04-27-15 01:38 PM
952 ... 1213141516 ...
tools
  1. FR33MAN's Avatar
    Have z30 with .1949, is wi-fi better in this one?

    Posted via CB10
    01-14-15 03:31 PM
  2. VanAwful's Avatar
    No, that is not quite true. If you are in Windows Link, you have the option to restore selectively and with details regardless of how you backed up so long as you backed up the Application Data along with Media Data and Settings Data.

    The Link Backup and Restore selective restore with details ​is not present in the Mac version of Link.
    Ok, so it is not present in the MAC version. I am using Windows 7, so it should be available, but it is not. My link version is 1.2.4.27.
    01-14-15 03:37 PM
  3. VanAwful's Avatar
    Have you made a custom backup or a full back up?
    Did you use the last version of Blend ( 1.1.0.21 ) ?
    I'm not sure if a full or custom backupp makes anny diference. I asked only because i do always custom backups.
    This is what i get when i restore with link
    Attachment 327350
    Attachment 327351
    I always do a full backup. As mentioned by EchuOkan1, in the future I will do a custom backup. Wonder why it would allow it for a custom backup, but not for a full backup. Different method of compression/storage? Maybe a full backup cannot be broken up for restore?
    01-14-15 03:40 PM
  4. hobgoblin1961's Avatar
    Does this leak work with a 64 gig memory card?

    Posted via CB10
    Yes no problems

    BB-Classic SQC100-1 / 10.3.1.2072
    thatplaybookguy likes this.
    01-14-15 03:46 PM
  5. gucci1017's Avatar
    Awesome...jus installed

    Posted via CB10
    01-14-15 03:52 PM
  6. KenV54's Avatar
    Ok, so it is not present in the MAC version. I am using Windows 7, so it should be available, but it is not. My link version is 1.2.4.27.
    Yes, 1.2.4.27 is the latest version of Windows Link. i wish I knew what the problem was. If you originally backed up fully, when you go to restore in Windows Link, it should give you the Details option as pictured on one of the recent posts.

    I've never had this issue with Windows Backup and Restore on my Z10 or Passport. Maybe you could try uninstalling Blend and Link on Windows, then re-downloading the latest Blend from BB (Dec 17th), and starting over. It shouldn't do anything to your backup files, per se.

    Otherwise, it doesn't make sense and I don't know how to explain the problem.
    01-14-15 03:57 PM
  7. ronfc's Avatar
    Thanks to conite for corrections. Thread cleaned. Now, back to the program..

    Cave, cave, moderator videt
    kbz1960 likes this.
    01-14-15 04:03 PM
  8. andysan1971's Avatar
    Installed!

    Last OS was snappy and ran great, so not sure what this will provide but to give it a whirl!

    Q10 - 10.3.1.2072
    01-14-15 04:03 PM
  9. jonty12's Avatar
    Have it loaded on my Verizon Q10. No problems found so far. Albeit it's a little early to tell.

    Posted via CB10
    does VVM on VZ work with this build?
    01-14-15 04:09 PM
  10. bozzg86's Avatar
    I find the notification volume a bit low. Anyone else experiences the same?

    Posted via CB10 on my White BlackBerry Q10 / 10.3.1.2072
    01-14-15 04:16 PM
  11. zephyr613's Avatar
    123

    Posted via CB10
    Plus or minus?

    Z10STL100-4/10.3.1.1154
    01-14-15 04:20 PM
  12. thatplaybookguy's Avatar
    I always seem to get here on page 14. Weird huh? Thats SirJes!! This one I will install.
    01-14-15 04:24 PM
  13. slgta's Avatar
    no. no core os and no debrick...therefore NO SACHESI
    autoloader only
    OP, can you put that in large bold letter in the first post? so that people will stop asking for core/debrick over and over again.
    jaydee5799 and kbz1960 like this.
    01-14-15 04:31 PM
  14. chalx's Avatar
    STL100-1 still vibrates after answering a call. It's annoying.
    01-14-15 04:31 PM
  15. emer1's Avatar
    Was going to upgrade, but the apps are all the same (except carrier data) and the build ID is the same as 1949, so I just updated my radio and the carrier data bar.

    If anyone with a Z10 STL100-2/3/4 wants to do the same, here is the radio and carrier data bar:
    https://mega.co.nz/#!d1MSWBjI!Yg_L13...yIMJg27MSgN_z0
    thanks so much
    01-14-15 04:36 PM
  16. dvarnai's Avatar
    i havent used an autoloader in a long while, do i get to keep my emails and other stuff in the hub if i do a full restore or do they get lost?
    01-14-15 04:44 PM
  17. thatplaybookguy's Avatar
    Can you use Backup Pro to restore? Will it work minus the sms mms thing?
    01-14-15 04:50 PM
  18. meatball66's Avatar
    OneDrive mirror for the Z30 and Classic (because my BitcasaDrive is full )
    https://onedrive.live.com/redir?resi...B62B41FE%21211
    Thanks! This one got me past the security group policy. hee hee
    01-14-15 05:08 PM
  19. Shawn Fitzgerald's Avatar
    Lol so many inpatient people.

    ☠ Shawn Fitzgerald ☠ via my amazing Z30
    01-14-15 05:09 PM
  20. Shawn Fitzgerald's Avatar
    My z30 does that too.

    ☠ Shawn Fitzgerald ☠ via my amazing Z30
    01-14-15 05:12 PM
  21. vaspat3's Avatar
    So the Q10/5 people. Is there anyone that didn't have a volume issue in this leak? Q10SQN100-5/10.3.1.1949 Notifications improved in the aforementioned build.

    Posted via CB10
    NOKJAA likes this.
    01-14-15 05:29 PM
  22. mainely_linux's Avatar
    That's all there is for this one.
    Well, you *could* sideload the debrick followed by the apps and radio. I personally have the best results when I start fresh with an autoloader though.
    01-14-15 05:31 PM
  23. johnoyson's Avatar
    Does the blue led problem still exist with this?

    Posted via CB10
    01-14-15 05:32 PM
  24. bozzg86's Avatar
    So the Q10/5 people. Is there anyone that didn't have a volume issue in this leak? Q10SQN100-5/10.3.1.1949 Notifications improved in the aforementioned build.

    Posted via CB10
    I also DO have it unfortunately

    Posted via CB10 on my White BlackBerry Q10 / 10.3.1.2072
    Last edited by bozzg86; 01-14-15 at 05:58 PM.
    01-14-15 05:33 PM
  25. mainely_linux's Avatar
    OP, can you put that in large bold letter in the first post? so that people will stop asking for core/debrick over and over again.
    There is a debrick, it just has to be extracted from one of the autoloaders.
    01-14-15 05:35 PM
952 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. What's the difference betwen 10.3.1.1xxx and 10.3.1.2xxx?
    By Ashraf Altayeb in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 17
    Last Post: 01-16-15, 09:03 PM
  2. What is z30/classic radio only in leaked OS
    By deepu997 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 01-16-15, 05:05 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 01-14-15, 10:25 PM
  4. BB Link runs almost always on PC
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-15, 01:31 PM
  5. Leaked OS 10.3.1.2072 for Passport
    By IndianTiwari in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-15, 12:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD