01-26-15 11:24 PM
697 ... 56789 ...
tools
  1. conite's Avatar
    No data management... hopefully not removed forever.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.1949 Radio .939
    Only on select devices it seems. Hard to isolate the problem that only some people have it.

    I have it in my Z30.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-30-14 09:40 AM
  2. conite's Avatar
    How can I install this using sachesi? Can I? Thank you

    Posted via CB10
    You can't. Autoloader only. Destructive.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    khryz014 likes this.
    12-30-14 09:41 AM
  3. nmduc073's Avatar
    Done the poll.
    Legal Eagle likes this.
    12-30-14 09:46 AM
  4. tayl0rd's Avatar
    Not sure if this is new or not but I just noticed it as I organised my apps. Looks like you can now merge folders by holding one on the other.
    Attachment 324182

    Posted via Z10 STL100-3 OS 10.3.1.1949
    That's not new. It's been there since 10.3. Also, to anyone thinking of merging folders, it will dump all the contents of the added folder to a new page. It doesn't keep the folder you merged. In other words, there's still no folder-within-folder capability.
    12-30-14 09:49 AM
  5. Cheffdoggy's Avatar
    This fix my problem which was posted in OP Leaked OS 10.3.1.1949 For Z30, Z10STL234, Z3 and Q10/5

    https://mega.co.nz/#!NVMGyTyI!IZWjDT...M2LFgk3KxPPp9g
    12-30-14 09:53 AM
  6. darito30's Avatar
    Hey, if that's what is happening in all Os 10.3.1 even in the latter Os 10.3.1.1949 ...... Greetings
    12-30-14 09:59 AM
  7. priceless819's Avatar
    Two things....Well the first is a suggestion.... Make a list of the goods and bads of this leak... Its kinda hard to figure out what is what in all the posts.... Just my opinion.

    Secondly, the autoloader for this leak, is it 1949 core os files or is it built on 1154 core os files?

    Finally, forgive my ignorance....LOL
    delroyj likes this.
    12-30-14 10:03 AM
  8. slgta's Avatar
    Loading 1949 apps over 1154 proven to be not a good idea. At least hub and browser.are not working after the load.

    Ran autoloader and spend hours redo all the accounts, apps and setup ..... things are running smoothly now.
    Android app support seems to have improved compare to previous leaks.
    Even the latest Instagram from Google Play store works like a charm.
    oh yes, Google Play store still work using the published install workaround (google account, google id, google play).

    I did noticed one thing which I didn't see before. I had Flipboard and Kobo installed from the Blackberry AppWorld ... but when I fired up Google Play Store .... it seems to recognize those as Android apps and have them listed as "installed" and can be upgraded. Nice.

    Snap was really a nice treat when we couldn't get Google Play Store to work correctly. But now, I will try to run without it and see if Google Play Store can really handle the android app on my Z30 by itself. Well, I still have the Amazon AppStore just becoz of the FAOTD. LOL
    drb32856 likes this.
    12-30-14 10:07 AM
  9. Legal Eagle's Avatar
    Well the first is a suggestion.... Make a list of the goods and bads of this leak... Its kinda hard to figure out what is what in all the posts.... Just my opinion.
    There is a survey for people to complete in the first post of the thread !!!
    12-30-14 10:08 AM
  10. dxdx's Avatar
    In HUB pressing on sms, email etc. opens the selected notification. In previous version pressing on "the envelope" to the left of the notification would work as "mark as read/unread".
    12-30-14 10:10 AM
  11. prithvi64's Avatar
    BlackBerry App World is not working when wifi on after installing this os. Even I tried BlackBerry World recovery tools from BlackBerry.com but no success. Whether others are also facing.

    Prithvi thru CB10 Z30(10.3.1.1949)
    12-30-14 10:11 AM
  12. conite's Avatar
    In HUB pressing on sms, email etc. opens the selected notification. In previous version pressing on "the envelope" to the left of the notification would work as "mark as read/unread".
    Still works the same. Let it settle, then try a reboot.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    dxdx likes this.
    12-30-14 10:20 AM
  13. Colin Wu's Avatar
    Sorry, it's been there on early 10.3.1

    PasaportePilipinasSQW100-1/10.3.1.1154
    Don't think so. I just checked my .1151 settings and it only lists Normal, Phone Calls Only, Vibrate Only, Silent, Meeting and Bedside.
    12-30-14 10:27 AM
  14. conite's Avatar
    Don't think so. I just checked my .1151 settings and it only lists Normal, Phone Calls Only, Vibrate Only, Silent, Meeting and Bedside.
    It was on 1154 for sure. Just checked one of my other devices.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-30-14 10:30 AM
  15. kolok's Avatar
    I believe this "Do Not Disturb" profile setting is new. I don't remember seeing it before.


    Attachment 324114
    Present in 10.3.1.1154






    Attachment 324207
    12-30-14 10:32 AM
  16. wmnsrc's Avatar
    Testing to see if this reply actually reply to the thread I want to share some info on.

    Will. Z30
    12-30-14 10:35 AM
  17. Colin Wu's Avatar
    I know autoloader files Ee destructive to data when first installed. Does this mean that after initial installation on every subsequent power down and restart of the phone that it will be wiped again as the early.10.3 releases (with the exception of 10.3.1.754) seemed to do to the Z10/Z30?

    Posted via CB10
    Autoloaders are destructive only when you run them. Subsequent restarts/power ups should not wipe the phone. I know people have been reporting such behaviours but it is not "normal". I'm not sure anyone has ever figured out what was causing those wipe-on-restart issues.
    12-30-14 10:40 AM
  18. conite's Avatar
    Autoloaders are destructive only when you run them. Subsequent restarts/power ups should not wipe the phone. I know people have been reporting such behaviours but it is not "normal". I'm not sure anyone has ever figured out what was causing those wipe-on-restart issues.
    That's why he was directed to the "blue LED" thread.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-30-14 10:42 AM
  19. jonty12's Avatar
    It was on 1154 for sure. Just checked one of my other devices.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    Not on 1151


    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20141230_094554.png

    Posted via CB10
    12-30-14 10:46 AM
  20. Colin Wu's Avatar
    That's why he was directed to the "blue LED" thread.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    Sorry, hadn't got to that post yet when I replied.
    12-30-14 10:49 AM
  21. conite's Avatar
    Not on 1151



    Posted via CB10
    Click on active profile, you will see it there in the drop down. It just doesn't appear on the main page.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-30-14 10:49 AM
  22. wmnsrc's Avatar
    Have never seen this SSLv3 toggle before. On Browser -> Privacy and Security.
    Don't like the warning so keep that toggle off.


    Attachment 324067

    Posted via CB10
    Microsoft recently begun moving away from SSL security because they discovered a a security leak. I can't remember the tool they are recommending right this second. I think it might be TTL. So I agree with your decision to leave it off. Just file away in the back of your mind that you may want to log into a website someday that requires SSL and that you will need to temporarily toggle that one on in order to log in.

    Will. Z30
    mhhH4RI likes this.
    12-30-14 10:49 AM
  23. 1khalid's Avatar
    Did the poll.

    Upgraded from z30STA100-5/10.3.1.1154
    Autoload with Full Restore to .1949 yesterday

    -No problems with the 64gb Sandisk card
    -Camera (focusing) is definitely better then .1154
    -I have no WiFi issues and never had wifi issues with .1154
    -One swipe to unlock is back
    -Do Not Disturb was available in .1154
    -Assistant is better then .1154 less delay
    -Audio files don't crackle when screen turns off(was present on .1154 for me)
    -Volume keys are smooth when toggling up and down
    -I rarely use whatsapp but i'm not being asked for any acc info like on poster mentioned.
    -Data Monitor is displaying the leftside menu for me
    -Battery monitor seems to be accurate
    -Android apps are loading quick but not sure if quicker then .1154

    For me this so far is an awesome build.
    No doubt a daily driver and even though i liked the last build .1154, this one .1949 is much improved for me so far. It seems like this could be close to how the final build could be.


    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-30-14 10:53 AM
  24. wmnsrc's Avatar
    Can someone tell how's the idle battery drain?

    It's been one of the big pains.

    Also, any idea if latest Google maps work smoothly?



    Posted via CB10
    I recently had the same problem. I went into the permissions and turned all unnecessary permissions off. It was 99.99999% of them. I also turn Location Monitoring off manually and then turn it on when I am using a navigation tool. It's unbelievable how much crap all of these application providers are farming from us.

    Will. Z30
    12-30-14 10:55 AM
  25. grahamf's Avatar
    COME ON GUYS, PLEASE FILL IN THE POLL IN THE FIRST POST THAT THE OP HAS KINDLY PUT TOGETHER

    Just checked the results out of interest (Passport owner so can't participate myself) only to see very little response.
    Sorry, it seems the results page was broken. When I copied it from the template it replaced references to row 2 with row 50 for some reason; a simple find and replace all seems to have fixed it.
    geekaren likes this.
    12-30-14 10:58 AM
697 ... 56789 ...

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.3.1.1949 For Z30, Z10STL234, Z3 and Q10/5
    By Adam Szucs in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1307
    Last Post: 01-27-15, 10:04 AM
  2. Difference between 10.3 and 10.3.1?
    By Maarten Van Pottelberghe in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 01-07-15, 10:01 AM
  3. Welcome everyone and everything
    By lishgo in forum Discover BBM Friends
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-14, 07:40 AM
  4. Leaked OS 10.3.1.1949 now available for select devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-14, 12:22 PM
  5. Sachesi reported a successful installation of OS 10.3.1 but...
    By oo_se7en in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-14, 02:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD