01-27-15 10:04 AM
1,308 ... 3334353637 ...
tools
  1. Granehill's Avatar
    What about Z10 STL 1-100
    Please read the first post/page and there you will find the answer :-)

    Posted via CB10
    01-02-15 05:36 AM
  2. sam bulushi's Avatar
    I am still having the wifi problem..
    I loaded the 939 radio and it works fine as long im holding my phone and using it.. but as I put it down for 5 mins the wifi cuts off..

    any help guys??

    Posted via CB10
    01-02-15 05:48 AM
  3. Haziq711's Avatar
    Dang, beat me too it.

    Thanks!!
    That link was perfect..... anyone help me

    ♫♡ShяιF вńĎă♡♫
    01-02-15 06:36 AM
  4. Haziq711's Avatar
    01-02-15 06:36 AM
  5. DevJay's Avatar
    Awe meen, I just switched from z10 to z3 and I just loaded 1154. I don't want to have to wipe my phone again., guess I will wait a while before doing this.

    Posted from CB app on Z3
    01-02-15 07:17 AM
  6. cyberjunkie1's Avatar
    Does Android Runtime from this build work on 1154? If so, anyone who has done it see any improvement on it ?

    Posted via CB10
    01-02-15 07:47 AM
  7. SteelHelmet's Avatar
    Don't know if this has been answered yet, but I want a lifetime supply of "you're awesome" so I am happy to report my Verizon Z30 successfully sends and receives SMS/MMS

    But I've not had a problem with this before so I may be disqualified on that technicality.

    Z30 & Q10
    Can't imagine life w/o Blackberry
    And WE GOTTA be sooo thankful for moodyk13 never having SMS/MMS problems, believe me.

    Posted via CB10
    anon(9208252), moody and bungaboy like this.
    01-02-15 07:54 AM
  8. anon(9208252)'s Avatar
    And WE GOTTA be sooo thankful for moodyk13 never having SMS/MMS problems, believe me.

    Posted via CB10
    Sooooo Thankful lol

    Passport SQW100-1/10.3.1.1154
    moody and bungaboy like this.
    01-02-15 08:07 AM
  9. texn884's Avatar
    My Z30 is running perfect since I loaded the leak
    01-02-15 08:24 AM
  10. KrinnerSA's Avatar
    Does anyone have issues with USB OTG not working or wifi strength (weaker) after this update? Leak Installed on my Z30.

    Posted via CB10
    Any help please?

    Posted via CB10
    01-02-15 08:36 AM
  11. anon(9208252)'s Avatar
    Everyone with WiFi problems, I thought there was a post for the fix, maybe it's your home network.

    Passport SQW100-1/10.3.1.1154
    moody likes this.
    01-02-15 08:38 AM
  12. chudypee's Avatar
    Happy new year! Everyone please if anyone would be so kind as to send me a working download link of the new 1949 leak. I'd appreciate it. I'd have gone for sir jes's own but can't download from mega

    Posted via CB10
    01-02-15 08:53 AM
  13. RobinVandaele's Avatar
    Everyone with WiFi problems, I thought there was a post for the fix, maybe it's your home network.

    Passport SQW100-1/10.3.1.1154

    It's not really our home network if the changing factor is the device software.

    It works on 10.2.1, not on 10.3.1, and the network here hasn't changed.
    01-02-15 08:53 AM
  14. jzajac's Avatar
    Any help please?

    Posted via CB10
    It has been posted many times, if the 1155 radio gives you connection problems a good radio to try is 939. I replaced that when I first installed the 1154/1155 combo and the wifi would drop every few minutes. My problems were solved by that, but if you're still having problems it might be a good idea to scan the local wifi connections in your area and see what channel the routers are set for, then set your router channel to be as far away from the most common one to maximize your connection and minimize the interference from other networks on your connection. Most routers are set to channel 6 by default, but there are tools out there to help you see what nearby networks are on so you can pick the right channel that is furthest away from the nearby networks for you.

    Posted via CB10
    01-02-15 08:59 AM
  15. KrinnerSA's Avatar
    Thanks, will see if I can find and download radio 939 and see if this helps, the other question I have is regarding the USB OTG not working anymore, any thoughts on this?

    Posted via CB10
    01-02-15 09:30 AM
  16. SirSti23's Avatar
    I have a Z30 and USB otg works, maybe reload os?

    Posted via CB10
    01-02-15 09:47 AM
  17. anon(9208252)'s Avatar
    It's not really our home network if the changing factor is the device software.

    It works on 10.2.1, not on 10.3.1, and the network here hasn't changed.

    It is if they keep making it better and you do nothing with your system, which could be old technology.
    01-02-15 09:51 AM
  18. KrinnerSA's Avatar
    I have a Z30 and USB otg works, maybe reload os?

    Posted via CB10
    I have tried, no success.

    Posted via CB10
    01-02-15 10:21 AM
  19. KrinnerSA's Avatar
    It has been posted many times, if the 1155 radio gives you connection problems a good radio to try is 939. I replaced that when I first installed the 1154/1155 combo and the wifi would drop every few minutes. My problems were solved by that, but if you're still having problems it might be a good idea to scan the local wifi connections in your area and see what channel the routers are set for, then set your router channel to be as far away from the most common one to maximize your connection and minimize the interference from other networks on your connection. Most routers are set to channel 6 by default, but there are tools out there to help you see what nearby networks are on so you can pick the right channel that is furthest away from the nearby networks for you.

    Posted via CB10
    I have downloaded the radio 939, its an exe file, ran it from computer my z30 restarted but it still shows the radio 1950 installed, any help is welcomed please.

    Posted via CB10
    01-02-15 11:25 AM
  20. KenV54's Avatar
    I have two languages enabled for the keyboard, US English and Spanish.

    The language switch function does not seem to work correctly and all words are underlined when I compose a message in English (or in Spanish) ever since (I think) I loaded in the 1949 apps for the PP over 1154. I've tried disabling the automatic language recognition, but then can't seem to switch between English and Spanish by holding the comma key--it brings up the two languages, and it /looks/ as though I can switch, but I can't. I've switched Default languages, etc., but nothing seems to help.

    I've not had this issue before. Does anyone know which app (if it is, in fact, an app and not the Core OS) that controls this keyboard function?
    01-02-15 11:30 AM
  21. clie610's Avatar
    I have two languages enabled for the keyboard, US English and Spanish.

    The language switch function does not seem to work correctly and all words are underlined when I compose a message in English (or in Spanish) ever since (I think) I loaded in the 1949 apps for the PP over 1154. I've tried disabling the automatic language recognition, but then can't seem to switch between English and Spanish by holding the comma key--it brings up the two languages, and it /looks/ as though I can switch, but I can't. I've switched Default languages, etc., but nothing seems to help.

    I've not had this issue before. Does anyone know which app (if it is, in fact, an app and not the Core OS) that controls this keyboard function?
    You need to replace every imf files back to 1154, the 1949 imf bars are not working well in 1154
    KenV54 likes this.
    01-02-15 11:34 AM
  22. Chris Degroote's Avatar
    Happy new year! Everyone please if anyone would be so kind as to send me a working download link of the new 1949 leak. I'd appreciate it. I'd have gone for sir jes's own but can't download from mega

    Posted via CB10
    Here you go : https://onedrive.live.com/?cid=145A2...80B62B41FE!205
    01-02-15 11:35 AM
  23. KrinnerSA's Avatar
    I have downloaded the radio 939, its an exe file, ran it from computer my z30 restarted but it still shows the radio 1950 installed, any help is welcomed please.

    Posted via CB10
    01-02-15 11:37 AM
  24. anon(9208252)'s Avatar
    I have downloaded the radio 939, its an exe file, ran it from computer my z30 restarted but it still shows the radio 1950 installed, any help is welcomed please.

    Posted via CB10
    Try this one, probably have to unzip first.

    https://drive.bitcasa.com/send/6tMMp...aiPR4lJD3IHbQ/
    01-02-15 11:45 AM
  25. jemol1z's Avatar
    is there any of this leaked(OS 10.3.1.1949) for stl-100-1 z10.if there is can i get the link to download it please
    01-02-15 12:04 PM
1,308 ... 3334353637 ...

Similar Threads

  1. Factory OS Restore Issue
    By steph.iosso in forum BlackBerry Z30
    Replies: 6
    Last Post: 01-05-15, 04:52 PM
  2. Action bar in 10.3.1.1154 doesn't scroll?
    By dibbis in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 01-02-15, 05:05 AM
  3. Sachesi reported a successful installation of OS 10.3.1 but...
    By oo_se7en in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-14, 02:00 PM
  4. How do I downgrade to BB OS 10.2.1.3062 from 10.3.1 leak?
    By Blackberry-Prince in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 12-29-14, 11:25 AM
  5. Bee - Native Tumblr client for BlackBerry 10 updated with bug fixes
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-14, 10:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD