03-13-14 03:07 PM
2,959 ... 4041424344 ...
tools
  1. sidd1011's Avatar
    Lengend presents 10.2.1.1925 for all Q and Z-untitled.png

    getting this error on sideloading bar's from 1259 on 1925.

    Help would be appreciated,
    12-24-13 01:24 PM
  2. gdong's Avatar
    making a full autoloader now for the Q10 WITH 1899 now
    you rock
    12-24-13 01:25 PM
  3. Dave Bourque's Avatar
    Soooooooooooooooooooooooooooooo I just skimmed 29 pages to discover that this build is essentially no different than 10.2.1.12xx that just leaked and that I just installed. 2.1.12xx has been so amazingly stable for me the last few days so I have no interest in updating.. Can anyone convince me otherwise, or is that really the story here, it's just marginally "better"?
    This is a stable build I'd hardly call 10.2.1.12xx and under stable.

    Z10STL100-3/10.2.1.1925
    yellowhammer likes this.
    12-24-13 01:25 PM
  4. deezy87's Avatar
    What do u mean by radio only? When will the full OS come?

    Posted via CB10
    SirJes will grace you with an autoloader soon enough. I will be loading the radio on top of the 1296 radio when I make it home.

    Posted via CB10
    12-24-13 01:27 PM
  5. SFCDallas's Avatar
    You'll need to uninstall Blackberry Link for mac, then use Parallels to install windows. When you plug in the phone, you can assign it to your Windows session, and then you can run the updater. It's not possible to do this unless you uninstall the mac version of blackberry link.
    Me too - just a side note, when you use Parallels or Bootcamp, Windows does not come free - you still have to purchase a license to run it.
    12-24-13 01:30 PM
  6. imadorkx's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png 
Views:	2258 
Size:	38.3 KB 
ID:	233039

    getting this error on sideloading bar's from 1259 on 1925.

    Help would be appreciated,
    Why dont you use Sachesi?
    12-24-13 01:33 PM
  7. meilenstein's Avatar
    I loaded this last night with no problem, although the restore took a long time. I restored each part individually - app data, media, and settings. However, the Accounts page under Settings will not load; the page is blank except for the loading message on the bottom. As of now I can't restore any of my email accounts. What is the best way to resolve this?
    12-24-13 01:35 PM
  8. Bure03's Avatar
    Q5/10 1899 radio only
    https://mega.co.nz/#!RNskjTpQ!RRwk0B...rjAsqYU7Z31nbM

    Posted via CB10
    thanks lengend appreciate it!
    Just a quick question I flashed the hybrid that SirJes posted yesterday, works great.
    To flash the radio I would just open up the loader and let it run... It wont delete any of my apps or contacts that I installed yesterday?
    12-24-13 01:37 PM
  9. sidd1011's Avatar
    Why dont you use Sachesi?
    I tried with sachesi also. It would delete the app but it would appear again. I would try installing it didn't try it.

    Posted via CB10 on Z10 STL100-1 running 10.2.1.1925
    12-24-13 01:41 PM
  10. Uzi's Avatar
    thanks lengend appreciate it!
    Just a quick question I flashed the hybrid that SirJes posted yesterday, works great.
    To flash the radio I would just open up the loader and let it run... It wont delete any of my apps or contacts that I installed yesterday?
    nope flash radio is non destructive way you wont lost your data at all

    Posted via CB10
    Bure03 likes this.
    12-24-13 01:41 PM
  11. jonassabatini's Avatar
    Wew it only took me 3 hours of reading these threadz to be caught up. I'll be installing this after I get to my relatives on my Verizon Z10 if anyone has any requests to try out I'll be a guinea pig. PM me
    red72 likes this.
    12-24-13 01:42 PM
  12. Its Spade's Avatar
    I loaded this last night with no problem, although the restore took a long time. I restored each part individually - app data, media, and settings. However, the Accounts page under Settings will not load; the page is blank except for the loading message on the bottom. As of now I can't restore any of my email accounts. What is the best way to resolve this?
    Try deleting them and start over... that usually works

    Posted via CB10
    12-24-13 01:42 PM
  13. KenV54's Avatar
    Me too - just a side note, when you use Parallels or Bootcamp, Windows does not come free - you still have to purchase a license to run it.
    Is it now possible to install an autoloader in Parallels?? This has never worked in the past for anyone due to the USB connection not working fast enough. Generally you have to use Boot Camp on a Mac.

    Does uninstalling Link on the Mac side really solve this problem?

    Posted via CB10
    12-24-13 01:42 PM
  14. SFCDallas's Avatar
    Until now three bugs in my Z10 STL100-1, No Upload Videos to instagram, phone startup takes like 2 minutes after reaching 100%, when taking photos with instagram looks aside and you have to flip from editing instagram photos from the battery does not last long and reheated.


    SORRY FOR MY ENGLISH
    Thanks for the report. I don't care for Instagram but wonder if anyone else has experienced worse battery life and overheating. The .1259 seemed to have excellent battery life. I recall someone saying their phone felt less hot than previous leaks.
    12-24-13 01:44 PM
  15. KemKev's Avatar
    I loaded this last night with no problem, although the restore took a long time. I restored each part individually - app data, media, and settings. However, the Accounts page under Settings will not load; the page is blank except for the loading message on the bottom. As of now I can't restore any of my email accounts. What is the best way to resolve this?
    This after installing 1925?
    12-24-13 01:45 PM
  16. SFCDallas's Avatar
    Is it now possible to install an autoloader in Parallels?? This has never worked in the past for anyone due to the USB connection not working fast enough. Generally you have to use Boot Camp on a Mac.

    Does uninstalling Link on the Mac side really solve this problem?

    Posted via CB10
    I installed the .1055 using Parallels and some bars using Sachesi on it.
    12-24-13 01:47 PM
  17. law0224's Avatar
    Thankssss, merry xmas
    12-24-13 01:48 PM
  18. geenaxion's Avatar
    Have it on 1259. Never used it though.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.1259
    I don't know if it's available on 10.0 but I'm using this since I've got my Z.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1259 )
    12-24-13 01:49 PM
  19. tushargkwd's Avatar
    I'm installing the leak as I type.... Thanks a million lengend!!

    Merry Christmas
    12-24-13 01:50 PM
  20. geenaxion's Avatar
    With this latest OS leak 10.2.1.1925 (including the previous one), I notice that Retro Arch game emulator is not working anymore (missing the menu option and A, B buttons etc). Also as mentioned by other members, the Subway Surfers Android app is no longer working X_X. Another bug I found on my Z30 when accessing 1 Mobile Market, the app crashes every time I try to search for an app but works fine on my friends' Z10.

    Hope there will be a fix for these with the next leak

    Posted via CB10
    Landscape mode 1st before play on retroarch

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1259 )
    VR6 likes this.
    12-24-13 01:52 PM
  21. meilenstein's Avatar
    This after installing 1925?
    Correct. This was an issue when I installed .1055 as well, so I have a feeling it's something I did wrong.
    torcheredsole56 likes this.
    12-24-13 01:52 PM
  22. shorski's Avatar
    Wanted to load up. 1259 this morning but ended up loading this new leak. 1925
    So far so good everything seems to work pretty good.

    Installed on. 1055, did security wipe and started afresh, no restore at all. Took me about 30mins to get back my apps from bb world and snap.(very fast wifi connection).

    Instagram loads and uploads good without issues.
    Google earth works like magic.
    Temple run is very smooth.

    Majorly not much changes in features but major bug fixes for those of us that have been on previous leaks.

    EDIT: Most Apks now installs and loads very well with this leak without issues.

    Posted via CB10
    12-24-13 01:53 PM
  23. geenaxion's Avatar
    Cam
    Attachment 233025
    Cemara bug anyway to fix

    Z10STL100-1/10.2.1.1925 last leak, 4G LTE 3G 2G H+
    Try to sideload previous camera bar.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1259 )
    12-24-13 01:53 PM
  24. ezrunner's Avatar
    Anyone else experiencing volume control issues with the OS

    Posted via CB10
    12-24-13 01:54 PM
  25. branza's Avatar
    For the ones that Billion uploads is slow...for the Q
    https://mega.co.nz/#!DkxlhZ5a!WoQNtx...iv9v_iSh2XFWhI
    12-24-13 01:59 PM
2,959 ... 4041424344 ...

Similar Threads

  1. aplk install limit on q10 running 10.2.1.1055
    By toosweetnitemare in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-13, 10:52 AM
  2. What's new with 10.2.1.1925?
    By khehl in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 130
    Last Post: 12-24-13, 02:23 PM
  3. BBM beta and 10.2.1.1925
    By harryhayde in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-13, 09:19 PM
  4. When will 10.2.1 update release for UK?
    By alfahama in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-13, 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD