01-27-15 12:24 AM
697 ... 678910 ...
tools
  1. AbAll87's Avatar
    The first time I tried opening BBM, it said that my email BB ID had to be confirmed, close the app and reopen and worked like a charm.

    I am having a hard time to add email, After I wrote the email and press next , I get a white screen, it is taking forever (maybe my internet is slow)!!!

    got a Z10- 3
    12-30-14 12:02 PM
  2. geekaren's Avatar
    Sorry, it seems the results page was broken. When I copied it from the template it replaced references to row 2 with row 50 for some reason; a simple find and replace all seems to have fixed it.
    Thanks for posting the questionnaire (I completed it for my Classic) and for fixing the results page! Appreciate your efforts.
    Legal Eagle likes this.
    12-30-14 12:07 PM
  3. sdgardne's Avatar
    I filled out the poll, and the results page came up for me just fine. Excellent work, btw!

    In the poll, I also filled in the comments section with the only issue I've so far discovered. I will repeat here since the poll results don't provide that information. The only major issue I so far have had (Z10) is that I cannot pair to my car. My update method was AutoLoader without restore, and manual reconfiguration of everything (to give the best chance of a clean test). My car (2014 Honda Civic) initiates the pairing, and can "see" the Z10 just fine (discoverable ON), but the Z10 does not respond to the pairing request from the car. Other BT devices where pairing is initiated by the Z10 (e.g., headset) are just fine, but not when pairing is initiated by that other device. My test sample is admittedly small right now...my other car is 250 miles away right now, so I can't test that pairing. My suspicion is some sort of incompatibility between the .1155 radio (on all but Z30 and Classic) and the core OS/apps.

    So far, I've found little to validate my theory...but still looking. I also need to test with my Z30 (also updated) pairing with the same car...will do that later today.

    ---------------

    Update...paired car to Z30, also on .1949 but with .1950 radio. No issues, paired completely normally. So, only real difference is the radio version on the Z10.
    Last edited by sdgardne; 12-30-14 at 01:23 PM.
    geekaren likes this.
    12-30-14 12:12 PM
  4. Kaacz's Avatar
    Will by good write it more exact:
    ** How long have you been using this OS? ** Do you mean "this OS" = BB10 OS or BB 10.3 OS ? .. Or exact "this OS version leak 10.3.1.1949" ???
    12-30-14 12:16 PM
  5. coolcut's Avatar
    TeamViewer messed up on me on OS 10.3.1.1154. I have not been able to fix it. Seems to be a TeamViewer problem.

    Posted via CB10 on Z30 (Telus)
    yes, i am reading on BB World now...

    thank you anyway!

    Middux
    Yea, had to revert back to the 1016 android to get teamviewer going again....
    12-30-14 12:25 PM
  6. Mike_Luchia's Avatar
    A few problems I've found (appologies if they are repeated).
    1. Events in a Calgary Flames Group never restored. ( I lost all the events although others in the group are still seeing the events in calendar)
    2. Replies to a picture in a group and both vibrating and notifying. (very annoying)
    3. No popup notifications in Blend.
    12-30-14 12:46 PM
  7. AbAll87's Avatar
    On a Z10, has anyone been able to add a GMAIL email account? I added my yahoo account with no issue, but gmail is lagging!!!!!!! I even decided to wait to see if it will load but after it says lost network! Tried carrier network and wifi... same issue.
    12-30-14 12:49 PM
  8. johngoadams's Avatar
    The poll is great but there are a lot of responses from OS's other than 10.3.1.1949

    This really messes with the results. Not sure if you can cull the data or not.
    12-30-14 12:50 PM
  9. joeragan's Avatar
    I am not sure if monthly data usage history was present in the previous leak.


    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20141230_205605.png

    Posted via CB10
    scrapmetal58 likes this.
    12-30-14 12:51 PM
  10. grahamf's Avatar
    I am not sure if monthly data usage history was present in the previous leak.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141230_205605.png 
Views:	5632 
Size:	65.2 KB 
ID:	324236

    Posted via CB10
    Hm... Not sure
    12-30-14 01:03 PM
  11. nickdaman's Avatar
    Could be a problem with your SD Card. 64 gb Sony card and it installed the drivers fine.

    Posted via CB10
    I have a Sony SD 64 gb Card as well and I have issues with this leak accepting the card but it will take my older 8gb card just fine.
    12-30-14 01:07 PM
  12. geekaren's Avatar
    The poll is great but there are a lot of responses from OS's other than 10.3.1.1949

    This really messes with the results. Not sure if you can cull the data or not.
    Not a challenge, just curious... what implies that folks using other firmware versions have completed the questionnaire?
    12-30-14 01:12 PM
  13. conite's Avatar
    Not a challenge, just curious... what implies that folks using other firmware versions have completed the questionnaire?
    He must have misinterpreted the question "what OS are you coming from".

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    geekaren likes this.
    12-30-14 01:18 PM
  14. Mozdony's Avatar
    I used the Z30 autoloader with no wipe of the phone prior, or after. I loaded on top of existing 10.3.1.1154. No problems encountered and the micro SD card drivers downloaded and installed fine for my 128Gig. SanDisk card. Battery usage in idol mode has dropped to a very low level. Best I have ever encountered in any build.
    12-30-14 01:22 PM
  15. SnoozerBold's Avatar
    I've noticed that swiping words works well again. That was getting frustrating.

    Posted via CB10
    12-30-14 01:24 PM
  16. Kaacz's Avatar
    In HUB pressing on sms, email etc. opens the selected notification. In previous version pressing on "the envelope" to the left of the notification would work as "mark as read/unread".
    Mark as read/unread on envelope work only in time quick-actions on email. Short time after close it or when quick-actions selected via right-top icon. That is still same from start with quick-qctions icon ..
    gnirkatto likes this.
    12-30-14 01:30 PM
  17. Kaacz's Avatar
    Click on active profile, you will see it there in the drop down. It just doesn't appear on the main page.
    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    On .1154 have DND in dropdown list menu but not in settings under them. I am unable to see it or modify..
    12-30-14 01:37 PM
  18. Kaacz's Avatar
    I am not sure if monthly data usage history was present in the previous leak.
    Not in .1154 ..
    12-30-14 01:41 PM
  19. powereds's Avatar
    Alarms from 1154 was not restored on 1949.

    It's More Fun Using Q10 - OS10.3.1.1949
    12-30-14 01:43 PM
  20. boody78's Avatar
    My device monitor is missing the left hand menu:


    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20141230_134607.png

    Posted via CB10
    12-30-14 01:47 PM
  21. boody78's Avatar
    My battery life is way up! If been power using all morning too.


    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20141230_134751_edit.png

    Posted via CB10
    12-30-14 01:49 PM
  22. wolfee48's Avatar
    I am not sure if monthly data usage history was present in the previous leak.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141230_205605.png 
Views:	5632 
Size:	65.2 KB 
ID:	324236

    Posted via CB10
    Yes it was, but now I think it is device specific. I had it on 1154, but now I don't.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.1949 Radio .939
    12-30-14 01:51 PM
  23. wolfee48's Avatar
    My device monitor is missing the left hand menu:


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141230_134607.png 
Views:	2309 
Size:	79.9 KB 
ID:	324243

    Posted via CB10
    Z10?

    Me too.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.1949 Radio .939
    12-30-14 01:53 PM
  24. powereds's Avatar
    My battery life is way up! If been power using all morning too.
    Posted via CB10
    Is this Z?

    It's More Fun Using Q10 - OS10.3.1.1949
    12-30-14 01:55 PM
  25. igorochek's Avatar
    Lost bbm channels from bbm, any suggestions, please?

    Posted via CB10
    12-30-14 02:02 PM
697 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.3.1.1949 For Z30, Z10STL234, Z3 and Q10/5
    By Adam Szucs in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1307
    Last Post: 01-27-15, 11:04 AM
  2. Difference between 10.3 and 10.3.1?
    By Maarten Van Pottelberghe in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 01-07-15, 11:01 AM
  3. Welcome everyone and everything
    By lishgo in forum Discover BBM Friends
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-14, 08:40 AM
  4. Leaked OS 10.3.1.1949 now available for select devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-14, 01:22 PM
  5. Sachesi reported a successful installation of OS 10.3.1 but...
    By oo_se7en in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-14, 03:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD