloader and the black screen that write code just came out for a while then dissapear , anyone having this issue ?


    Does your Z10 have a security password set?
    If so, you would need to enter it in the ' black screen'

    Z30, 10.2.1.1925
    bungaboy likes this.
    01-04-14 08:38 PM
  16. pmccartney's Avatar
    Why isn't the /quote working properly for post replies?

    Z30, 10.2.1.1925
    01-04-14 08:41 PM
  17. mariosraptor's Avatar
    http://www.makeuseof.com/tag/android...akeuseof-poll/

    Please vote for BlackBerry. Just thought of posting it here, since a lot of CB users will be available here!

    Posted via BlackBerry Z30
    At this moment, blackberry is at number one. Yeeeessss

    Posted via CB10
    NOKJAA likes this.
    01-04-14 08:46 PM
  18. JAS0NB0URNE's Avatar
    Why isn't the /quote working properly for post replies?

    Z30, 10.2.1.1925
    Don't know, was wondering if it was just my phone at first.

    Posted with my ?Q10 running 10.2.1.1925.
    01-04-14 08:50 PM
  19. pmccartney's Avatar
    Don't know, was wondering if it was just my phone at first.

    Posted with my ?Q10 running 10.2.1.1925.
    I just looked on my PC and everything appears properly.
    It must be something suddenly wrong in the CB app viewing

    Z30, 10.2.1.1925
    01-04-14 08:53 PM
  20. russell hunte's Avatar
    I'm clicking on the Mega link for Z10 STL 100-3 the last two days and all I get is a page that shows a little cloud with an "M" in the middle... and nothing happens. What am I doing wrong?
    You will need to do it on the pc browser. I assume you are trying to do it using the BlackBerry Browser. Alternatively you will have to clear your browser cookies. Should work after this.

    Posted via CB10
    01-04-14 09:01 PM
  21. Alvin Loh's Avatar
    Does your Z10 have a security password set?
    If so, you would need to enter it in the ' black screen'

    Z30, 10.2.1.1925
    No the black screen just came out for a few seconds then it disappear, I don't even have a chance to enter my password...

    Posted via CB10
    01-04-14 09:24 PM
  22. Bring It On 2's Avatar
    No the black screen just came out for a few seconds then it disappear, I don't even have a chance to enter my password...

    Posted via CB10
    Double check that the filename for the autoloader you downloaded matches your device. That was happening to me until I realized I had downloaded the wrong one. Must have clicked the wrong link on the first page.

    If you are sure you have the correct autoloader, then what I ended up doing was taking a screen shot of my pc right before the black window disappeared and it showed me the error of using the wrong version. There may be a similar error message showing on yours before the window closes.



    Posted via CB10 on my Z10
    01-04-14 10:04 PM
  23. KenV54's Avatar
    I just looked on my PC and everything appears properly.
    It must be something suddenly wrong in the CB app viewing

    Z30, 10.2.1.1925
    I'm quoting this on my Z10 in CB as a test.

    Posted via CB10
    01-04-14 10:57 PM
  24. KenV54's Avatar
    I'm quoting this on my Z10 in CB as a test.

    Posted via CB10
    Yes, it's the CB app, because the quote is fine on my PC, but not on the phone. Strange. I wonder how this problem crept in.

    Posted via CB10
    01-04-14 11:00 PM
  25. failedhumanexistence's Avatar
    No the black screen just came out for a few seconds then it disappear, I don't even have a chance to enter my password...

    Posted via CB10
    Do you have bb link installed? If not, you need to install it and for it to recognize/be logged into your device. I've found that the autoloader doesn't work unless I have link open and connected (logged in if you have a password) to my device as I run the autoloader, otherwise it just opens briefly and then closes.

    Posted via CB10
    01-05-14 02:51 AM
2,959 ... 9192939495 ...

Similar Threads

  1. aplk install limit on q10 running 10.2.1.1055
    By toosweetnitemare in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-13, 09:52 AM
  2. What's new with 10.2.1.1925?
    By khehl in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 130
    Last Post: 12-24-13, 01:23 PM
  3. BBM beta and 10.2.1.1925
    By harryhayde in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-13, 08:19 PM
  4. When will 10.2.1 update release for UK?
    By alfahama in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-13, 07:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD