1. Stefan Bjelakovic's Avatar
    Did anyone notice that flash isn't working on all sites?

    Posted via CB10
    01-22-14 03:29 PM
  2. Henri-Philippe Verschoore's Avatar
    Z10STL100-2/10.2.1.1925
    Exchange account contact details


    Strange thing happened. In contacts I see several linked contacts to a contact but they have nothing to do With That particular contact.

    But those contact details are not visible in the main contact.

    Rebooted but still same

    Dome bug or what?


    Posted via CB10
    Last edited by Henri-Philippe Verschoore; 01-22-14 at 05:11 PM.
    01-22-14 04:33 PM
  3. ArmedHitman's Avatar
    Now what would you recommend I use for backing up?

    When I tried backing up with Link and restoring when my issue occurred, it said there was an error, but it looks to me like everything is back on track? (Strange)
    Contacts calendar can be backed up onto outlook and other email services or use that intouch contacts back up app. Files and etc can be backed up on Dropbox or manually copy and pasted onto desktop is what I do :/ saves the hassle memory card can be removed and your ready for updates and leaks missed anything?

    Jesus. That's a mess. I'd be mad too.
    A mess I still till this date I haven't fixed up. Just turned sync off LOL

    Posted via CB10
    01-22-14 05:03 PM
  4. andy625's Avatar
    Correct on all points.

    Posted with my ?Q10 running 10.2.1.1925.
    OK, just done a really stupid thing. Downloaded and tried to install the Q10 radio software by mistake. Got the BlackBerry 10 OS error codes - US message on the screen and it won't do anything!!

    I'm just re-downloading the 1925 OS to try and reinstall in the hope that that will fix it. Fingers crossed.
    01-23-14 04:49 AM
  5. andy625's Avatar
    Panic over. Reloaded the OS and all is well. Now I need to reload my backup doh! Maybe I'll give up on updating the radio.
    01-23-14 05:27 AM
  6. geenaxion's Avatar
    I don't know but something is eating my phone memory, even though I'm not adding any app or saving files.

    Anyone experience the same?

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    01-23-14 08:08 AM
  7. rockivy's Avatar
    Go to device monitor and see what it is

    From my Zed 30 running 10.2.1.1925
    01-23-14 09:10 AM
  8. geenaxion's Avatar
    Go to device monitor and see what it is

    From my Zed 30 running 10.2.1.1925
    Yeah. But I mean I don't know what eats the memory.
    I don't download any apps or save files lately.
    also just a regular use, sms, twitter, etc.

    1gb of space was used but don't know what caused it. I've checked the file manager and deleted some files and cache but it's not it.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    01-23-14 09:12 AM
  9. RobP5's Avatar
    Finally able to get the 1925 leak with 1926 radio loaded onto my Q10 and wow... just wow. The improvements in the core OS functionality + the ability to get some of the key missing apps via Snap make me kick myself for not doing this sooner. Once the carriers start to push this OTA, I bet you will see the masses finally viewing this OS in a (well deserved) favorable light.

    If you have any hesitation, just do it, you will be amazed.
    geekaren and jrohland like this.
    01-23-14 10:59 AM
  10. slagman5's Avatar
    Finally able to get the 1925 leak with 1926 radio loaded onto my Q10 and wow... just wow. The improvements in the core OS functionality + the ability to get some of the key missing apps via Snap make me kick myself for not doing this sooner. Once the carriers start to push this OTA, I bet you will see the masses finally viewing this OS in a (well deserved) favorable light.

    If you have any hesitation, just do it, you will be amazed.
    I feel the same way. Check out my post on the Q10 forum called "Q10 the way it should have been" and feel free to add your observations. :-)

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    01-23-14 11:25 AM
  11. Theilio's Avatar
    I am really not sure what I am doing wrong with this leak... I have done two leaks before but for the life of me cannot get this on...?!?

    I am running the Autoloader for my Z10 from the download in the OP. All running well but just before 100% finished Autoloader finishes and then my Z10 sits there with a dark screen and a bright Green Led...? No idea what I did wrong because I read all the threads here and also done it before.
    This is now the 5th time I am trying and getting a bit frustrated...
    01-24-14 03:11 AM
  12. RobP5's Avatar
    I am really not sure what I am doing wrong with this leak... I have done two leaks before but for the life of me cannot get this on...?!?

    I am running the Autoloader for my Z10 from the download in the OP. All running well but just before 100% finished Autoloader finishes and then my Z10 sits there with a dark screen and a bright Green Led...? No idea what I did wrong because I read all the threads here and also done it before.
    This is now the 5th time I am trying and getting a bit frustrated...
    What finally broke it through for me was trying it on another computer as I was having this exact issue. Had to reload the stock OS more times than I care to think about. What clued me in was running the autoloader from the command line instead of double-clicking the .exe in Windows Explorer. This allowed me to see that the it was losing the connection about halfway through on my laptop (on a USB 3 port). When loading from my desktop (and USB 2 port) it worked the first time through.

    Hope this helps!
    Theilio likes this.
    01-24-14 03:33 AM
  13. Theilio's Avatar
    What finally broke it through for me was trying it on another computer as I was having this exact issue. Had to reload the stock OS more times than I care to think about. What clued me in was running the autoloader from the command line instead of double-clicking the .exe in Windows Explorer. This allowed me to see that the it was losing the connection about halfway through on my laptop (on a USB 3 port). When loading from my desktop (and USB 2 port) it worked the first time through.

    Hope this helps!
    That was awesome!! I changed cable from USB hub to direct in laptop and then also your suggested USB 2 Port and started from the prompt... It installed instantly!

    I LOVE these forums where we all help each other notching up our knowledge.

    Many thanks!

    Posted via CB10 / Z30 10.2.1
    LostOnThePianoRoll likes this.
    01-24-14 05:03 AM
  14. Kelvin Adesegun Kuye's Avatar
    how can i get the bar of contact for os 10.2.1.1925
    01-24-14 05:41 AM
  15. John Clark's Avatar
    Never use a USB hub with any BlackBerry. That has always caused problems with OS installs since the very beginning.
    nappp and Theilio like this.
    01-24-14 06:36 AM
  16. geenaxion's Avatar
    I don't know but something is eating my phone memory, even though I'm not adding any app or saving files.

    Anyone experience the same?

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    I found out that this is what eats the memory.
    Deleted.
    Lengend presents 10.2.1.1925 for all Q and Z-img_20140124_031950.png

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    01-24-14 08:56 AM
  17. akawarrior's Avatar
    I don't know but something is eating my phone memory, even though I'm not adding any app or saving files.

    Anyone experience the same?

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    IGrann has a memory hole I think it uses more memory then any other app I use. Seen it up to 180megs. Delete it and then re-installed
    clears the memory loss but continued use it will do it again. Check settings and memory then look at iGrann if you have it loaded.
    I went back to version 1.0.0.2 and loss was not as bad. I wrote the author over the issue this morning and waiting for
    a response.

    akawarrior
    01-24-14 11:23 AM
  18. nappp's Avatar
    I found out that this is what eats the memory.
    Deleted.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140124_031950.png 
Views:	1875 
Size:	57.1 KB 
ID:	241333

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    I have 252mb in that dir. What is stored in there?

    Posted via CB10
    01-24-14 12:46 PM
  19. geenaxion's Avatar
    To be honest I don't know.
    But I deleted it to free a huge space.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    01-24-14 01:05 PM
  20. geenaxion's Avatar
    IGrann has a memory hole I think it uses more memory then any other app I use. Seen it up to 180megs. Delete it and then re-installed
    clears the memory loss but continued use it will do it again. Check settings and memory then look at iGrann if you have it loaded.
    I went back to version 1.0.0.2 and loss was not as bad. I wrote the author over the issue this morning and waiting for
    a response.

    akawarrior
    Other apps like twitter, fb, cb10 app also accumulate lots of space. I wish this could get a fix soon.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    01-24-14 01:07 PM
  21. akawarrior's Avatar
    Other apps like twitter, fb, cb10 app also accumulate lots of space. I wish this could get a fix soon.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    Yes, remember old legacy phones.. Tons of memory cleaners and some of them actually worked. What happened with
    OS 10? Very few cleaners except for Android side and the native ones I have tried don't work. Whats up with that?
    The only way I have found to recover lost memory on 10 is to security wipe and start all over.. lol Dang!

    Some say hold down the top button or volume keys and hold it till the Berry logo hits and then you can
    recover it.. NOPE! doesn't work on my z10 STL100-3 10.2.1.1925 NOPE NOPE!

    Dang..

    I know we are off subject her for the thread..but really..

    akawarrior
    01-24-14 02:12 PM
  22. yussuf_93's Avatar
    if i have a leaked os installed on my z10 and the official update is out can i download it directly or should i reload my os and update it from there ??
    01-24-14 02:17 PM
  23. heading4tomorrow's Avatar
    I don't know but something is eating my phone memory, even though I'm not adding any app or saving files.

    Anyone experience the same?

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    I have 252mb in that dir. What is stored in there?

    Posted via CB10
    Isn't that Camera folder? Do you guys take a lot of pictures? Looks like all thumbnails are stored in this single file as cache/index.
    Also, IIRC blackberry and android caches every single image's thumbnail, even if they are media art, cover art, wallpaper, or other random stuff like email attachments, etc and show them in gallery. So if you have thousands of those, they may get cached in that thumb file.. Did you guys check that?
    01-24-14 03:17 PM
  24. alireza667's Avatar
    Q10SQN100-3/10.2.1.1259 tried everything to make the beta zone latest bbm work but iit keeps giving can't connect to server.
    01-24-14 03:34 PM
  25. John Clark's Avatar
    If you're on 1259 you need to update to 1925 in order for the BBM 10.3 to work.
    01-24-14 03:46 PM
2,959 ... 109110111112113 ...

Similar Threads

  1. aplk install limit on q10 running 10.2.1.1055
    By toosweetnitemare in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-13, 09:52 AM
  2. What's new with 10.2.1.1925?
    By khehl in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 130
    Last Post: 12-24-13, 01:23 PM
  3. BBM beta and 10.2.1.1925
    By harryhayde in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-13, 08:19 PM
  4. When will 10.2.1 update release for UK?
    By alfahama in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-13, 07:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD