01-26-15 11:24 PM
697 ... 34567 ...
tools
  1. tinochiko's Avatar
    Hmm

    Check Out TechCraze
    12-30-14 06:18 AM
  2. Dodger52's Avatar
    I've just installed the browser app (from 10.3.1.1949, ver. 10.3.1.46 to be precise) on my Passport. And I've noticed that the browser now supports the option to disable SSLv3 support:


    (Secure Socket Layer V3 is notoriously unsafe a serious security flaw in the protocol has been found hence the option to disable it)

    The option to disable SSLv3 wasn't there in 10.3.1.1154 as far as I know

    Posted via CB10
    Attachment 324150
    12-30-14 06:25 AM
  3. Adam Szucs's Avatar
    Okay so I've installed the autoloader posted by SirJes and everything works fine except the fact that it doesn't want to recognize my 64gb SanDisk SD card, it tries to download the driver and then fails, all the time. Tried reboot and stuff, nothing worked. Tried with an 8gb sd card and it worked fine so it is definitely the 64gb fine. Anyone have a fix for this ?
    Darcy posted a bar file in the leak thread, and somebody confirmed that it installed the driver properly.

    Posted via CB10

    EDIT:
    Found it

    Here's a copy of the exfat bar. let us know if it works.

    https://mega.co.nz/#!NVMGyTyI!IZWjDT...M2LFgk3KxPPp9g
    12-30-14 06:40 AM
  4. MobileMadness002's Avatar
    Emails are not opening in hub anymore think it's broken... I applied bar files over 1154
    As Bozzg86 Until you use an autoloader we cannot truely assist with any shortcomings. If you just apply new files over old, you are really on your own.
    12-30-14 06:44 AM
  5. anon6113468's Avatar
    Darcy posted a bar file in the leak thread, and somebody confirmed that it installed the driver properly.

    Posted via CB10

    EDIT:
    Found it
    IT WORKED ! Thanks a lot ! Made my day !
    12-30-14 06:48 AM
  6. andre3030's Avatar
    I have just installed the apps over 1154.
    Z10 STL-2

    Now I have issues with the Hub, I can't open my messages. Do I need the Core/Debrick or can I revert to a specific hub bar or something?

    Posted via CB10
    12-30-14 07:01 AM
  7. conite's Avatar
    I have just installed the apps over 1154.
    Z10 STL-2

    Now I have issues with the Hub, I can't open my messages. Do I need the Core/Debrick or can I revert to a specific hub bar or something?

    Posted via CB10
    You have to run the autoloader to properly install the OS. It will be destructive. That's all that is available.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-30-14 07:09 AM
  8. moyah8's Avatar
    Regarding error on HUB: Please see post #94 and prior, where you will note this problem has already been discussed with, what appears to be the only fix, is a Autoloader.

    Posted via CB10
    12-30-14 07:10 AM
  9. andre3030's Avatar
    You have to run the autoloader to properly install the OS. It will be destructive. That's all that is available.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    I know that.
    But is the Hub a bar or sys file?

    Posted via CB10
    12-30-14 07:12 AM
  10. divyan's Avatar
    Saw the symbol ₹ for Indian rupee!
    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20141230_184400.png

    Posted via CB10
    12-30-14 07:16 AM
  11. balenax's Avatar
    I am curious since I can't load the leak on my Passport, how fast is search now if assistant is disabled?

    Sent via my square wonder thingie
    jevinzac likes this.
    12-30-14 07:16 AM
  12. conite's Avatar
    I know that.
    But is the Hub a bar or sys file?

    Posted via CB10
    It's a combination. As with most features, many of the functions are in the OS itself and the bar files act as UIs.

    The HUB works with a number of bar files, but mainly sys.pim.messages.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-30-14 07:21 AM
  13. andre3030's Avatar
    It's a combination. Many of the functions are in the OS itself and the bar files act as UIs.

    The HUB works with a number of bar files, but mainly sys.pim.messages.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    Thanks.

    I will try and find that file from 1154 and see what happens. Then I'll find out what is a fix or not.

    My Mac is not auto loader friendly :/

    Posted via CB10
    12-30-14 07:24 AM
  14. Bilaal's Avatar
    Overall, so far so good. Android apps seem to load much quicker, but that might just be a case of new OS install syndrome.

    Volume rocker doesn't stutter/stop the music/audio for now too.

    Posted via CB10
    12-30-14 07:30 AM
  15. Cula's Avatar
    I had the same issue as reported here by some that my emails wouldnt open anymore.
    (I installed the new apps over an older os then blitz to 1154 afterwards.)
    What fixed the issue for me, without even rebooting, was to "downgrade" on the, seemingly, relevant bar files

    sys.pim.email.composer.card-10.3.1.137
    sys.pim.email.card-10.3.1.1320

    Opens my mails just fine now (make sure you allow downgrades in sachesi)
    Attached Files
    Last edited by Cula; 12-30-14 at 08:22 AM. Reason: added files
    andre3030 and R Field like this.
    12-30-14 07:33 AM
  16. Matty's Avatar
    OS 10.2.1 Keyboard

    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20141230_153212_edit.png

    OS 10.3.1 keyboard



    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-crackberry-image_edit.jpg

    Posted via BlackBerry Q5 on 10.2.1.3442
    dibbis, Swave514 and poomslike like this.
    12-30-14 07:34 AM
  17. boody78's Avatar
    When I was on 1154 my volume keys didn't work right. I could not just hold them down, I had to keep pressing them to adjust the volume. I can now simply hold them down and the volume keeps adjusting until I let go.

    Posted via CB10
    12-30-14 07:35 AM
  18. jaydee5799's Avatar
    Okay so I've installed the autoloader posted by SirJes and everything works fine except the fact that it doesn't want to recognize my 64gb SanDisk SD card, it tries to download the driver and then fails, all the time. Tried reboot and stuff, nothing worked. Tried with an 8gb sd card and it worked fine so it is definitely the 64gb fine. Anyone have a fix for this ?
    posted by Adam in the first post
    12-30-14 07:36 AM
  19. jaydee5799's Avatar
    I have just installed the apps over 1154.
    Z10 STL-2

    Now I have issues with the Hub, I can't open my messages. Do I need the Core/Debrick or can I revert to a specific hub bar or something?

    Posted via CB10
    The Core OS is not released. You need to either load the bar files suggested by others here for the email..pim bars or run the autoloader and wipe everything.
    12-30-14 07:39 AM
  20. prateek.samtani's Avatar
    OS 10.2.1 Keyboard

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141230_153212_edit.png 
Views:	4848 
Size:	34.9 KB 
ID:	324162

    OS 10.3.1 keyboard



    Click image for larger version. 

Name:	CrackBerry Image_edit.jpg 
Views:	5193 
Size:	15.4 KB 
ID:	324163

    Posted via BlackBerry Q5 on 10.2.1.3442
    Never noticed this. Keyboard in 10.3.1 is quite light.

    Posted via CB10
    Swave514 likes this.
    12-30-14 07:39 AM
  21. prateek.samtani's Avatar
    Can someone tell how's the idle battery drain?

    It's been one of the big pains.

    Also, any idea if latest Google maps work smoothly?



    Posted via CB10
    12-30-14 07:40 AM
  22. andre3030's Avatar
    I had the same issue as reported here by some that my emails wouldnt open anymore.
    (I installed the new apps over an older os then blitz to 1154 afterwards.)
    What fixed the issue for me, without even rebooting, was to "downgrade" on the, seemingly, relevant bar files

    sys.pim.email.composer.card-10.3.1.137
    sys.pim.email.card-10.3.1.1320

    Opens my mails just fine now (make sure you allow downgrades in sachesi)
    Do you happen to have the files?

    Posted via CB10
    12-30-14 07:43 AM
  23. barryb20's Avatar
    Hi All,

    has this build corrected the bad Bluetooth drain on paired devices? ie Pebble? The previous build killed the Pebble in 2 days if your lucky.

    Thanks,

    Barry
    garpt likes this.
    12-30-14 07:48 AM
  24. iSuni's Avatar
    Anyone willing to try pairing their device to their car via bluetooth, see if the annoying music app is still popping up ruining their day.

    Posted via CB10
    Grzesiek Godlewski likes this.
    12-30-14 08:02 AM
  25. garpt's Avatar
    Hi All,

    has this build corrected the bad Bluetooth drain on paired devices? ie Pebble? The previous build killed the Pebble in 2 days if your lucky.

    Thanks,

    Barry
    This (bump)
    Any hint of improvement on Bluetooth battery life (I know it's early....)
    12-30-14 08:15 AM
697 ... 34567 ...

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.3.1.1949 For Z30, Z10STL234, Z3 and Q10/5
    By Adam Szucs in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1307
    Last Post: 01-27-15, 10:04 AM
  2. Difference between 10.3 and 10.3.1?
    By Maarten Van Pottelberghe in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 01-07-15, 10:01 AM
  3. Welcome everyone and everything
    By lishgo in forum Discover BBM Friends
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-14, 07:40 AM
  4. Leaked OS 10.3.1.1949 now available for select devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-14, 12:22 PM
  5. Sachesi reported a successful installation of OS 10.3.1 but...
    By oo_se7en in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-14, 02:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD