03-13-14 03:07 PM
2,959 ... 9899100101102 ...
tools
  1. ianbordas's Avatar
    CB community is THE BEST! Thanks for the leaks/autoloaders!

    Posted via CB10
    01-11-14 04:09 PM
  2. JAS0NB0URNE's Avatar
    Well, I'm definitely not getting the great battery life that others are reporting... I've got the screen set for 30 seconds, I've got my two gmail accounts set for Hourly refresh and my work exchange account set for push updates. all I've got running is usually just the device monitor, and look at the screen cap having just pulled my vzw z10 off the charger... i installed wednesday, and have done multiple soft and hard resets. I love all the new features, but I'm not diggin' the way the battery seems to be behaving...

    Attachment 237790
    Try the 1926 radio?

    Posted with my ?Q10 running 10.2.1.1925.
    01-11-14 05:57 PM
  3. emrys01's Avatar
    yeah, y'know, i had read about 90 pages of this thread, so far, and after i posted that, and saw it landed on page 100, i scrolled back a few pages... and saw on page 98 SirJes saying that, yes, one should definitely upgrade the radio (1899) to 1926... so i'm right now in the process of trying to back up so i can run that radio autoloader. i will report back in a day or two whether or not that helped.

    some background: this is the first time i've loaded a leak on my z-10. did it plenty of times with my previous devices, going back to my Pearl (Pearl -> Storm2 -> 9850 -> Z10 stl-4), so i'm far from inexperienced. have recovered several bricked phones, so i don't panic easily.

    a couple other things i've noticed about since installing this leak:
    1) my contact's names don't seem to show up on the ring page, just the phone number.
    2) my USB port seems to be *very* touchy, since the install. some cables that used to work just fine every time (like the one in my car) now have to be jiggled just so for the phone to charge.
    3) because i'm connected to the active sync exchange server at work, i have to have a password on my phone. i had left my phone alone for a while, so it should've been locked and asked me for my password, but when i clicked the button and got the screen lit up, i hit and held the camera button, and the camera came up without asking for my p/w. i then exited the camera, and it went back to the running apps page, still without asking for a password... it seems to have bypassed the password entirely. i have not tried to repeat this, yet, but someone else please try this and report your results. thanks.
    Last edited by emrys01; 01-11-14 at 06:39 PM. Reason: leak, not link
    01-11-14 06:38 PM
  4. Pdinos3's Avatar
    yeah, y'know, i had read about 90 pages of this thread, so far, and after i posted that, and saw it landed on page 100, i scrolled back a few pages... and saw on page 98 SirJes saying that, yes, one should definitely upgrade the radio (1899) to 1926... so i'm right now in the process of trying to back up so i can run that radio autoloader. i will report back in a day or two whether or not that helped.

    some background: this is the first time i've loaded a leak on my z-10. did it plenty of times with my previous devices, going back to my Pearl (Pearl -> Storm2 -> 9850 -> Z10 stl-4), so i'm far from inexperienced. have recovered several bricked phones, so i don't panic easily.

    a couple other things i've noticed about since installing this leak:
    1) my contact's names don't seem to show up on the ring page, just the phone number.
    2) my USB port seems to be *very* touchy, since the install. some cables that used to work just fine every time (like the one in my car) now have to be jiggled just so for the phone to charge.
    3) because i'm connected to the active sync exchange server at work, i have to have a password on my phone. i had left my phone alone for a while, so it should've been locked and asked me for my password, but when i clicked the button and got the screen lit up, i hit and held the camera button, and the camera came up without asking for my p/w. i then exited the camera, and it went back to the running apps page, still without asking for a password... it seems to have bypassed the password entirely. i have not tried to repeat this, yet, but someone else please try this and report your results. thanks.
    Remember, the device locks only after the setup time. Not when the screen blacks out. The default is 30 minutes. Check that. Also leave the usb for a few seconds without jiggling. I know sometimes it can take a few seconds for the lightning bolt to show up.

    Via CB10 Rogers Z30STA100-5/10.2.1.1925/1926 Radio
    01-11-14 07:43 PM
  5. XxGreekStylexX's Avatar
    Downloading this now... very excited
    01-11-14 09:55 PM
  6. billandrewsjr's Avatar
    Help. I blew away my Maps and can't get the most recent version loaded. In the app store it is 10.2.0.387. In .1925 it is 10.2.1.597. Is there a link to that BAR file?
    01-11-14 10:43 PM
  7. James Blight's Avatar
    1925 us working great for me on my z10. Good battery and no odd behaviour noted as yet.

    Posted via CB 10 on my Z10 w 10.2.1.1925
    01-12-14 02:35 AM
  8. KemKev's Avatar
    Lol look at me calling you long winded.
    Thought the same thing too
    01-12-14 04:12 AM
  9. goshmac's Avatar
    After much searching and trying a couple of android players I downloaded the neutron player from blackberry world. In a word, awesome. Well worth the price.

    Steve / Boanerges Performance
    Thank you very much!

    Another question belong the latest leak: I ripped a few of my dvds with handbrake and placed them in my iTunes library. The ripped movies are working great on my TV, mac book and ipad mini. But when I try to watch them on my z10, the standard video player seems to scale them in a wrong way. The picture is stretch vertical. I tried different movies and the different display modes of the player but no mode is really good.

    Posted via CB10
    01-12-14 08:16 AM
  10. emrys01's Avatar
    Try the 1926 radio?
    Lengend presents 10.2.1.1925 for all Q and Z-img_20140112_105816.png

    Yupyup... definitely seems that the radio did the trick. I know that just posting this is gonna drop that estimate down to about 30 hours, but having just pulled it off the charger overnight, that's the kind of life I was expecting.

    I'd suggest that Lengend add the link to the 1926 radio autoloader to the OP... seems kinda like critical info, to me...

    Edit: actually, it dropped to 16 hours after posting, but I know if I set the phone down while I make myself some coffee, it'll pop back up again.
    01-12-14 11:11 AM
  11. texn884's Avatar
    Can I load this leak with Sachesi?
    01-12-14 12:09 PM
  12. stevovr's Avatar
    Thank you very much!

    Another question belong the latest leak: I ripped a few of my dvds with handbrake and placed them in my iTunes library. The ripped movies are working great on my TV, mac book and ipad mini. But when I try to watch them on my z10, the standard video player seems to scale them in a wrong way. The picture is stretch vertical. I tried different movies and the different display modes of the player but no mode is really good.

    Posted via CB10
    What format are they.

    Steve / Boanerges Performance
    01-12-14 12:37 PM
  13. Pdinos3's Avatar
    Why make it harder than you have to?
    Download the Mega link and load it with BB Link! It's that easy!

    BUT YES! You can load it with Sachesi. (But, Plezzzzzzzzzzz, don't ask how. There are several threads dedicated to that question, already!)

    Happy Loading!
    Not available on sachesi

    Via CB10 Rogers Z30STA100-5/10.2.1.1925/1926 Radio
    01-12-14 12:45 PM
  14. vloora's Avatar
    Myver

    Posted via CB10
    01-12-14 01:02 PM
  15. crashtwenty's Avatar
    First time leak installer (Q10 on AT&T), and am wondering how long the device should sit with the green light after the auto-loader closes. First time I got impatient and ended up having to reinstall the stock OS with Link...
    I had this same problem when I tried to install the leak! I'm glad to know I wasn't the only one and I didn't even have a device password at the time
    01-12-14 01:59 PM
  16. RobP5's Avatar
    Have you had any success in getting this leak to work?

    I have downloaded from Mega (2 different links), BitCasa (twice) and still no success. SQN100-1 just does not seem to want this leak. After 8 hours of pure frustration, I will have to go back to stock and wait and see if there is another leak soon that might work.

    In an attempt to make sure that I have a good file, here is a screen capture of what I am seeing. Progresses to 99% then closes (not sure if 100% happens but just closes too quickly to confirm):

    Lengend presents 10.2.1.1925 for all Q and Z-capture2.png

    Any and all suggestions gratefully accepted.
    Last edited by RobP5; 01-12-14 at 04:18 PM.
    01-12-14 03:54 PM
  17. emrys01's Avatar
    @robp5 - open up a shell in the directory where you have the autoloader saved, and run it from the command line. Then it won't vanish as soon as the executable completes.
    RobP5 likes this.
    01-12-14 05:25 PM
  18. texn884's Avatar
    How do you load it with BB Link?
    JAS0NB0URNE likes this.
    01-12-14 09:17 PM
  19. JAS0NB0URNE's Avatar
    How do you load it with BB Link?
    You can't.

    Posted with my ?Q10 running 10.2.1.1925.
    01-12-14 09:26 PM
  20. Lostboy5151's Avatar
    How do you load it with BB Link?
    YA CAN'T!
    My Bad!
    I was obviously using the "bird" side of my brain
    when I wrote the above post!
    01-13-14 03:13 AM
  21. John Villas's Avatar
    Hi, I'm from the Philippines and I have a Z10 STL100-2 and I tried to use the autoloader for the OS 1925 but it ended that my phone won't turn on and all I can see is 1 long red light and 3 consecutive short red light. I thought I just bricked my Z10 but was able to restore it using the BB Link.

    I just would like to ask if the autoloader will work on the side of the planet? I'm afraid to try it again. I might not be able to restore my phone.

    John

    p.s.

    I carefully followed the instructions and used the autoloader for STL100-234.
    01-13-14 04:22 AM
  22. yessuz's Avatar
    Dunno if you noticed that, but backup process in this leak is much much faster! My 6gb of app data or so were back-uped in like 15-20 minutes!

    Posted from Z10 with 10.2.1.1925 leak. Pwnage aparatus!
    01-13-14 04:35 AM
  23. imaginary_89's Avatar
    Help

    am download file but not working , maybe problem in file name "Q10_10.2.01.1925_SQN100-1-2-3-4-5.7z" .

    can anyone help me
    01-13-14 04:42 AM
  24. Audux's Avatar
    Yes, that should work. I've successfully loaded OS1925/Radio1926 on my Q10
    01-13-14 04:55 AM
  25. huungryshark's Avatar
    Help

    am download file but not working , maybe problem in file name "Q10_10.2.01.1925_SQN100-1-2-3-4-5.7z" .

    can anyone help me
    You need 7zip program to unpack it (freeware,google it)

    Posted via CB10
    imaginary_89 likes this.
    01-13-14 05:11 AM
2,959 ... 9899100101102 ...

Similar Threads

  1. aplk install limit on q10 running 10.2.1.1055
    By toosweetnitemare in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-13, 10:52 AM
  2. What's new with 10.2.1.1925?
    By khehl in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 130
    Last Post: 12-24-13, 02:23 PM
  3. BBM beta and 10.2.1.1925
    By harryhayde in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-13, 09:19 PM
  4. When will 10.2.1 update release for UK?
    By alfahama in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-13, 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD