03-13-14 03:07 PM
2,959 ... 5758596061 ...
tools
  1. alimin's Avatar
    Can someone please post a download link for Q10 that is not using MEGA? I really hate this MEGA thing, does not work no matter what I try the whole day.

    Posted via CB10
    12-25-13 10:36 AM
  2. twisttiesuicide's Avatar
    You get turn by turn voice navigation??? All I get is beeps, and yes I have voice prompts turned on. It was the same deal in .1055, but it worked again for me in .1259. Why would it be different for you? Different model maybe? I'm on stl-4.
    Yes, it works fine for me. I have an AT&T STL100-3. Not sure if it worked on .1055 or not as I never really use it (I use a third-party app for navigation).
    12-25-13 10:38 AM
  3. cracker905's Avatar
    Did you try mega through Opera browser or most updated Firefox version 26? Worked fine for me!

    Posted via CB10
    12-25-13 10:40 AM
  4. Pdinos3's Avatar
    any chance of getting lengend to modify original post to inculde the download link for the sideload bars needed (Camera, Clock, twitter etc) takes a while to go through 40 some pages to find em lol
    It's actually the first link in the first post.

    Posted via CB10
    anon721037 likes this.
    12-25-13 10:42 AM
  5. drew8484's Avatar
    You get turn by turn voice navigation??? All I get is beeps, and yes I have voice prompts turned on. It was the same deal in .1055, but it worked again for me in .1259. Why would it be different for you? Different model maybe? I'm on stl-4.
    Voice navigation works fine for me on verizon stl-4

    Posted via CB10
    12-25-13 10:51 AM
  6. Lenakad's Avatar
    Good improvement over 1259. Too bad Rdio stopped working though. Was fine on 1259. But in general snappier. It's hard to go back to Nexus 5 after getting used to 10.2 on Z30!

    Posted via CB10
    12-25-13 10:52 AM
  7. Abraham Cherem's Avatar
    Hello Everybody

    Does anyone know if someday the OS 10.2 will be released for Iusacell carrier in Mexico?

    Thank you

    Posted via CB10
    12-25-13 10:57 AM
  8. atjovic's Avatar
    Hey guys I deleted the text message icon but wanna get it back. Anyone know how to??????
    12-25-13 11:05 AM
  9. akusnowo's Avatar
    I'm getting network drop (emergency call only) right after I end a phone call....is this normal for 10.2?
    12-25-13 11:15 AM
  10. robsteve's Avatar
    You need to log into the same BBID account on the phone and in link.

    Posted via CB10
    Just to be clear, you do not need to log into link with the same BlackBerryID as the phone you are restoring to. I install leaks on both mine and my son's phone and do not change my login in Link. I backup both phones on my Mac using link prior to installing the leak. I just make sure I restore the backup from the proper phone, which will match the BlackBerryID of that phone.

    The only time I have gotten the error to pleas log into BlackBerryID is when I tried to restore a backup and had skipped the BlackBerryID login in the initial setup of the phone. Just unplugging the phone from Link and entering my BlackBerryID and password on the phone allowed me to then restore the backup.

    To be perfectly clear, the phone has to be logged into the BlackBerryID that matches the BlackBerryID of the phone the backup was from.

    Perhaps there is a problem at the carrier level not properly logging the BlackBerryID into the BlackBerry servers.

    Another way to test that you are logged in is to enable Protect and see if Protect can find your phone via the BlackBerry Protect web site.

    Posted via CB10
    12-25-13 11:18 AM
  11. Darkflyer1983's Avatar
    Hello guys,
    anyone can create a package with andoid player files and .1899 radio for Z10? I'm stuck here in Morocco (for vacation) with slow internet connection.
    Big thanks!
    12-25-13 11:33 AM
  12. howards's Avatar
    Has anyone else noticed the great radio reception on 1925? I'm getting much better signal than all the previous builds, both cellular & WIFI.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.1259
    12-25-13 11:34 AM
  13. hakimmmmm's Avatar
    I installed the leak for q10 but my radio still shows 1055
    Is it normal? Or have to flash the Radio only file in 1st page?
    If so how do I do that? Its auto loader?

    Posted via CB10
    12-25-13 11:38 AM
  14. PD in T-DOT's Avatar
    [QUOTE=masterscarhead1;9757760]No need to manually disable radios now. Link will do it for you. Wuwei wrote this guide for Link 1.0 which did not disable radios. It's much simpler now. You don't and shouldn't need to do security wipe anymore either. It tends to cause some trouble for certain individuals.

    1.Backup using Link
    2.Close Link
    3.Run autoloader
    4.Complete initialization
    5.Restore using link
    6.Enjoy!

    Thanks for the the update.

    STL-3 Z10 | Rogers | 10.2.1.1925
    eddy_berry and howards like this.
    12-25-13 11:38 AM
  15. atjovic's Avatar
    Anyone know how to get the text icon back after deleting it...?
    12-25-13 11:40 AM
  16. DementedJohn's Avatar
    Just got home. Power finally restored to Morningside / Lawrence Ave E area this morning.
    Once I am done throwing out all my food and doing laundry, going to be installing this leak.
    Lengend...hope your power is back. I know Galloway area didn't have power for a while too.

    Posted via CB10
    12-25-13 11:42 AM
  17. gpl4all's Avatar
    Z10STL100-1/10.2.1.1925
    My SD card 32Gb SanDisk is not recognized
    I can not even format it, no msg error, it just didn't see SD card inserted and pulled out.

    Anyone experience same thing?

    Posted via CB10
    12-25-13 11:43 AM
  18. eddy_berry's Avatar
    [QUOTE=PD in T-DOT;9759206]
    No need to manually disable radios now. Link will do it for you. Wuwei wrote this guide for Link 1.0 which did not disable radios. It's much simpler now. You don't and shouldn't need to do security wipe anymore either. It tends to cause some trouble for certain individuals.

    1.Backup using Link
    2.Close Link
    3.Run autoloader
    4.Complete initialization
    5.Restore using link
    6.Enjoy!

    Thanks for the the update.

    STL-3 Z10 | Rogers | 10.2.1.1925
    This is exactly what I do. No issues or problems for me thankfully. The new leaks are not just stable but easier to install and faster to install.
    12-25-13 11:47 AM
  19. mamous's Avatar
    I'm a 24/7 reader here i'm soo lazy to participate.. anywho
    I have installed this leak on my Q5 but i have a huge problem, when i try to make a phone call and i press the number nothing happens. and when i call my self from my z10, I hear the ringing sound on my z10 but on my Q5 nothing not receiving any phone call, can someone help me?!
    12-25-13 11:51 AM
  20. habs_fan's Avatar
    I'm on rogers in Canada, and I can't send picture messages right now. I get a general problems error

    Posted via CB10
    12-25-13 11:52 AM
  21. Chris Degroote's Avatar
    First of all, Merry Xmas to everybody.
    So after 4 days i installed a new leak.
    First and foremost, I read to page 32 when I downloaded the mega link for the Z10 STL-2.
    Then I did a full backup done.
    The autorun installed and waited until it was ready.
    After installing a full restore done.
    And guess what,everything works perfectly !!
    After the restore were all my APK's back on my phone.I even have the dark theme back.I do not know why but it was so.
    Thanks to Lengend en SirJes for the leak and the links.
    12-25-13 11:52 AM
  22. WanShark69's Avatar
    Hey guys I deleted the text message icon but wanna get it back. Anyone know how to??????
    Restore back I think of if u can find the. Bar file just sideload it

    Encrypted by my Z10 on a 1925 os
    12-25-13 12:11 PM
  23. keith1000's Avatar
    Hi. It's hard to read 74 pages, but I loaded last night and all seems swell. Very quick. My first issue is...... I have no pictures in contacts. is there a fix?
    Keith

    Posted via CB10
    12-25-13 12:13 PM
  24. keith1000's Avatar
    I'm on rogers in Canada, and I can't send picture messages right now. I get a general problems error

    Posted via CB10
    Being with Rogers I tried to send a pic. Same issue with me. Is this a OS issue or Rogers?

    Posted via CB10
    habs_fan likes this.
    12-25-13 12:18 PM
  25. PJD642's Avatar
    Anyone have an alternative suggestion on how to delete Games, airtime, mmagic, & howto? The normal method of copying the file via Chrome so it changes from "Permanent" to "Uninstall" isn't working, with the current files or with the older files from .1055.....
    12-25-13 12:23 PM
2,959 ... 5758596061 ...

Similar Threads

  1. aplk install limit on q10 running 10.2.1.1055
    By toosweetnitemare in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-13, 10:52 AM
  2. What's new with 10.2.1.1925?
    By khehl in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 130
    Last Post: 12-24-13, 02:23 PM
  3. BBM beta and 10.2.1.1925
    By harryhayde in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-13, 09:19 PM
  4. When will 10.2.1 update release for UK?
    By alfahama in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-13, 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD